Liegen voor de islam

Met onze verontschuldigingen. Als iemand zich gekwetst of beledigd voelt dan is dat maar zo.  Dat heeft buiten zo een loze, idiote en oncontroleerbare bewering geen enkel gevolg. Denk daar dan maar eens grondig over na. Klik op ondertiteling, instellingen, vertalen Nederlands en OK!

1

2

3

4

5,

6

7,8,9,10,11 enz.

En let nu goed op tjeven! De misdaad van gedachte komt er aan.

Terug naar de “heilige” Koran

Ooit al iets gemerkt van hedendaagse feministes, de clerus van de  linkse kerk, de vrijzinnige zogenaamd humanistische bollebozen die een fractie van de voorafgaande moeite deden om de waarheid te formuleren? Ik niet.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Liegen voor de islam — 1 reactie

 1. Conclusie: heel die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam moet uitgeroeid worden in heel de wereld, er zal pas terug rust, veiligheid en leefbaarheid komen als geen islamkankercel nog in leven is, het is nu aan de beschaafde wereld die barbarij uit te schakelen.
  Laten we beginnen in eigen straat, gemeente, land en al die rotzooi verplichten op te lazeren want er valt niets positiefs van te verwachten.
  De wereld zonder die smeerlapperij is pas een leefbare wereld, geweld zal onder de 0.001% vallen, ook onder eigen volk komt dat voor maar bij die achterlijke perverse gewelddadige barbaren is dat 100% aanwezig.
  Hoe gaan we dat aanpakken Lucky9? Poepsimpel, beginnen met het pro islam tuig onder eigen volk uit te schakelen, die lafaards zullen als vuile beschaving verraders neergezet worden met de nodige aandacht.
  De grenzen zullen potdicht afgesloten worden en de aanwezige barbaren zullen verplicht worden op te krassen binnen een termijn van ± 1 maand.
  Dan pas zal onze straat, gemeente, land terug een prachtig veilig en leefbaar land worden.
  Met M&N alleen maar miserie.
  Wat is M&N? Goed nadenken….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *