De politie bedreigt slachtoffers

De politie bedreigde in Tienen een overvallen en bestolen juwelier met structureel geweld.
De omgekeerde wereld vindt U? Welnu dat vinden wij ook. Meer bepaald is bedreiging van een slachtoffer niet alleen zélf een misdrijf, maar deze kwaadaardige handeling is ook een bewuste obstructie of belemmering van de rechtsgang en dus in feite medeplichtigheid aan de door de overvaller(s) gepleegde misdrijven door de kansen op opsporing te verminderen en die op straffeloosheid enorm te vermeerderen. overvaller Tienen

Bovendien gaat dit misdrijf gepaard met de verzwarende omstandigheid dat het werd uitgevoerd door een ambtenaar in actieve dienst en drager van een uniform dat door de belasting betalende burger werd gefinancierd. Het is meer dan duidelijk dat de “wet” op de privacy en de omhoog geparachuteerde politieke onderhorigen van de zogenaamde privacy commissie enkel en alleen bestaan om corrupte politici, andere boeven en eu-maffiosi de hand boven het hoofd en uit de wind van de gerechtigheid te houden. Iemand al gehoord van een initiatief ter zake uitgaande van de ‘kracht van verandering’? Wij niet. En van de ARCO minister van justitie valt al helemaal niets te verwachten want die staat duidelijk aan de kant van schriftvervalsers en oplichters.
Voor alle duidelijkheid: de smoel van de crimineel zag er zo uit:

overvaller Tienen2Het Facebook bericht luidde als volgt:

Hallo beste FB vrienden zaterdag 08/08/2015 hebben wij een diefstal
gehad in de zaak. 2 personen zijn met een aantal briljanten trouwringen
kunnen ontsnappen aan ons veiligheidsysteem . Oppassen voor deze 2
mensen die we duidelijk herkennen op deze beelden. Zoals u ziet zijn ze
van vreemde origine en de eerste heeft zijn hemd open zodat hij de
trouwringen in zijn hemd heeft kunnen steken. Oppassen is
geblazen. . .Aan confraters in de omstreken gelieve deze beelden niet te
vergeten.
Zou graag hebben dat mijn FB vrienden de beelden zoveel mogelijk willen
delen. THX Carlo Declercq”

De OOOO schreef er dit stukje over:

“Een juwelier uit Tienen heeft beelden van twee dieven op Facebook gezet, met de oproep de beelden zo veel mogelijk te delen. Het tweetal heeft gistermiddag een 45-tal briljanten trouwringen uit zijn etalage gestolen. De beelden komen van een bewakingscamera, maar mogen eigenlijk niet zomaar worden verspreid. De beelden zijn al meer dan 1.300 keer gedeeld.
“Ik heb de camerabeelden afgehaald van mijn server en heb die gewoon op Facebook geplaatst, en gevraagd om zoveel mogelijk te delen”, zegt de man. Eigenlijk mogen alleen politie of gerecht dergelijke foto’s verspreiden. Wie zoiets op eigen houtje doet, schendt de privacy van degene die wordt gefilmd.
“Het is heel duidelijk omschreven in de bewakingscamera-wet dat die beelden enkel en alleen door de persoon in kwestie kunnen bekeken worden én door politie en justitie”, zegt Willem Debeuckelaere van de Federale Privacy Commissie.
De juwelier is zich daarvan bewust. “Maar wie gaat dan een klacht indienen? Zij? Maar dan heb ik ze ook, hé”, zegt hij. “Dan heb ik mijn juwelen terug en betaal ik een boete.” Volgens hem is het hem er vooral om te doen zijn collega’s in de streek te verwittigen.
De lokale politie onderzoekt de zaak en wil voorlopig geen commentaar geven. Zij hebben de beelden ook ontvangen maar zijn niet van plan om die openbaar te maken.”

‘Een juwelier’ en ‘de man’ dat zijn de poco-fascistische omschrijvingen waarmee de staatsmedia een slachtoffer omschrijven. Onbekwame ambtenaren worden echter met naam en bijna toenaam vermeld alsof het oorlogshelden zouden zijn. Stel U eens beelden voor waarop Elio Di Rupo een homohoertje anaal penetreert of wijlen Steve Stevaert een ambtenares ei zo na de tanden uit de mond slaagt. Dat mag niet kunnen gezien worden, ziet U? Vandaar de ‘Oewet’ op de privacy! U màg het niet begrijpen!

Ik sta nog altijd versteld bij de vaststelling dat de Belgische minister van justitie (Wathelet senior om duidelijk te zijn), die besliste dat de veelpleger en recidivist Marc Dutroux zijn sadistische pedofiele gangen mocht gaan, voorwaar als beloning een zitje in het Europees hof van justitie in Luxemburg als cadeau kreeg. Die man was gewoon medeplichtig (aan veelvoudige moord nota bene) door nalatigheid!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De politie bedreigt slachtoffers — 1 reactie

  1. Als nu iedereen dadelijk de smoelen van de criminelen op het net zet en zich vooral niets aantrekt van die omhoog geparachuteerde idioten van dat parasiterend clubje privacy idioten dan zakt m.i. de criminaliteit en m.i. kent altijd iemand dat gespuis, of zouden ze bang zijn om hun eigen dmoel tegen te komen op het net?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *