Weg met Islam, niets is machtiger dan objectief weten…

Zij haten ons en willen sharia opdringen aan allen die het niet met hen eens zijn. Wat doe je met zulke onverdraagzame fanatici die zich uitgeven als vredevol? De onverdraagzame moslim-ideologie moet vernietigd worden. Net zoals het nazisme, en deze keer voor het te laat is!

Wat onze totaal onbekwame EU-bonobo’s ook mogen beweren en orakelen.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Weg met Islam, niets is machtiger dan objectief weten… — 3 reacties

  1. Victor, we gaan de revolutie tegen die barbaarse smeerlapperij nog mogen meemaken, ik zie ze al vluchten richting zandbak in noord Afrika, heerlijk, voor mij mag het vanavond nog starten…

  2. Quote: “Ze haten ons en willen de sharia opdringen”..
    Maar de leiders van “Europa” zijn zo verblind dat zij niet (willen ???) merken dat WIJ stilaan aan het verzuipen onder de menigte zogenaamde (isl****itische) “vluchtelingen”.
    Gisteren, 2 mei werden er maar liefst 3427(!) DRIE DUIZEND ZEVENHONDERD EN ZEVENTWINTIG onderschept in de Middellandse Zee, en…veilig aan land gezet in Zuideuropa.
    Zij “ze” in Europa dan hélemaal zot geworden (?)vermits die boten nog-maar pas-vertrokken waren vanaf de Libische kust… allee, de werkende bevolking wéét nu wààrom zij zullen hun rug mogen/MOETEN krommen in plaats van op normale tijd op pensioen te gaan: om de smoelen van de haters te vullen met vreten. !!!

    • Fikken, uw reactie is terecht en laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Om dat ik er ook zo over denk zou ik me graag bij u aansluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *