Meer dan collateral damage

Wat er echt aan de gang is op het gebied van immigratie, vreemdelingen-invasie eigenlijk, wordt handig bedolven onder de vele zielige VRT-Vranckx filmpjes. Eens de hekken van Melilla voorbij, eens aanbeland op Lampedusa, Sicilïe, aan de Frans-Italiaanse grens of  korterbij in Calais zijn de verhalen en beelden minder bekend en grimmiger. Grimmiger ook onze toekomst.
Het eerste filmpje:
Een politieagent is gewond geraakt door een vrachtwagen die in de file staat aan te schuiven, terwijl de agent poogde de immigranten  te verhinderen in te breken in de vrachtwagens.

Kat en muisspelletjes (en erger dan spelletjes) vinden er inmiddels al dagelijks gedurende weken, maanden en JAREN plaats.
Slechts enkele politieagenten trachten tevergeefs de bestorming van vrachtwagens door duizenden illegalen te verhinderen. Een verloren strijd waarin geen enkele politieagent fysiek of moreel recht kan blijven.

De immigratie veroorzaakt enorme schade, sociale en economische, en zal dat ook blijvend doen. De politie kan en mag het hoofd niet bieden aan de problemen en de onwettelijke toestanden. De wetten worden selectief aangewend, geïnterpreteerd of nieuw aangemaakt. In het voordeel van de migranten en de politieke agenda’s. In het nadeel echter van het volk dat moest worden beschermd en de tegenstanders van de immigratie. De tegenstanders werden/worden met nieuwe wetten en sLinkse methodes het zwijgen opgelegd, en erger zelfs gebroodroofd en strenger veroordeeld dan voor doodslag.

De rekening voor dit verraderlijke gedrag en deze politiek zal gigantisch hoog liggen en bovendien chronisch en stijgend zijn. De prijs die onze kinderen zullen betalen zal dus nog vele malen hoger zijn.

De bendes weten dat de politie alleen maar mag dreigen. En dus wordt het elke dag grimmiger, en vinden er ook steeds meer rellen en stammenoorlogjes onderling plaats. Dat belooft voor de toekomst.
Dat daarbij de politieagenten gewond geraken wordt gul geaccepteerd door besturende politici en de politieleiding. De collateral damage zoals destijds in de loopgraven, herinnert u zich?

Bij mij zou het anders zijn.
Ik zou op het fluitje blazen en de generaals van vandaag mochten uit de loopgaven de vijanden tegemoet stormen voor onze goede zaak. En dat met wapens die ze nooit mogen gebruiken, zoals ze politie en het leger naar de frontlinies sturen. Endelijk de juisten als kanonnenvlees ingezet.

Oorlog ziet er telkens anders uit, en steeds wordt die met nieuwe wapens gevochten. Daarom zal het volk die pas herkennen als die al aan de gang is en niet meer te stoppen. Kijk dus om je heen: Syrië, Irak, Jemen, Soedan, Noord Afrika, Nigeria, Somalië, Afghanistan, Oekraïne,… en nu dus de bestorming van Europa. Conflicten ook waaraan door NAVO en verschillende individuele landen in wisselende mate wordt aan deelgenomen.

Vanaf hoeveel landen mag men eigenljk van een wereldoorlog beginnen gewagen?

De bestorming van Europa, vooral door mannen die vrij zeker ooit ergens een strijder waren, en die hun vrouwen en kinderen achterlieten in de negorij die ze zelf hebben gecreëerd, en deze nu naar Europa exporteren. Niet de bestorming van de Europese nieuwe burchten waarin de ongenaakbare heren wonen, vergaderen en beslissen over ons droevig lot, ons zweet en onze centen. Ver weg van het plebs, dat ondergaat. De gemene mens die huist in appartementen, huizen en villa’s, waar zelfverdediging verboden is, hoogstens een veilig slot en een nutteloze camera haast dwingend worden aanbevolen. Waar de politie niet aanwezig is en altijd te laat komt. Waar een (on)recht heerst dat het slachtoffer achterstelt op de crimineel.
Zoals in India kennen wij hier ook een kaste van de ongenaakbaren, die het voor iedereen mogen verkloten zonder daarvoor ooit gestraft te worden.
Moet dat eens niet veranderen?

2de filmpje:

Er cirkuleren wel meer filmpjes op het internet op dit ogenblik, die u nooit te zien zult krijgen op TV.
TV is bewust tot de lichtbak voor konijnen gemaakt. Wie zijn de konijnen?

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Meer dan collateral damage — 2 reacties

 1. Ich war jemals auch ein Kaninchen.
  Maar wel eentje dat met stijgende verbazing en grote ogen keek naar de flagrante leugens die de Belgische staatstelevisie aan niet-geïnformeerde en dus weerloze slachtoffers trachtte te verkopen als zoete koek.
  Na een tijd had dit konijn door hoe de vork aan de steel zat en zette zijn hersenwerking in overdrive telkens het naar de rotzooi op de BRTR/VRT keek.

  De rotzooi bleef maar gaandeweg werd dit konijn gewapend door kritisch denken en objectieve vergelijkingen tussen de eigen waarnemingen en de leugens die men het trachtte te verkopen als waarheid.

  Het is waar dat de staatstelevisies (over heel Europa want in feite zijn wij hier geen uitzondering meer) vandaag intensief censureren. De mensen, de burgers, de kiezers mogen de waarheid niet te horen of te zien krijgen. Vandaar een staalharde censuur die slechts af en toe met een gelukstreffer buiten spel wordt gezet.

  De kans dat iemand bij bewustzijn komt doordat de onbeschofte linkse smoelen van het journaille de sprekers die het niet met hem of haar eens zijn onderbreekt op nazistische wijze is dus kleiner geworden. Men verzwijgt liever en trekt de aandacht op dingen die er niet toe doen en alleen maar bedoeld zijn om de aandacht af te leiden van de realiteit.

  De dictatuur is sluipend geworden maar daarom niet minder dictatoriaal en kwaadaardig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *