Chronologie van 6 maand Jihad in Frankrijk

Snaveltjes dicht en oogjes toe lieve kijkbuiskinderen. Weeral had een moslim terreur gezaaid. Ditmaal in Oostenrijk (Graz). Weeral ontplofte het moslim-op-moslim-geweld in Koeweit. Weeral liet Al-Shabab met een zelfgemaakte autobom in Somalië mensen sterven. Wederom heeft een moslim aanval het seculiere Frankrijk getroffen. Weeral werd er dezelfde dag nog westers toeristenbloed vergoten door een bloeddorstige moslim die aan Jihad deed. De teller van gisteren is minimaal vier en de noemer is islam en alleen islam en niets anders.Saint Quentin Fallavier

Jihad is de heilige en dwingende opdracht aan moslims om alle niet-moslims te bevechten (Koran soera 9:29), om hen te slachten (Koran: Soera 8.12 en Sura 47,4), om hen te doden (Koran: soera Sura 4.89 en 8.7). U leest het goed: in de heilige koran!

Deze barbaarse daden blijven toenemen en zullen zich blijven vermenigvuldigen, zo lang de leiders van  alle Europese landen niet zullen beslissen om tegen de islam te vechten, tegen deze racistische, antisemitische, imperialistische, genocidaire ideologie die erger is dan het nazisme.

Dacht U veilig te zijn door weg te blijven uit Sousse? Vergeet het maar. Hierna een samenvattend lijstje van terroristische daden gepleegd door moslims in Frankrijk de laatste zes maanden.

20 december 2014 (Joue-les-Tours): een moslim terrorist, schreeuwt “Allah ouakbar! ” steekt met een mes en probeert om politieagenten te wurgen in hun politiebureau. (1)

21 december 2014 (Dijon): een moslim terrorist, schreeuwt “Allah ouakbar! ” Rijdt met zijn auto in een menigte voorbijgangers.  U ziet al Graz was geen fait divers. (2)

22 december 2014 (Le Mans): een moslim terrorist, schreeuwt “Allah ouakbar! Valt de politie aan en  probeerde hun wapens te grijpen. (3)

2 januari 2015 (Metz): een moslim terrorist, schreeuwt “Allah ouakbar! ” en probeert ongewapende politieagent met de blote hand te wurgen. (4)

7 januari 2015 (Parijs, 11e arrondissement): twee islamitische terroristen, schreeuwen “Allah ouakbar! ” en “We hebben de profeet gewroken!” Ze vallen het gebouw satirische krant Charlie Hebdo binnen, vermoorden twaalf mensen en verwonden elf anderen. (5)

8 januari 2015 (Montrouge): een moslim terrorist, die een aanval op een joodse school aan het voorbereiden was, het vermoordt eden politieagente die ter plaatse gekomen was voor een verkeersongeval en laat dan een auto ontploffen. (6)

9 januari 2015 (Parijs, 12e arrondissement): een moslim terrorist vermoordt vier mensen in een joodse supermarkt. (7)

15 januari 2015 (Parijs, 8e arrondissement): een moslim terrorist, overeenkomstig de bevelen van de Islamitische Staat die ​​de moslims vraagt Fransen te verpletteren met auto’s, verwondt een politieagente die aan het patrouilleren was voor het Elysee door haar omver te zijden met zijn voertuig. (8)

3 februari 2015 (Nice): een moslim terrorist, conform een video van de Islamitische Staat die aan ​​moslims vraagt om “een politieman of een soldaat te doden met een mes,” steekt drie soldaten die een centrum van een Joodse gemeenschap bewaakten . (9)

17 februari 2015 (Lyon): een moslim terrorist, schreeuwend en verwijzend naar de islamitische staat, valt een zeventigjarige heftig aan. (10)

20 februari 2015 (Grasse): een moslim gevangene die op het punt staat te worden vrijgelaten, positie, vanuit zijn cel op de Facebook-account van een vriendin, een 25-minuten durende video ter glorie van Islamitische Staat en een foto van een jihadist die poseert met vijf onthoofde hoofden. (11)

20 februari 2015 (Givors): een moslim terrorist, schreeuwt zijn steun voor de Islamitische Staat en schreeuwen antisemitische beledigingen uit en valt twee buschauffeurs aan. (12)

19 april 2015 (Villejuif): een moslim terrorist, die optreedt namens de Islamitische Staat, vermoordt een vrouw in haar auto, en dan door haar verwond zijnde, moet hij afzien van zijn poging voor een aanslag die hij voorbereidde op een kerk; tijdens zijn verhoor blijkt ook dat hij van plan was om het Heilig Hart en een trein vol passagiers te vallen om “minstens 150 ongelovigen” te doden. (13)

26 juni 2015 (Saint-Quentin-Fallavier, Isère): een moslim terrorist onthoofdt een man hangt diens  hoofd over het hek rond een industriële installatie voor gassen (zie foto) dringt er binnen en laat gasflessen ontploffen, daarbij twee mensen verwondend. (14)

Deze lijst is helaas nog niet definitief, want zal naar verwachting zich de komende maanden nog fel aandikken.

Maar te denken over de minister van Binnenlandse Zaken van Frankrijk, Bernard Cazeneuve, die van mening is dat “pleiten voor jihad geen misdaad is“!? Wanneer een minister van Binnenlandse Zaken stelt dat het niet strafbaar is om voor de uitroeiing van een autochtoon volk te pleiten, hoe kunnen we dan geloven dat hij de Fransen zal beschermen tegen islamitische moordenaars?cazeneuvetraitreWat in Frankrijk gebeurde is gewoon een rechtstreeks gevolg van het gedoogbeleid voor  onderwerping gevoerd door Holande (prez), Valls (1° minister) en Cazeneuve (biza), allemaal van de linkse PS nota bene.

Een islamitische aanslag mét onthoofding nabij Lyon is snel samengevat: de islam, die wordt versterkt door de immigratie en de werking van ongebreidelde voortplanting omwille van het kientjesgeld, levert ons de oorlog die hun heilige teksten eisen.

De negationistische reactie van de boven ons gestelden laat zich raden. Onze regeringen vertellen aan hun volkeren die er meer als genoeg van hebben: U zal méér islam en méér immigratie krijgen, en degenen die protesteren zullen worden voor het gerecht gesleurd voor het aanzetten tot racisme.

Bron

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Chronologie van 6 maand Jihad in Frankrijk — 1 reactie

  1. Goed zo een geheugensteun te bezorgen omtrent al die incidenten en faits divers uit 2015 die niets met islam te maken hebben, en waar het journaille, politiek en politieleiding nog altijd op zoek zijn naar een verband en het onderliggende motief tussen al die misdaden.
    Het zou kunnen helpen, maar ik vrees dat de hersenziekte die ze opliepen ongeneselijk is. Ze hebben elkaar aangetast. En hoe!
    En toch mogen ze hun taken voortzetten in plaats van zicht psychiatrisch te laten behandelen. Oh ja, dat is waar ook: dat is wat men ons wilt voorbehouden, want zij vinden ons makers van zulke lijstjes en artikels gevaarlijk, niet datgene en diegenen die we aanklagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *