Taalkundig racisme!

De arrogantie van vreemd gespuis neemt langzamerhand extreme vormen aan.de nieuwe Vlaamse asielverlenersVroeger moesten we niet op de flikken rekenen toen Franstaligen in Vlaanderen aan loketten het recht opeisten om in het Frans te woord gestaan te worden door hun onderdanige slaven, de Vlamingen. Vandaag komt aangespoeld vreemd gespuis in Wallonië  “het recht” opeisen om te woord gestaan te worden in het Engels. Frans is blijkbaar voor dit vreemd gespuis geen wereldtaal en hun arrogantie laat vermoeden dat het hier ongetwijfeld over moslims gaat en niet over frietchinezen.

Dus eisen ze privileges van de Waalse “kuffar” en als de beklagenswaardige Waalse ambtenaar hun arrogantie moe wordt en de flikken er bij laat roepen om die ambetanterikken met hun arrogant en provocerend gedrag te laten stoppen, blijft het vreemd gespuis maar doordrammen. Moesten het Vlamingen zijn dan werden ze gegarandeerd “afgetoekt” en een nachtje opgesloten op een plank zonder sanitair.

Niet zo met het hedendaags aangespoeld gespuis. Die neemt met een dure gsm stiekem een filmpje op en zet dat dan op de sociale media met de boodschap dat onze Franstalige landgenoten in het zuiden van dit onland zich schuldig maken aan “taalkundig racisme“. Dat wij daar zelf niet eerder aan gedacht hebben! Als ze geen leefloon of zakgeld krijgen gaan ze nog botweg beweren dat ze het “slachtoffer” zijn van financieel racisme!

En dan vergeten we nog dat het de Vlamingen zijn die voor àlles en nog wat opdraaien in dit onland. Ook voor het leefloon en zakgeld van de Franstaligen vermeerderd met het leefloon en zakgeld van alle arrogante aangespoelde vreemdelingen.

Bekijk op Clint de video en bemerk, helemaal op het einde, de kopvodden!

Alleen de linkse goedmensen en hypocrieten doen vandaag nog beter dan het aangespoeld gespuis!

Ze zijn “verontwaardigd” over een cartoon en eisen dat er broodroof gepleegd wordt op de tekenaar. Persoonlijk vind ik Canary Pete een cartoonist die zijn werd uitstekend doet. Hij herinnert er de politiek correcte idioten en andere even hypocriete tjeven er aan dat als ze niet goed oppassen zulke moslimmekes binnen een vijftiental jaar écht zal komen met een écht mes en hun écht idiote politiek correcte kop er écht onverdoofd écht mee zal afsnijden.

Ze hebben immers nog een jaar of zestien om te oefenen nadat ze westerse meisjes beestachtig verkracht hebben en westerse vrouwen in elkaar geslagen en beroofd. Maar daar zal de brave Canary Pete ondertussen wel geen cartoon over kunnen geplaatst krijgen!

eerste schooldag in MolenbeekHet logo bovenaan deze bijdrage is een ludieke verwijzing over de sleeplift van Strépy. Alleen het gespuis wordt naar boven gesleept. De Vlaming blijft verweesd, uitgescholden en belasterd achter. Met leeg geroofde zakken en verplicht om te zwijgen want anders gaan Mohammed, Ali, Achmed, Boeba en Aischa van hun oren maken tegen de ‘racisten’! De “kracht” van verandering in volle actie!de nieuwe Vlaamse asielverleners