Immigratie vernietigt Europa. Wie niet weten wil, zal voelen

Hieronder een filmpje dat duidelijk maakt dat wij de armoede en de problemen in de wereld nooit kunnen oplossen door immigratie toe te staan en aan te moedigen, integendeel.
Demografisch onderzoek toont dat open grenzen en de immigratie er net voor zal zorgen dat Europa en de Europeanen, en ermee ook de verschillende volken en talen zullen verdwijnen.
Europa zoals wij dit kennen is bedreigd. De diversiteit van anderen neemt toe, de onze verdwijnt.

Uit de film kan ook de oplossing worden afgeleid: een drastische geboortebeperking en een afname van de bevolking in Azië, Afrika en Zuid Amerika. De paus had beter verkondigd dat iedereen in die werelddelen massaal anticonceptiva moet gebruiken. In plaats daarvan verzwijgt hij het grootste gevaar voor onze planeet, en het milieu waarvan hij zo de mond van vol heeft, en waarmee hij zo naar de mond van velen praat. Het past gewoon goed in zijn kraam.

Voor Europa was het net goed dat de bevolking afnam. Er kwam zo meer levensruimte voor de Europeanen. De kinderen erfden ook meer van hun voorouders omdat ze met steeds minder waren. Betaalbare huisvesting zou zo ook geen probleem meer worden. Er zou genoeg werkgelegenheid zijn voor iedereen, de scholen zouden niet vol zitten, en het niveau zou hoger te komen liggen. Ziedaar hoe de echte verrijking had kunnen plaatsvinden.
Alleen…… de staat zou minder inkomsten verwerven. Dat terwijl door het beleid van de vorige decennia er op steeds meer groei moest gerekend worden om de rekeningen en leningen te kunnen betalen.
De zeepbel dreigt dan op een goede dag te ontploffen. En die goede dag is bijna aangebroken.
En ja, men bereidt zich bij de overheden en Europa voor op een catastrofe. Ze hebben het geluk dat alle landen in het zelfde bedje liggen en al bijna even ziek zijn. Dat veroorzaakt solidariteit en begrip onder leiders.
Om die naderende catastrofe te kunnen verklaren heeft men de massale immigratie als excuus nodig om het verdwenen en verkwiste geld, de grote problemen te verklaren.
Dat ons geld veel minder waard is komt doordat men geld is gaan uitgeven dat er niet is, geleend werd dat er ook niet is, of dat men inkomsten heeft gepland, boekhoudkundig heeft geschoven en zichzelf heeft rijk gerekend en gelogen; voorafnames op geplande verbeterende inkomsten.
Geld drukten ze erbij zoveel ze wilden. Niet dat ze het echt fysiek drukten en verdeelden. Het is boekhoudkundig geld, zoals op het uittreksel van je bankrekening, en waarvan je hoopt dat het er ligt de dag dat je het echt wil gaan afhalen.
Wij hebben daarop geen kijk meer, er is ook geen maatstaf meer, geen goud, geen objectief controleerbaar criterium allen wat schimmige statistieke uit de mouwen van goochelaars.
Er wordt dus gegoocheld met cijfers als met kaarten, op een wijze die een eigenaar van een onderneming meteen als fraudeur in de gevangenis zou doen belanden.
En kijk, immigratie zal redding brengen: voor de politici, de EUSSR goden en hun hogepriesters. Zij zullen wel een plaats vinden waar ze veilig zijn.
Niet voor het plebs.
Maar wanneer was dat ooit de bedoeling?

Wie niet weten wil, zal voelen.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Immigratie vernietigt Europa. Wie niet weten wil, zal voelen — 8 reacties

 1. Gewoon even rondkijken in de buurlanden en het wordt overal overduidelijk dat die invasie moet gestopt worden en dat de uitvoer moet verdubbeld worden, nu komen ze met 250 per dag binnen en dat gaan wij wijzigen in 500 per dag buiten, dan pas zal er veiligheid en leefbaarheid komen.
  Als we daaraan koppelen het opdoeken van alle nutteloze postjes en instellingen dan spreken pas over “degelijk bestuur”, dus eerst die monarchie opdoeken besparing ± 45 miljoen euro ‘all in’ op jaarbasis, 5 v/d 6 regeringen, 6 v/d 7 praatbarakken, 10 provincievreetclubjes, de BRT, die waardeloze vreemdelingenvreetclubjes én de misdadige transfers lees: roofbouw op Vlaamse welvaart en de stortingen aan die EU misdaadorganisatie.
  Maak de som van alles en we spreken over een bedrag van ± 20 miljard euro op jaarbasis wat neerkomt op ± 3.000 euro per Vlaming. Neem een gezin met 2 kinderen en je ziet je bestolen worden van 4 x 3.000 = 12.000 euro per jaar.
  Hallo NBA, CVP, VLD, SPA en groen ik hoor jullie niet? Wat zeggen jullie? Gaan jullie niet in eigen vel snijden? O dat is intussen duidelijk daarom kiezen wij ook voor het Vlaams Belang.

 2. Het blijft me verbazen dat zo veel mensen die dank zij de schoolplicht toch basisonderwijs hebben kunnen genieten niet bij machte blijken met eenvoudig hoofdrekenen de verhoudingen zoals in het filmpje wordt geïllustreerd met knikkers, te gebruiken om de leugens van beroepspolitiekers en andere parasieten onmiddellijk weg te honen.

  Ofwel is er iets verkeerd met ons onderwijssysteem ofwel werden ze nadien op een of andere manier gehersenspoeld. De verhoudingen in de realiteit berekenen is toch geen hogere wiskunde en zelfs geen algebra. Het is eenvoudig hoofdrekenen met de regel van drie en procenten of pro duizendsten. Dat leert men al in het vijfde of zesde leerjaar van de basisschool.

  Hoe kan men zich laten wijsmaken dat door import van allochtonen een betere wereld gerealiseerd wordt? Hoe kan men zich laten wijsmaken dat immigranten later ons pensioen zullen betalen?
  Dat zijn gewoon leugens van utopisten die zo krankzinnig of kwaadaardig destructief zijn om te beweren dat door gelijkschakeling en verspreiding alles beter wordt. Dat kan niet. Het tegendeel is natuurlijk waar.

  Collectivisten (socialisten, communisten enz.) zijn gewoon leugenaars.

 3. Zo snel en massaal als ze nu binnen gehaald worden zo snel en massaal zullen wij ze er weer uitkieperen want wij willen nooit moslims/islamieten in onze samenleving want islamieten staat gelijk met achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij.

  • Beste Jean,
   Hopelijk gaan ze er sneller uit dan ze er in gekomen zijn. Voor mij kan het niet snel genoeg gaan.

 4. Ja Victor, daar wou ik ook nog een artikel aan wijden, en er een goed gekozen filmpje bij plaatsen. Jouw geheugensteuntje gaat me daarbij helpen.

 5. Ziedaar eens de visuele uitleg over de immigratie…
  MAAR… dàn verneemt men nog niet de “verborgen” nadelen ervan –> (EN, werd evenmin besproken in het “grote debat” over de immigratie in ons, door vermolmde houten koppen geregeerd onlandje).
  Van “nature-uit” zijn wij, autochtonen, zeer medelevende mensen die het leed van onze naasten geneigd zijn te verzachten…
  ECHTER, dié “inwijkelingen” zijn ONZE evennaasten NIET, want hùn levensopvattingen verschillen kilometers van onze begrippen over zeden & moraal.
  Ze hebben zelfs een botsende religie die onverdraagzaam staat tegenover degene dat hier reeds vele eeuwen gangbaar is alsook compleet indruist tegenover de “vrije humanistische gedachte” van de “niet-meer-gelovigen”…
  Vroeg-of-laat zal dit leiden tot bloedige botsingen onder de bevolking (zelfs IN ons onlandje, alwaar,
  volgens een ouder artikel hier-bij-Nageltjes, reeds
  198 (!!!) mosselketens & centres islimiques zijn).
  MAAR…dàt zijn “nog maar” de zichtbare nieuwigheden
  hoor, er zijn nog àndere (mogelijke) gevaren: die
  “binnensluipers” zijn hier ZONDER énige kontrole over hun lichamelijke toestand: ziektes (TBC,Venerische aandoeningen,èn andere overdraagbare
  kwalen) OM DAN… nog niet te spreken over het lange gebrek aan hygiène gedurende hun rondzwervingen (luizen, vlooien,schurft).
  Bedankt, dames & heren poco-politiekers, hopelijk krijgen jullie alras de bloedige rekening gepresenteerd. “Que sang impur abreuve nos sillons”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *