Te wapen !!

Goed dat ik al een tijdje 2 bretellen draag en twee broeksriemen.
Als het schorem hier illegaal in het land is, dan weet die rechter toch niet waar die hier verblijven, de politie hem op gevaar voor eigen leven zal moeten gaan zoeken?
Door het uitblijven van een persoonsbeschrijving en de mist die rond dit incident werd gespoten schreef ik al eerder als commentaar op het bericht in de kranten over dit ernstige incident:
“Na Ikea Zweden, hebben we dan nu ook de Colruyt-moslim-jihadist? Over de identiteit weer geen enkele mededeling, dus we kunnen het dan wel met zeer grote zekerheid raden. Waarschijnlijk zal Colruyt op advies van de politie melden dat nu alle aardappelschillertjes van Herder uit de rekken halen. Wees blij mensen, dat is de verrijking die ze ons door de immigratie beloofden. Vooruit Theo Francken , haal er nog maar 10,000 naar hier, zodat het vooruit gaat en onze bankrekeningen, lonen en welvaart stijgen, en je de volgende verkiezingen wint.
Kris Van Spitael :”Vlamingen die worden neergestoken in “de Colruyt”, daar maakt het constructieve VRT-journaal van Björn Soenens zich natuurlijk niet druk om. We zouden maar eens bang kunnen worden.”
Wat ik al eerder schreef in een artikel op Nageltjes en of de blog a.griffon, en ook door vrienden vandag parallel werd uitgedrukt:
Wij, de domoren, hebben allemaal onze wapens ingeleverd. De criminelen en terroristen niet. In tegendeel, die hebben sindsdien zelfs meer een steeds gesofistikeerdere wapens, trainen zich in allerlei vechtkunsten , vaak al van in hun prille jeugd.
Ik roep: “Te wapen !!”
Schrijf jullie massaal in in schietclubs, koop wapens en verdedigingsmiddelen.
“En schijt in het gezicht van justitie”, zoals een vriend dit plastisch uitdrukte. Konden we dat ook maar eens echt, in die rechter zijn gezicht schijten.
11145001_462482637266882_4113414132278123926_n Het is moeilijk zich een grotere stommiteit en een groter gevaar te bedenken dan het nemen van beslissingen in de handen te leggen van mensen die nooit enig prijs betalen voor hun fouten.
De kinderlijk-naieve goedmensen die bij elke vloek een kruisje slaan of foei roepen, zullen weer geshockeerd zijn door dit taalgebruik.
Ik voorspel hen evenwel stellig dat dit nog niets is in vergelijking met wat hen nu en binnen enkele jaren te wachten staat vanwege aanwezige en koende cultuurverrijkers waaronder een groot aantal terroristen en criminelen.
We moeten ons afvragen welke mensen een baan bij justitie ambiëren en die uiteindelijk ook krijgen. Het is zoals de dienst vreemdelingenzaken. Die is ook geheel gevuld met mensen die pro migratie zijn.
Diegenen die er tegen zijn die blijven daar weg, want die willen helemaal niet met al dat volk werken en in contact komen, laat staan ze binnenlaten.
 
Dat is ook zo met justitie. Iedereen die er een afkeer van heeft, wil daar niet werken en dus gaan al de criminelenvrienden en naïeve goedmensen met de banen lopen.
Ik/wij zijn daar dus door niemand vertegenwoordigd; worden door de zittende macht daar ook geweerd als gevaarlijk.
Ik ben er zeker van dat justitie en de criminelen samenwerken.
De feiten bewijzen dat keer op keer.
 
Vooruit mensen die een andere, tegenovergestelde aanpak voorstaan. Al is het tegen jullie zin: solliciteer vandaag nog als rechter .
 
Rechtspraak wordt ook door dezelfde soort mensen bedacht en ingevoerd, niet door ingenieurs, artsen, militairen, loodgieters of ondernemers.
Ze vertrouwden er te veel op dat het met hen die voor rechten studeerden wel goed ging komen.
 
Justitie en recht is de zaak van iedereen, niet slechts van diegenen die rechten studeerden.
Om die reden ben ik juist een voorstander van juryrechtspraak (die men net wil gaan afschaffen) en ook van een grote verplichte verscheidenheid aan beroepsgroepen en burgers in de commissies die wetten en wetsontwerpen voorbereiden.
 
Ik wens: maak mij hier en nu minister van justitie met volmachten en ik zweer het, ik kuis die smerige stal uit.
Koppen zouden er rollen.
Gelukkig voor hen is dit voorlopig nog beeldspraak.
image_pdfimage_print
Share

Reacties

Te wapen !! — 4 reacties

 1. Beste Griffon,
  Alles is onder controle, Theo Vrancken van Aspirine & Migraine zorgt voor woning, verwarming, lekker gedekt bedje en goed gevulde tafel en Jean Hesp zorgt ervoor dat de toegangen open blijven en voor de rest moeten de Vlamingen zwijgen maar wel betalen, zij zorgen ervoor dat het gezegde bewaarheid wordt nl: “Zij de lusten en wij de lasten”.
  Waren er morgen maar verkiezingen…. 🙂

 2. Inderdaad, de burger moet zichzelf bewapenen. Enkele jaren geleden bracht ik vrijwillig mijn jachtgeweer (1 loop 12mm) binnen bij de politie. Al geruime tijd bedenk ik mij, dat is zo wat de grootste stommiteit die ik de laatste jaren begaan heb.

  • ik heb al jaar en dag een jachtgeweer op luchtdruk liggen.
   klinkt misschien wat raar, maar dit ding schiet hard.
   volledig legaal en stil.
   het kost wel een hoop geld en je kan niet snel herladen als je tank leeg is maar het is beter dan niets.
   de sportschutters club is hier al jaar en dag volzet maar misschien heb jij in je buurt meer geluk.
   Een kruisboog is ook altijd een optie en veel goedkoper dan een luchtdruk wapen.
   (verwar ze niet met het speelgoed dat je op de kermis vind, een goed luchtdrukwapen haalt 200-300 bar en heeft een groter kaliber.)

   dat we hier de dag van vandaag over moeten nadenken, wat een verrijking…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *