Stoppen we de koe?

Vanuit Boedapest, onderweg naar Duitsland, uitgenodigd door Merkel schreeuwen ze “allahoe akhbar”. De kinderen en vrouwen goed getraind en ingezet. Ze kennen onze zwakke punten.
En wij die dachten dat ze net dat goed islamgeschreeuw en de sharia ontvluchtten. Ze brengen in tegendeel hun oorlog, miserie en achterlijkheid naar hier.
Het ziet er zeer somber uit voor Duitsland, Het ziet er somber uit voor ons en de rest van Europa. Laten we Merkel verder begaan , of stoppen we die koe?

 “Von Budapest, unterwegs nach Deutschland, eingeladen von Merkel, skandieren sie “allah u akhbar”. Die Frauen und Kinder gut instruiert und eingesetzt. Sie wissen ganz gut was unsere Schwächen sind. Und wir die dachten das diese Leuten gerade für den Islamismus geflüchtet waren. Sie bringen im gegenteil ihrem Kieg, Ehlend und Rückständigkeit hierher. Es seht sehr schlimm aus für Deutschand und für Europa. Lassen wir Merkel so weiter machen oder stoppen wir diese Kuh?”

A Budapest, en route pour lAlemagne, invité par Merkel, ils crient “allah u akhbar” . Les enfents et femmes bien intruits et mobilisés. Ils conaissent très bien nos poits faibles.Et nous qui pensaient qe c’était l’islamisme et le sharia qu’ils fuiaient. Au contraire, ils nous apportent leurs guerres, leur misère et leurs pensées et coutumes retardées.Ca va tourner mal pour l’Alemagne et pour nous les Européens, ça c’est sur.Est-ce que nous laissons faire Merkel continuer son politique d’immigration et d’asyle, ou allons nous arrêter cette vâche?

In Budapest, on their way to Germany, invited by Merkel, they shout in mass “allah u akhbar”. The children and women well intructed and deployed. They know our weaknesses very well. And we who thought that that is was Islamism and sharia the fled from.
On the contrary, they bring us their wars, misery and backwardness.
This will end up in a catasrophy for Germany and the rest of Europe.
Do we let Merkel continue her politics of immigration and asylum, or are we going to stop this cow?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Stoppen we de koe? — 4 reacties

 1. Ik zit nog na te denken wat we moeten doen met die koe? Neen niet die koe Merkel, dat is me al duidelijk maar die islam koe en ik ben tot het besluit gekomen dat we die koe heeeeel snel naar het slachthuis moeten brengen om ze “verdoofd” te laten slachten want die islamkoe is een ware ramp en ravage aan ’t creëren.
  Bij het zien van een kopvod of stinkende soepjurk begin ik al te braken.Ik kan er zelfs geen blik aan besteden.
  Het vorig schooljaar stond er dagelijks een kopvod aan de schoolpoort, momenteel staan er al 4, wat gaat dat binnen 2 a 3 jaar worden? 10? 12? 15?

 2. De “takbir” is een strijdkreet. Het is duidelijk dat het vandaag om een imperialistische moslim-invasie gaat en niet om vluchtelingen, laat staan christelijke of niet-islamitische vluchtelingen uit Syrië. Wat er zou moeten komen is een signaal dat moslims in geen enkel geval asiel kunnen krijgen en onmiddellijk terug moeten naar hun land van oorsprong. Quarantaine in hermetisch afgesloten tentenkampen en één liter water plus een minimum aan voedingscalorieën per dag. Zeggen en schrijven 2 boterhammen met smeerkaas, 50 gram gekookte mais, 1 snee spek, 1 klontje suiker, 2 twee eieren en 1 stuk fruit (appel of peer) per etmaal.
  Wedden dat ze allemaal als de vliegende bliksem terug naar hun barbaarse theocratie willen?

 3. Dank u Walter, die Duitse griezel moet gestopt worden want Europa hangt al deels over de afgrond en door die extra ballast zal het zwaartepunt snel verschuiven.
  Het is onze plicht “onze” beschaving te redden van de ondergang, dat zijn we verplicht tegenover onze kinderen en kleinkinderen en wij moeten die EU misdaadorganisatie uitschakelen want die wandelende jeneverfles uit Luxemburg en die Nederlandse reetlikker zijn nog zieker dan een heel ziekenhuis samen, die moeten totaal uitgeschakeld worden en veroordeeld worden voor misdaden tegen de eigen bevolking.

  Helaas overtreft de huidige Duitse fuhrer de oude fuhrer op alle vlakken, een levensgevaarlijke fuhrer. Ik kan niet geloven dat de Duitse bevolking dat goedkeurt????

 4. Zoals onze vriend Jean op een gelijkgezinde blog schreef “Merkel is nog gevaarlijker dan Hitler”. En overschot van gelijk heeft hij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *