Leve de onvoorzichtige koeien!

Zozo, volgens de journalisten en de tour kan een koe onvoorzichtig zijn.
De renners die daar tegen hoge snelheid doorzoeven niet?
Dat maakt eigenlijk dat de koe meer intelligentie wordt toegedicht dan de renners.Permalink voor ingesloten afbeelding

“Onvoorzichtige koe veroorzaakt bijna crash in de Tour” (sic)

Warren Barguil beleefde de schrik van zijn leven toen hij in volle afdaling van de Tourmalet plots werd geconfronteerd met een horde loslopende overstekende koeien. De Franse wielrenner kon een crash maar op het nippertje vermijden.

http://www.hbvl.be/cnt/dmf20150715_01777932/onvoorzichtige-koe-veroorzaakt-bijna-crash-in-de-tour

Maar eigenlijk is dit toch een van de beproevingen die ze ondergaan, het gevaar, de uitputting en de strijd die ze leveren om te winnen? Net zoals glibberige kasseien, de hitte, scherpe bochten, overwegen, valpartijen enz… toch?
Als die hindernissen, gevaren uitputtingsslag er niet waren, dan was er toch niets interessant meer aan en konden de commentatoren en journalisten toch over niets meer lullen, tenzij misschien over of er nog iemand een biefstuk in zijn broek steekt.
Dus namens de wielerfanaten, de krantenverkopers en sportjournalisten
Dus leve de onvoorzichtige koeien!
Meer van dat!
Breng ik nu snoodaarts op ideeën om het nog wat spannender te maken?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Leve de onvoorzichtige koeien! — 3 reacties

  1. Beste Jean,
    Geef mij dan toch maar wielrennen. Dit in vergelijking tot voetbal. Een wielrenner maakt een zware smak, die staat op en fietst verder. Bij een voetballer zit een scheet verkeerd, en men kan hem met draagbaar van het veld halen. Voetballers zijn in tegenstelling tot wielrenners “overbetaalde verwende grote klein joeng”. We kunnen het niet (meestal wel) altijd eens zijn hé.

  2. Ze zoeven daar op hun twee bandjes aan meer dan 70 km per uur naar beneden. Gelukkig voor de leider waren het geen schapen want dan had remmen of uitwijken niet gekund.

  3. Gelukkig verknoei ik geen sec van mijn tijd aan deze waanzin, als die gasten graag fietsen doen ze maar het is wel jammer dat die zoveel rotzooi langs de weg mogen smijten zonder GASboete.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *