De EU is fout, seniel en debiel

De EU is een totalitair systeem dat systematisch contractbreuk pleegt en zijn ****** veegt aan de democratische volkswil, wat de kleffe dweil en dief van uw gemeenschapsgeld H. von Rampuy ook moge beweren!

Democratische volksraadplegingen werden van de kaart onder de mat geveegd. De EUrofielen zijn ware nazi’s of naso’s wat in feite véél correcter is. Het gemiddelde euro-parlementslid treft geen schuld maar de nomenclatuur van de EUSSR in Brüssel is intellectueel rot tot op het bot.

Inclusief de kleffe islamofiele tjeef HVR. Zulke figuren liegen zo hard dat ze zelf hun eigen leugens gaan geloven wat hun halfgare aanhangers dan graag gaan napraten en na-apen.

Deze oldtimer orakelt over ‘vrede’ maar heeft de ‘koran’ niet eens geraadpleegd laat staan gelezen alvorens te orakelen. Een fundamenteel essentiële denkfout! Of gewoon criminele oplichting, dat kan ook.

Zoals de meeste beroepspolitiekers geloven de dictators liever hun eigen waanzin dan het gemeenschappelijk gezond verstand.

Onze democratie is op sterven na dood. Verwijder de eu-naso’s van de macht voor het te laat is want anders wacht Europa een bloedbad zonder historisch voortgaande!

Gerolf Annemans: “Het Europees Parlement, waar veel te veel invloed uitgaat van linkse, halflinkse en rechtse partijen die hier in het Europees Parlement links handelen, is een rozewolksysteempje dat met 700 parlementsleden en 8000 medewerkers probeert van Frontex een verwelkomingscomité te maken. Het Europees Parlement moet dus best zo weinig mogelijk te zeggen hebben. ”

Lees verder op Rechts >>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De EU is fout, seniel en debiel — 2 reacties

  1. Het hele EU gedoe met zijn bobo’s hadden ons wijsgemaakt dat de EU zou staan voor veiligheid en welvaart. Wat van de veiligheid in huis is gekomen zien we alle dagen. Het overvloedig geïmporteerde tuig laat de criminaliteit hoog tij vieren. De moslim president uit de USA heeft getracht Europa in een oorlog met Rusland te storten, gelukkig heeft Poetin zijn koelbloedigheid bewaard.Wat welvaart betreft, nog nooit was er zo veel armoede als nu in Europa. De hoogste tijd om het hele EU gedrocht af te voeren. Liever gisteren dan vandaag.

  2. Beste Gerolf,
    Dat weten wij al jaren en wij ondervinden dagelijks de misdaden van die seniele debiele EU bende zowel in de portemennee als op straat, de beveiliging van ons goed en gezin kost ons bakken geld en de Luxemburgse zuipschuit is van mening dat er nog tuig bij kan? Waarom niet naar Luxemburg en min 10 van die illegalen in zijn eigen woning?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *