Déjà vu !

mein kampf“De beste manier om controle over een volk te verkrijgen en het volledig te beheersen, is om het stukje bij beetje zijn vrijheid af te nemen, om rechten uit te hollen door middel van duizend kleine en bijna onmerkbare beperkingen. Op deze manier zullen de mensen niet merken dat die rechten en vrijheden verwijderd worden, tot voorbij het punt dat deze veranderingen niet meer kunnen worden teruggedraaid.” 

Adolf Hitler in “Mein Kampf”

Exact wat de EUSSR deed en doet! Inmiddels krijgen verkrachters en alle andere gangsters en misdadiger in het apenland.be van “het grondwettelijk höf” wat ze willen: vrij spel en straffeloosheid vanwege zgn. procedurefouten!

Vertaling: E.J. Bron

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Déjà vu ! — 1 reactie

  1. de dag van vandaag lijkt die quote meer op een aanvalskreet van de EU
    dan een uitspraak van Hitler.

    Mensen, word wakker zodat we ons landje terug de vrijheid kunnen geven dat het verdiend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *