De waarheid over Srebrenica

In tijden van leugens is de waarheid vertellen een revolutionaire daad. Schandalig! De auteur Alexander Dorin werd in Zwitserland gearresteerd voor het schrijven van een boek over het echte verhaal van Srebrenica, alexander-dorin1waaruit blijkt meer dan 3,250 christelijke Serviërs in Bosnië genadeloos werden afgeslacht en vermoord. Het werd hem verboden om met iemand contact op te nemen.

Ga op straat en eis zijn vrijheid. Doe dat in Europa! Doe dat over de hele wereld! Serviërs moeten zich verenigen en deze systematische genocide en demonisering van het Servische volk beëindigen. Deze man is een eerbaar man. Hij vertelde de waarheid over wat er omging in Bosnië tijdens de illegale Clinton-navo-bombardementen van de Serviërs in Joegoslavië. Nu leggen ze hem het zwijgen op! Serviërs, je hebt een stem. Wees zijn stem, en spreek. Nu!

Alle video documentaires van de moslim misdaden tegen de Serviërs in het voormalige Joegoslavië werden naar mij gestuurd door Alexander Dorin. Ik dank hem. Niemand in onze criminele Main Stream Media in het westen of Amerika vertelde ons iets over deze gruwelijke misdaden tegen de Serviërs tijdens illegale Clinton-navo-oorlog tegen de christelijke Serviërs tijdens de jaren 1990 met de bombardementen op Servië in 1999 als hoogtepunt waar ze scholen, bruggen, woonwijken, tv-radio stations, ziekenhuizen en de Chinese ambassade in Belgrado bombardeerden waar doden vielen onder de aanwezige journalisten. Ze bombardeerden meedogenloos gedurende 78 dagen!

Op 22 juni 2015 werd in Zwitserland de  auteur van het boek ” srebrenica-wat er echt gebeurd is “gearresteerd! Zijn naam is Alexander-Dorin. De bedreigingen tegen hem werden intenser nadat hij de sensationele bewering publiceerde dat tussen 3,000 en 4,000 moslims in juli 1995 gevlucht waren naar servische co-auteur van het boek Zoran Jovanovic, die tijdens de oorlog de chef van de informatie dienst van de Drina corps van de Servische leger was. Hij stierf op 13 juli 2013 amper 34 uur na meldingen dat Dorin in staat was om  twee beelden te kopen die de mythe Srebrenica aanzienlijk aan geloofwaardigheid zou doen inboeten

Onder nu nog onbekende omstandigheden werd de Auteur van het boek ” Sebrenica wat is er echt gebeurd is.” Alexander Dorin (drie dagen geleden) gearresteerd in Zwitserland. Dorin werd meegenomen naar een onbekende locatie en is niet toegestaan om contact met de buitenwereld op te nemen .Dorin verklaarde meer bepaald op 13 januari 2014 dat de co-auteur van zijn laatste boek over Srebrenica, dé revelatie in 2012 in Leipzig trouwens, Zoran Jovanovic stierf op 2013 juli 13, net tien Uur nadat hij meldde dat hij erin geslaagd om te twee beelden te recupereren die aanzienlijk breken de mythe van srebrenica aanzienlijk aan geloofwaardigheid zouden doen inboeten. Dorin publiceerde eind 2013 en het “nieuws ” bekend met een sensationele bewering dat tussen 3,000 en 4,000 moslims in juli 1995 gevlucht waren naar Servië.

Na deze publicatie beweert deze Zwitser dat doodsbedreigingen op het internet verdubbelden. Meestal zijn we bedreigd door wat wij spookmails bij dewelke de personen die dreigen anoniem blijven.

Ik beloof dat ik zal ontvoeren, martelen en doden zo luidde het, en via een kennis van mij slechts een paar dagen voordien werd aangekondigd dat sommige moslims in Basel een hinderlaag zouden voorbereiden zei Dorin toen. Marc Jovanovic was tijdens de oorlog de chef van de informatie dienst van de drina korps van het leger van de Servische republiek, maar ook perfect thuis in alle gebeurtenissen van de oorlog.

We spraken over de telefoon voordat hij vertrok uit Vlasenica op zoek naar een geheime locatie met een man die bereid was de beelden te verkopen en dan werd ik op 12 juli vorig jaar terug gebeld op mijn Zwitsers mobiele telefoonnummer en men me vertelde me dat hij zich aan het klaarmaken was om terug te keren naar Vlasenica.

Een dag later werd ik op de hoogte gebracht dat hij in Servië gestorven was van een hartaanval, maar dat er geen autopsie werd uitgevoerd en dat deze opnames niet bij hem gevonden waren.Vanaf dat moment werd ik alerter om te zorgen voor mijn eigen veiligheid met de bijkomende uitleg dat ” het verhaal helemaal niet naïef is ” verklaarde Dorin in het “nieuws”.

Marc Jovanovic getuigde vorig jaar tijdens de rechtszaak tegen Radovan Karadzic als getuige voor de verdediging dat zich in haar oorlogsarchieven een aantal documenten bevonden die de thesis weerlegden over de brutale moord van het Servische leger in de zone onder controle en verantwoordelijkheid van de Drina corps.
Alexander Dorin zegt dat zodra ze over van het bestaan van een andere “neobelodanjenih” video beelden uit Srebrenica hoorden, hij en Marc besloten om te proberen om die te kopen.
De onderhandelingen duurden een aantal jaren, en op het einde zijn we akkoord gegaan om 1000 euro te betalen voor twee korte video bestanden, waarna het de bedoeling was om over te praten over ander materiaal.
De gewone draad telefoon van Marc Jovanovic bevestigde dat hij een ontmoeting had met de man dat hij zorgvuldig de beelden gecontroleerd had en de nacht zou doorbrengen met familieleden in de nacht en hij niet zou doorreizen naar Vlasenica.
In de ochtend vond zijn neef hem dood, en diens vrouw en dochter vertelden me later dat in ze in zijn persoonlijke spullen de video’s niet gevonden hadden. Maar niet de geringste aanwijzing in welke Servische stad hij de video’s zou gekocht hebben.
Ik kan niets bewijzen, maar het is erg vreemd daar waar wij eerder hadden gesproken over de telefoon en Zoran volledig gezond was toch stierf aan een hartfalen.
De opnames daar en het feit dat hij me herhaaldelijk verzekerde de waarheid over Srebrenica op te spitten heeft hem waarschijnlijk het hoofd gekost zo verklaarde Dorin.
Vertaling uit het Engels door Lucky9
Bronnen:

http://www.srbijadanas.net/u-svajcarskoj-uhapsen-autor-knj

http://de-construct.net/e-zine/?p=6082

Conclusie: Al in de jaren negentig was de immorele democratische president Clinton (de halve trouwboek van de rasechte feeks Hillary) die graag zijn persoonlijke sigaar gebruikte op ‘stagiaire’ Monica Lewinsky, in de VS al druk bezig met het stoken en ook daadwerkelijk voeren van oorlog en het inplanten van een gigantische moslim-enclave midden op Europees grondgebied. De walgelijke vertoning van het scherts-tribunaal in Den Haag tegen democratisch verkozen christelijke politici uit Servië zouden nadien onze christelijke en atheïstische ogen moeten geopend hebben. Niet dus. 15 jaar later waken VRT en VTM er op dat U de waarheid nooit zal vernemen! Medeplichtig journaille + gespuis zoals Hans Van Baalen en Pinnokkio Verhofstadt zorgen zo voor de ondergang van de democratie en onze Europese cultuur op ons eigen Europees territorium!
image_pdfimage_print
Share

Reacties

De waarheid over Srebrenica — 3 reacties

  1. Uit rapporten van forensische onderzoekers blijkt dat niet achtduizend, maar tweeduizend lijken in en rond Srebrenica teruggevonden zijn. De bevindingen van deze wetenschappers zijn nooit publiek gemaakt! En waarom niet? Misschien omdat niet bewezen kon worden dat de soldaten van Ratko Mladic helemaal geen duizenden krijgsgevangenen vermoord hadden? Misschien omdat het bij het gevonden massagraf helemaal niet om een oorlogsgraf ging? En kom nu niet met het onzin verhaal aan over de lichamen die ze gevonden hebben rondom Screbrenica want deze zijn van vermoorde moslims en Serven (tot 2000) van omliggende dorpen, wat al treurig genoeg is. Ongeveer 1200 Bosnische Srebrenica soldaten kwamen om op het slachtveld en dat er 442 gedood zijn in opvolgende executies (uit wraak van de Servische dorpelingen) en anderen waren gedode Serviërs… http://www.nu.nl/buitenland/2221774/honderden-slachtoffers-srebrenica-mogelijk-nog-in-leven.html

  2. Louter toevallig vandaag 9/7/2015 één dag na onze berichtgeving op Nageltjes was ik getuige van een ziekmakende zum kotzen walgelijke uitzending over Srebrenica op CANVAS. Wij worden hier allemaal werkelijk gehersenspoeld tot het uiterste. Het journaille van dienst (Lieven V.) voerde een Hollandse pseudo-getuige ten tonele die een leugenachtig van buiten geleerd islamofiel politiek correct verhaaltje af dreunde over hoe erg de moslims in Bosnië het wel te verduren hadden. Ziekmakende nonsens terwijl wij weten dat diegenen die de waarheid over deze geveinsde volkerenmoord willen naar boven spitten gewoon vermoord werden en zelfs eind vorige maand aangehouden worden omdat ze een tipje van de sluier over de waarheid hadden opgelicht in een boek en alleen daarom naar god weet naar welk Guantanamo in Oekraïne worden afgevlogen om langzaam te creperen onder waakzaam oog van de bevoegde amerikaanse inlichtingendienst. Als fervent anti-communist en échte anti-fascist word ik hier des te woester van.

  3. Niet alleen in Servië, maar ook in Kroatie hebben de mosselslims “lelijk huisgehouden” onder de bevolking.
    Het is ènkel maar omdat zij “flink onder handen genomen” werden in Srebrenitsa {dat zogenaamd “beschermd” werd door Nederlandse UNO-troepen, dochzij “ènkel toekeken” en NIET tussenkwamen (wegens het mandaat dat zij gekregen hadden van het Navo-opperbevel:”STAND and OBSERVE”)} dat die zaak eigenlijk uitgelekt is.
    Overigens, de Nederlandse generaal Karreman, heeft zich moeten beroepen op dit bevel-van-hogerhand voor de Internationale Krijgsraad in Den Haag.
    Ik heb indertijds bij Angeltjes meermaals de Kroatische kant (uit éérste bron) ervan neergeschreven over de misdaden van de mosselslims.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *