De cognitieve dissonantie van kwaadaardige ‘goedmensen’

De islamofiele pers, media en nomenclatuur laten een onvoorstelbare hoeveelheid indoctrinerende leugens los op de nietsvermoedende mensen die het zo al moeilijk genoeg hebben om te leven en te overleven in hun dagelijks bestaan. kirche integriert

Wat de pers betreft is het duidelijk waartoe een vaderlandsminnende Vlaming zedelijk verplicht is: zijn  abonnementen op politiek correcte kranten zoals DS en DM, op politiek correcte magazines zoals Knack, op tijdschriften zoals Kerk en Leven en Human Magazine gewoon opzeggen. Verraders en leugenaars financieel steunen en geld geven is immers ethisch onverantwoord.

De andere noodzakelijke actie is zoveel mogelijk ruchtbaarheid geven aan de waarheid en het protest van uit de basis zo veel mogelijk aanwakkeren. De audiovisuele media is nog een andere zaak. Bekijk daarom ook even nageltjes-pagina “het nieuws dat U niet mag weten” op 3 mei 2015.

Men zou denken dat na 9/11, Bali, Ford Hood, Al shabaab in Somalië, Boko Haram in Nigeria, het islamitisch staatsterrorisme van de mohammedaanse regering in Soedan, de aanslagen in Londen en Madrid, Isis, Charlie Hebdo en de recente moord op ontelbaar honderdduizenden zo niet miljoenen christenen, hindoes en atheïsten de oogjes zouden geopend hebben van de bonzen der islamofiele “goedmensen”.

Maar dat is zonder deze bonzen gerekend! Men zou zich de gewone vraag kunnen stellen: is het kwaadaardigheid of gewoon domheid van hunnentwege? Waarop het gemiddelde antwoord luidt: waarschijnlijk beide!

Met de islamofiele nomenclatuur van “goedmensen” is er echter iets meer aan de hand. Zij lijden zo erg aan “cognitieve dissonantie” dat hun geestesgesteldheid eerder onder de noemer krankzinnigheid valt dan in de categorie stoornis. Daarenboven komt dat diegenen die weinig weten, omdat het hen niet interesseert en er zich ook niet over informeren, zeer gemakkelijk het slachtoffer worden van collectieve hersenspoeling en indoctrinatie waardoor ze tevens het grootste fanatisme gaan vertonen en halsstarrigheid en volharding in de onwetendheid en boosheid gaan beoefenen als een deugd. Alleen katholieke tjeven weten waarom.

Het is overigens opvallend dat naarmate de aanwezigheid van de islam in het westen groeit, de neiging tot ontkenning door religieus geïnspireerde figuren echt pathologische vormen aanneemt. Hoe meer kinderen geestelijk  mishandeld worden in madrassa’s -die aan élke moskee verbonden zijn-, hoe categorieker de ontkenning dat er iets verkeerd zou zijn aan islamitische moskees. Over de hersenspoelende madrassa’s (koranscholen) zwijgt de katholieke en protestantse clerus immers als vermoord. Heimwee naar de tijd dat ze zich ongestraft en onbelemmerd dezelfde misdrijven konden veroorloven?

De islamofilie van de bisschop van Antwerpen Bonny en het hoofd van het vrij -zeg maar katholiek- onderwijs in Vlaanderen -de homofiel Boeve- zijn daar een goed voorbeeld van. Dat de eu-bonzen die overal bij hun uit naïviteit van adoratie kwijlende aanhang gaan beweren dat de dictatoriale en fascistische EU de vrede heeft bewaard en bewerkstelligd na de tweede wereldoorlog, is daar een ander voorbeeld van. Deze leugenaars beweren in feite dat de cirkel vierkant is en eisen dat U dat gelooft!

En eens hij gaat liegen volhardt de leugenaar. Dat geldt voor elke lid van een nomenclatuur, en hoe hoger de rangorde hoe fanatieker en leugenachtiger het zogenaamd leidinggevend individu in kwestie. Dit is algemeen van toepassing op de katholieke kerk zoals op de EUSSR, als op de wereldraad der protestantse kerken als op de linkse kerk van de seculiere pater Vermeersch.

De atheïsten Verhofstadt en De Gucht, de protestant Van Baalen, de socialist Timmermans, de katholieken Bonny, Boeve, Van Rompuy, Juncker en bijna alle EU-commissarissen en ex-eu-commissarissen zijn zulke aartsleugenaars. Sommigen en misschien wel de meeste onder hen hebben de grenzen van de misdadigheid ook op andere vlakken dan hun verraad van de westerse samenleving al lang en dikwijls overschreden. Hier boven speelt het probleem dat de laatste drie decennia in de meeste Europese landen -met het land.be als sjabloon- de rechtsstaat gewoon afgeschaft of minstens kreupel werd gemaakt zodat misdadigers zich gegarandeerd weten van straffeloosheid.

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De cognitieve dissonantie van kwaadaardige ‘goedmensen’ — 1 reactie

  1. ” Kwaadaardigheid of domheid van hunnentwege”. Ik denk, nee ben er van overtuigd dat het een combinatie van de twee is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *