de ware aard van moslim Obama

Er zijn massa’s Amerikaanse militairen en mensen van de CIA in Jordanië. En ze zijn er niet om het land te beschermen maar om in Jordanië islamitische extremisten, waaronder ook Belgische, een militaire training te geven en naar Syrië te sturen. Ook veel leden van ISIS kregen hier van de VS een opleiding. isis met tow anti tankraketten palmyra mei 2015Dat zegt de regering van Assad in Syrië al jaren maar …. niemand luistert.
De Valken van Sham, de Islam liga, Faylaq al-Sham, Thuwar al-Sham, de Fastaqum Kama Amaret Bende, Sham Front, Ahrar al-Sham, Jaish al-Mujahedin, Falylaq al-Rahman, Al-SafwAdjnad Al-Sham,…….. allemaal gesubsidieerd buitenlands uitschot dat nu eens voor Nusrah (al Qaida) dan weer voor ISIL, ISIS, IS komt moorden, plunderen en verkrachten.
Typisch voorbeeld : Jejoen, nu boekskesheld en gevraagd TV-figuur. ambulancier, jihadist, overloper, verklikker in gevangenissen.
Jejoen, in Syrië aka “de franse neger”, is overigens nog steeds even radicaal als voor het proces waar hij zo goed als onbestraft wegkwam met zijn takiyya-streken.

Lees verder >>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

de ware aard van moslim Obama — 1 reactie

  1. Het is een onoverzichtelijke nest van “rebellen” waar een kat haar eigen jong niet meer in terug vindt. De onbetrouwbaarheid van de zwarte kater in het Witte Huis straalt er van af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *