Heeft de werkgelegenheid geen belang meer?

Wij hebben moeite om onze media nog te begrijpen. Dag na dag wordt veel aandacht geschonken aan allerlei zaken zoals het fameuze inschrijvingsrecht van 250 euro voor vreemdelingen in Antwerpen; de niet benoeming van 3 burgemeesters in het Brusselse en bijzonder veel aandacht voor processen en moordzaken. Waarom een laffe moordenaar zoals Kim De Gelder nu dag na dag de voorpagina’s haalt blijft ons een raadsel.

Welke normale mens heeft er nu behoefte om in detail te moeten lezen hoelang de doodstrijd van een van zijn slachtoffers heeft geduurd of wat haar laatste woorden waren? Zijn dat nu werkelijk de belangrijkste onderwerpen die men in een normale pers wenst behandeld te zien?

Onze mening is dat men steeds meer en meer aandacht zou moeten besteden aan de vreselijke slechte tijden die op ons afkomen. Iedere normale mens moet toch begrijpen dat het nu dagelijks verdwijnen van honderden arbeidsplaatsen in ons land ons dag na dag dichter bij een grote ramp aan het brengen zijn. Er gaat nu werkelijk geen dag meer voorbij of op verschillende plaatsen sneuvelen honderden arbeidsplaatsen. Soms gaat het zelfs over een paar duizend arbeidsplaatsen op één dag zoals gisteren en waarbij er alleen bij Caterpillar in Gosselies 1400 verdwijnen.

Beroepspolitiekers en vakbonden zijn “verbijsterd” en beseffen niet dat ze meestal zelf aan de basis liggen van al die problemen. Enkele weken geleden schreven we dat we niet konden begrijpen welke fratsen de vakbonden in ons land in het algemeen en dan bij Ford Genk in het bijzonder mogen uitspoken. Van de ene chantage naar de andere en dit met het medeweten van onze overheden en justitie.

Deze laatste heeft meer aandacht voor het uitvechten van interne gevechten tussen magistraten dan het laten toepassen van onze wetten.

Maar vandaag lezen we dat de directie van Ford er stilaan de buik van vol heeft en er aan denkt vroegtijdig de boel te gaan sluiten. Inderdaad heeft dit bedrijf de laatste weken zware klappen gekregen op gebied van aantal verkochte wagens door het snel verlies aan vertrouwen onder de klanten omdat die geen enkele zekerheid van levering meer hebben. Het reeds maanden geleden in beslag nemen door de vakbonden van duizenden afgewerkte wagens begint nu uitwerking te krijgen. Wat een mooie verwezenlijking toch van de vakbonden die er nu zelf voor gezorgd hebben dat duizenden arbeiders waarschijnlijk veel vroeger dan was gepland hun job gaan verliezen!

We hebben de indruk dat gelet op allerlei acties van de vakbonden gedurende de laatste maanden er een geheim agenda moet bestaan en dit met de bedoeling ons land zo snel als enigzins mogelijk is economisch te vernietigen. Met grote ogen blijven we kijken naar al die voor ons totaal onbegrijpelijke beslissingen die alleen maar méér jobs vernietigen.

Het is hoog tijd aan het worden dat onze Media het geweer van schouder gaan veranderen en in plaats van walgelijke verhalen over een laffe moordenaar zoals Kim De Gelder eens alle aandacht gaan besteden aan de ramp op gebied van jobverlies die zich in ons land, en steeds sneller en sneller, aan het voltrekken is. Objectieve bijdragen over de werkelijke oorzaken van deze ramp en de mogelijke oplossingen om nog te redden wat gered kan worden zouden zeker welkom zijn en zullen door de lezers zeker véél meer op prijs worden gesteld.

Men zegge het voort,

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Heeft de werkgelegenheid geen belang meer? — 4 reacties

 1. Na de reacties gelezen te hebben wat nota bene “gegevens met koppen” zijn moet ik het nogmaals herhalen en hopelijk zal iedereen het met gezond verstand eveneens blijven herhalen én zeggen aan familie en vrienden, nl.
  WIJ en niemand anders is oorzaak van het probleem want WIJ geven aan dergelijk politiek zootje een mandaat via het stemgedrag.
  Als WIJ allemaal stoppen met aan dat verraad & profitariaat een stem te geven en kiezen voor die partij die effectief oplossingen wil brengen dan is dat decadent parasitisme binnen enkele weken “verleden tijd”.
  Dan kunnen WIJ Vlamingen terug werken aan ONZE welvaart, ONZE veiligheid en ONZE leefbaarheid zodat die weer “menselijk” wordt voor elke Vlaming.

 2. We worden hier geconfronteerd met de gevolgen van de belgische bezetting door een kunstmatige belgische staat en daarbij horende belgische ziekte. De bezetter, controleert via de linkse & logemafia’s het ganse systeem : vakbonden, de zogezegd democratische partijen, de media,de pseudo-intellectuele milieus…In feite verloopt alles volgens plan. Men is dus op geen enkele manier geïnteresseerd in een positieve toekomst, maar wel in de “puinhoop” waaruit dan een sovjetachtige logedictatuur en dito terreurregime moet ten hemel opstijgen cfr het principe :” ordo ad chao”.(zie ook 1984) De desindustrialisering maakt deel uit van deze verrottingsstrategie.
  Maak U ook geen illusies over de bevolking: het overgrote deel wil trouwens de waarheid over de werkelijkheid niet kennen, en is verslaafd aan “brood en spelen”. Hoe meer leugens en bedrog hoe beter. Binnen een belgische & europese context is geen enkele oplossing mogelijk voor de problemen van Vlaanderen. Volgens EINSTEIN lost men immers de problemen niet op, samen met diegenen die ze hebben veroorzaakt.

 3. De media houdt de lippen stijf op mekaar in opdracht van…
  Ze houden de mensen dom, maar vergeten dat die laatsten slimmer zijn dan de overheid denkt!! Men is mondiger geworden, al die poespas die op de voorste pagina’s de aandacht zouden moeten trekken ( volgens de uitgevers) zijn doekjes tegen het bloeden!
  Maar velen – en gelukkig maar – zien dwars doorheen die zever die dagelijks voorgeschoteld wordt! Er worden van alle kanten aanbiedingen gedaan voor gratis proefperiode’s v. kranten! De telefoon gaat hier dikwijls over, en als ik privé zie staan, dan pas ik: ik neem niet op! Wie zich niet kenbaar wenst te maken is voor mij iemand die zich ongewenst toegang tracht te verschaffen, en daar pas ik voor!
  Er doen zich toestanden voor die onze ouders hebben gekend, en het gaat maar door, terwijl di rupo minzaam z’n strikje schikt en met een Colgate-smile poogt de buitenwereld af te schermen voor wat zich achter die schermen afspeelt! Mét de dag wordt het alsmaar erger, en hoe erger het wordt, des te minder laten ze los: de kwiestenbiebels van de Wetstraat!
  Als ik Vanackere zie, dan denk ik steeds aan een kajotter, en beke doet m’n maag keren, om van de rest verraders maar te zwijgen!

 4. Wie leest die brol nog?
  Zowel de kranten als de weekbladen kunnen zich niet losscheuren van de linkse propaganda, ze zien nog steeds niet in dat steeds meer mensen zullen kiezen voor de tegenpartij want bij iedereen komen de linkse leugens de neusgaten uit.
  zat vandaag in de wachtkamer van mijn huisarts, de tafel lag vol met bladen die het ter hand nemen niet waard zijn, alleen al de titels waarmee ze uitpakken zegt genoeg nl. linkse propaganda en als ik aan iets een hekel heb is het aan linkse propaganda en religie-idioterie, zeker als die uitpakken met gewelddadige barbaarse waanzin zoals het uithuwelijken van kinderen van 12 jaar, het stenigen van vrouwen, het ophangen van anders geaarde, aanslag hier aanslag daar allemaal in naam van…., enz. enz. enz. te smerig om op te noemen.
  Op een blad stond de foto van de loodgieter/zakkenvuller uit Vilvoorde en de pitbull(zonder tanden) uit Leuven, man man man, wie leest er nu die bullshit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *