Noodkreet uit Zweden

Zweden vandaagHet enige waarin moslims (mohammedanen) écht geïnteresseerd zijn, is verkrachten.

Anaal, vaginaal of oraal, dat maakt de islamitische beesten niets uit! Hun doel is duidelijk. Zij zijn de meesters. Alle anderen (de ongelovige of niet-moslim kafir) zijn gehoorzame weerloze slaven en, bij voorkeur, blonde slavinnen!

Mohammed was extreem racistisch en geestesgestoord. Zijn volgelingen derhalve eveneens in minstens dezelfde mate of zelfs nog veel meer! Een blanco volmacht maakt elke onderontwikkelde machtsgeil!

Volmacht ondertekend door Michel jr., Rutte, Merkel, Hollande én alle EU- apparatsjiks + de hele islamofiele EU-nomenclatuur van de dictatoriale fascistische EU-commissie!

Ook zij achten zichzelf onaantastbaar! Ik wil hier geen namen noemen maar de kleffe tjeef of dweil Von Rampuy, de Kapo Martien Schultz, de pinnokkio Verrotstadt en de heks Cecilia Malmström zijn onze hedendaagse neonazi’s of hedendaagse nationaalsocialisten, die geilen op het verkrachten van onze eigen vrouwen en dochters.

Uitroeien dat fascistisch gespuis. Tot op het bot! Wanneer stuurt de NAVO troepen naar Zweden? Geen vliegtuigen of drônes in de lucht maar laarzen op de grond! Om dat islamitisch gespuis mores en zeden te leren!

Deel!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Noodkreet uit Zweden — 2 reacties

  1. Stoere taal maar als er in Koksijde een betoging is tegen de komst van migranten dan zijn we er met amper 200mensen, schande

  2. Jammer maar helaas, de 3de wereldoorlog maar dan voor 100% tegen de moslims/islamieten is begonnen, er zal nog veel bloed vloeien, jammer dat het bloed is van onschuldige Europeanen, van diegenen waar wij het bloed van willen zien vloeien zullen weldra aan de andere kant van de wereld in weelde genieten van de geneugden des levens.
    Ze vergeten een ding, ook wij hebben GPS en zullen hen vinden, zeker weten, lafaards, land- en volksverraders mogen nooit ongestraft bleven leven. Jullie weten wel intussen dat wij ons van ‘onschendbaarheid’ geen fluit aantrekken want voor ons is NIEMAND onschendbaar, NIEMAND, duidelijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *