EU belooft asielzoekers gouden bergen !

Iedere nadenkende burger kon het reeds lang vermoeden. De tsunami van de EU binnenvallende allochtonen was en is nog steeds geen normaal verschijnsel. Alles leek er op dat het bewust veroorzaakt, goed voorbereid en gepland was. De enige vraag die zich stelde was: Wie zit er achter?trojaans paardDe moslimpresident van Amerika en de Amerikaanse wapenlobby? De Arabische olieboeren? Noord-Korea? Of de islamofiele apparatsjiks van de EUSSR misschien?
Was het de voortzetting van decennia lange goekopere arbeidslonen politiek en de overwegend islamitische demografie binnen de statistieken en een 5e colonne gefinancierd door rijke islamitische landen zoals Qatar met Saudi Arabië voorop?

Wel de spanning is voorbij. We weten het nu. De rokende revolver werd gevonden. De EU is betrapt met de “smoking gun” in haar vuile handen. Uitgerekend het ‘agentschap’ dat de buitengrenzen verondersteld werd te bewaken, Frontex dus, is schuldig aan het aantrekken van allochtone gelukzoekers met valse beloften. Het bewijs is geleverd en staat vast.

De economische en islamitische asieltsunami werd georkestreerd door de EU en de de islamitische politieke elites uit de soennitische moslim landen waaronder Turkije die moeiteloos en ongehinderd hun 5 colonne van jihadi’s konden verbergen in een gigantisch trojaans paard dat bewust werd binnen gehaald. De “herverdelende” collaborateurs zorgden er voor dat Europa in een assymetrische wereldoorlog werd meegesleept en onze bevolkingen overgeleverd zijn aan de gewelddadigheid en de misdadigheid van een horde imperialistische onderontwikkelden.

En wij die dachten dat het agentschap buiten spel gezet was en, op alle mogelijke manieren gedwarsboomd of zo. Nee, zo zat het dus niet in elkaar. Het agentschap werd doelbewust misbruikt om het tegengestelde te realiseren als waarvoor het opgericht was: de buitengrenzen opheffen op een onvoorstelbaar verraderlijke manier. De Europese burgers en volkeren werden opgelicht. Ze werden bedrogen en belogen door een misdadige organisatie. Dit soort van verraad tart werkelijk alle verbeelding!

Ergo censeo EU esse delendam.

Lees meer en verder >>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

EU belooft asielzoekers gouden bergen ! — 9 reacties

 1. Welke volksvertegenwoordiger durft zo een voorstel indienen om de islam te verbieden en als ze dat niet durven kunnen ze beginnen met een voorstel in te dienen om de islam te schrappen uit de lijst van erkende godsdiensten

 2. Ik lees vandaag dat de politie Westkust slechts 5 PV’s heeft opgesteld met een minimale modus operandi. Volgens mijn weten zou het vijf à tienmaal meer moeten zijn. Doofpotoperaties door de politie of onbekwaamheid ?

  • Jean-Marie, de politie doet wat hun opgedragen wordt door het politiek gespuis.
   Al jaren pleit ik om de politie onder te brengen onder een persoon voor heel Vlaanderen zodat overal dezelfde regels worden toegepast, die persoon mag nooit een politieker zijn maar een politieman met veel beroepservaring.
   Wedden dat het zal verbeteren en dat de statistieken een heel ander beeld geven van de huidige stand, wedden?

 3. Op het éénuurjournaal van heden toonde men een schip van AZG (artsen zonder grenzen) dat een opblaasbare rubberboot onderschept heeft (n.b. juist buiten de kust van Libië) met 106 gelukszoekers aan boord.
  Die werden allen aan boord gebracht met de bedoeling… om ze een paar Km. terug te sturen.
  Mis poes(!) ze zullen hun overtocht VERDER naar een Italiaanse haven zetten, en dààrmee de massa van bruinhuidigen nog vergroten op het Europees vastenland.
  “Mo vint togh”… Grrr.

  • Beste Fikken,
   Wees er maar zeker van dat het zeker nog het laatste bootje niet zal zijn dat men onderschept en naar het Europese vaste land brengt. Spijtig genoeg.

  • Victor, in de zomer wandelen die gezellig op het strand en ga je zoeken naar Vlamingen, terrasjes leeg, winkels leeg enz. want de Vlamingen gaan wegblijven puur voor eigen veiligheid op gebied van berovingen en verkrachtingen.
   De kust zal zwart zien…., ik bedoel “echt zwart zien” van de zwarten, hopelijk sturen de kustbestuurders hun dankbrieven naar de EU in Brussel…

 4. Lucky, dat laatste wat u schrijft staat ze sowieso te wachten en eenmaal uit die aquarium geflikkerd volgt de vervolging, wij zullen ze aanklagen voor “misdaden tegen eigen volk”, de lafaards verdienen de kogel, jammer voor de verloren kogel…
  Wie nog van mening is dat die bende land- en volksverraders ook maar één knip geven om het welzijn, de veiligheid, de gezondheid en de leefbaarheid van het eigen volk is niet meer van deze wereld, in achterkamertjes speelt zich smerige rotzooi af en daar “moeten” ze over zwijgen.
  Het is nu aan ons dat tuig versneld uit te schakelen en dadelijk de grenzen potdicht af te sluiten want dat open grenzen beleid had en heeft maar één doel nl. chaos creëren om de burgers te kunnen domineren.
  Nooit in mijn leven heb ik haat gekend maar er is een instelling in Europa die ik haat uit het diepst van mijn hart omdat ze ONZE leefwereld en de toekomst van ONZE kinderen en ONZE kleinkinderen verpesten, het tuig heeft enkel voor zichzelf gezorgd dus moeten wij ze dat gaan afnemen en dat via de juiste partij te kiezen.
  Mijn keuze staat al jaren vast, zeker weten, en gelukkig gaat het de goede richting uit met de partij net zoals in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, Zweden enz., er is dus hoop en ‘hoop doet leven’. 😉

 5. Volledig akkoord Jean. Maar hoe daaraan beginnen? Alleen de Oost-Europese regeringen hebben de ruggengraat en de koelbloedigheid om te doen wat er eerst moet gebeuren: de grenzen sluiten.
  Mijns inziens moeten de verantwoordelijken vervolgd en gestraft worden. Een goede aanloop daartoe zou zijn er voor te zorgen dat de verantwoordelijken alle macht ontnomen wordt. Hetzij door ze af te zetten hetzij door ze niet meer te verkiezen.

 6. Lucky, wie er ook acher mag zitten is niet hoofdpunt 1, voor ons is en blijft hoofdpunt 1 “islam & islamieten verdrijven uit ons land” want islam is veel erger dan kanker en kanker is dodelijk als men het niet verwijderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *