Welcome to Europe!

Het is geen toeval dat eindeloze rijen gelukzoekers plots vanuit Turkije ongestoord ons continent binnenstromen. Dit is internationaal op continentale schaal  georganiseerd en gefinancierd. Wij lichten graag een tipje van de sluier op over de landverraders hier ter plaatse. Op ééntje na allemaal gevestigd in Brussel en ongetwijfeld Franstalig, “Bilingue pour les besoins de la cause, quoi?”

Welcome to Europe!Ze delen op de Griekse eilanden (Kos en Lesbos bvb.) zelfs gratis brochures uit waarin in het Arabisch en in het lang en het breed uitgelegd wordt hoe ze onze sociale zekerheid kunnen misbruiken!

Het lijdt geen twijfel dat deze witteboordcriminelen met hoofdkwartier in Duitsland (bordermonitoring.eu bank für sozialwirtschaft kto 98 14 300) rug aan rug samenwerken met misdadige mensensmokkelaars. Hoogstens 10  procent van alle zogenaamde vluchtelingen komt immers uit oorlogsgebied in Syrië volgens de échte vluchtelingen uit Syrië. Dat betekent dat 90 procent van de zogenaamde vluchtelingen hier aankomt onder valse voorwendsels en/of  met in Turkije vervalste Syrische paspoorten (waardoor de Turkse connectie een feit kan worden genoemd) om onze sociale kassen leeg te roven en de toekomst van onze kinderen te vernietigen.

Hebben de slimme mensen van de NVA-top en alle andere excellenties in de ‘federale regerink’ deze flagrante en schandalige Turkse oplichting nog niet door of doen ze maar alsof, onze excellenties?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Welcome to Europe! — 3 reacties

  1. Maar ondertussen verdienen die lafbekken heel goed hun brood en dat is voor hun het belangrijkste en mochten ze handelen zoals het volk wenst, dan zijn ze hun goede baan kwijt en dat willen ze niet

  2. Dadelijk de geldverknoeipolitiek aan vreemdelingen stoppen wedden dat ze binnen de week beginnen af te druipen!
    Wat! Willen de politiekers dat niet? No Problems dan doen we het zelf en pakken die lafaards onder eigen volk ook zelf aan, ze gaan er nog spijt van krijgen die barbaren binnengehaald te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *