Quousque tandem abutere, EUSSR-apparatsjiks, patientia nostra?

Gaan we door de knieën voor een arrogante minderheid ? Zijn we nog in staat om weerwerk te bieden ? Of geraken we zo stilaan waar ze ons willen hebben?  Bij die laatste vraag kunnen we best eens stilstaan. Wie wil ons “dààr” ?  Zijn het de vluchtelingen of de collaborerende politiekers ? Of allebei ?eussr

De laatste maanden wordt het overduidelijk hoe de vork aan de steel zit.  De eubo’s met hun “verdelingsplan van asielzoekers” hebben bij nogal wat burgers de schellen van de ogen gerukt.  Zij doen er in de eerste plaats alles aan om de unie vol te stouwen, niet toevallig, met zoveel mogelijk moslims.  Het is duidelijk geworden dat achter de “Arabische lente” een andere agenda verborgen zat dan welke op het eerste zicht leek.

Ons, naïeve Vlamingen, werd verteld dat door de Navo in die landen “orde op zaken” moest gesteld worden en er een ” democratie diende geïnstalleerd te worden. De zwarte kater op kop, zette het ganse Midden-Oosten in rep en roer. De betreffende landen werden herschapen in puinhopen. De mensen sloegen op de vlucht. Naar de honingpotten van de EU. Toeval?  Nee hoor !

Als we vandaag merken dat Frontex, de bewaker van de buitengrenzen, dienst doet als “ophaaldienst” dan moet er een lichtje beginnen branden, toch ?  Dan moet men toch beginnen beseffen dat het hier gaat over een opgezette, georganiseerde invasie? Opgezet en georganiseerd door een collaborerende brusselse élite. Het is zelfs geen kwestie meer van wegkijken, hier wordt bewust een continent onherstelbare schade toegebracht.

De landen worden verplicht via een verdeelsleutel vluchtelingen te blijven opnemen. Gelukkig beginnen nogal wat landen weerwerk te bieden. Ze laten weten dat ze er genoeg van hebben om overrompeld te worden. Blijven ze stand houden is de vraag?  De “dappere Belgen” met paardenbril op hun koppen vinden dat er nog wel wat ruimte is voor wat mondjes meer ! Wij dragen de slippen tot het bittere einde. Tot aan de ondergang.

De hoofdschuldigen: de Navo, Amerika op kop gevolgd door de Brusselse slippendragers ! Natuurlijk maakt de maffia, de mensensmokkelaars, dankbaar gebruik van de laksheid van de eubo’s. Of moeten we eerder zeggen van de kansen die hen door de Brusselse élite wordt geboden?  Want dààr begint het langzamerhand meer en meer op te lijken.  We worden met z’n allen in ’t zak gezet door een bende meelopers met die moslim uit Amerika. De slechtste president ooit, zeker voor Europa !  En nog hebben velen het niet door: de zelfbenoemde democratische partijen zijn verworden tot collaboratie-ondergangspartijen.  De veroveringstocht is in volle gang ! De EU zet alle poorten open! In Vlaanderen worden de tafelschuimers met open armen ontvangen!

Tijd om de ogen te openen en weerwerk te bieden in het stemhokje! (n.v.d.r. en daarbuiten.)

Auteur: Houzee

P.S.: Lees ook met stom slagende verbazing misdefinitie van 2009

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Quousque tandem abutere, EUSSR-apparatsjiks, patientia nostra? — 4 reacties

 1. De zwarte kater uit het Witte Huis met in zijn kielzog de slippendragende EU bobo’s zijn een gevaar voor de vrede in Europa, en de hele westerse wereld.

 2. Admin. het is nu aan de burgers om te kiezen:
  a- Laten we Europa vernietigen door importbarbaren uit Afrika en moslimlanden? JA….. NEEN……
  b- Laten we die EU misdadigers ongestraft Europa beschadigen? JA…..NEEN…..
  De keuze ligt bij de Europeanen en ik zou zeggen “neem een voorbeeld aan Griekenland dat zich niet laat chanteren door onbetrouwbare zakkenvullers” wat ook het resultaat mag worden.

  • de mensen zullen nog wel wakker worden, hopelijk valt er tegen dan nog wat te redden maar wakker worden doen ze.

   vraag A is me te specifiek, barbaren is genoeg dus ook die van hier.

   B hangt af van hoe de bevolking zal ontwaken en misschien ook wel van de poppenkast die het spel veranderd.
   we zien nu ook al dat veel van dit soort spelletjes ongestraft blijven dus de mogelijkheid zit er in dat iedereen een gemeende “Neen” schreeuwt tegen zijn/haar scherm en het toch eigenlijk wel een “Ja” zal zijn.

   we hebben wel wat meer nodig dan andere mensen aan de macht,
   de mens moet terug gaan denken in plaats van observeren.
   maar ja, denken kan je niet downloaden.

   • Luc, als je “denken” zou kunnen verwerken in een IPot of dergelijke dan komt het misschien nog voor mekaar, ik ben het met u eens dat het een moeilijke opgave zal worden en dat de Vlamingen wakker zullen worden is een feit alleen “hoe” is ze nog niet duidelijk.
    Van het politiek gespuis moet niets verwacht worden, die zijn enkele uren per week ‘aanwezig’ en na enkele jaren gaan ze al op pensioen om dan verder te kunnen scharrelen, kijk maar naar E.T. soms ook wel vanRAMPay genoemd met accent op RAMP, iedereen is die rotkop spuugzat en toch blijft die Europa beschadigen.
    Van wakker worden gesproken…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *