J’Accuse !

De negationisten die nu in Oslo bij hun sputterende klimaatregelingen zitten te puffen onder een Napolitaanse hittegolf zijn er aan voor hun moeite:
De zaak die tegen de Belgische overheden werd aangespannen wegens een nalatig klimaatbeleid, zal door de rechtbank wellicht in het najaar van 2025 ten gronde worden behandeld.

Francesca Vanthielen dreigt met een proces tegen het gerecht: “Als het gerecht zijn werk niet wil doen, zullen we hen dwingen.’ Francesca_Vanthielen-30
In Nederland gelastte een rechtbank deze week de Nederlandse staat om het gezamenlijke volume van CO2-uitstoot te verminderen met minstens 25 procent tegen 2020. Na die uitspraak groeit ook in ons land de hoop op een snelle veroordeling van onze overheden wegens misdadige nalatigheid.

lees verder >>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

J’Accuse ! — 2 reacties

  1. Als we braakkippen zoals die vanthielen zouden uitschakelen dan deden we een zeer goede zaak voor het milieu en voor onze gezondheid want die braakkip doet ons kokhalzen.
    Zelden een dommere braakkip gezien in het normale leven, raar dat dergelijke braakkippen in veelvoud voorkomen op TV vandaar nog max 1 a 2 uurtjes TV per dag, uiteraard nooit programma’s met dergelijke braakkippen.

  2. De elf “bekende Vlamingen” hebben blijkbaar ook de truc door om belangrijker zaken in een verdomhoekje te plaatsen. Een tactiek die helemaal in de rode rakkers hun kraam past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *