Twee asielzoekers filmen 15-jarig meisje in kleedkamer van zwembad, zonder gevolg..

Vormen van poco-taal en dhimmitude. Wat is er daar nog verder aan te onderzoeken?

Omdat dit slechts als regionaal/plaatselijk nieuws werd verspreid las u het waarschijnlijk niet, tenzij bij toeval zoals ik. Nochtans heeft dit incident een nationaal belang in de samenhang met de invasie uit achterlijke landen die nu plaatsvindt.

In Diksmuide filmde twee jonge asielzoekers, die pas 14 dagen in het Asielopvangcentrum verbleven, het meisje naakt in de kleedruimte van het zwembad terwijl ze zich omkleedde.
De ouders:
Het meisje is nu bang om nog te gaan zwemmen en om zich daar om te kleden. De papa stelt:” Hopelijk beseft ze dat zoiets toch eerder uitzonderlijk is”
Wat?? Weet die dan niet dat dit normaal gedrag is in Syrië ten aanzien van westerse hoeren in badpak of bikini, in gemengde zwembaden, en dus binnenkort helemaal niet uitzonderlijk ?
Dat ze kopen uit een land waar die kereltjes al met heuse oorlogswapens hebben leren omgaan, en meisjes als minderwaardig hebben leren aanzien, wellicht al zelf eens bloed hebben getrokken?
Men zou denken en verwachten dat ze zich in het veilige opvangland voorbeeldig zouden gedragen uit dank voor hun redding uit de beerput waar ze vandaan kwamen. Maar nee hoor, en niemand om hen terecht te wijzen, hen het land uit te schoppen!
 
En dan de politicus:
de CD&V schepen voor sport, Marc De Keyrel, die wist te vertellen dat de twee inderdaad 14 dagen in België zijn en in het Lokaal Opvang Initiatief (LOI) van Diksmuide verblijven, maar dat ze nog niet eerder problemen hadden veroorzaakt.
Hallo ?! Is die man achterlijk? Die twee zijn hier pas 14 dagen en hij doet minimaliserend alsof dat al lang is? Hoeveel problemen mogen we dan van hen nog verwachten vooraleer hij daar zwaar gaat aan tillen?
 
En dan zijn er nog de politie en justitie:
Het uitzetten uit het LOI is niet aan de orde. Of ze uit het LOI worden gezet is nu niet aan de orde.
De twee Syriërs werden niet aangehouden. Na de feiten wisten ze snel de beelden. De politie onderzoekt de zaak nu verder.
Wat is er daar nog verder aan te onderzoeken godverdomme?
En zo wordt er alle dagen iemand zijn leven kapot gemaakt, uw geld verbrand, en uw toekomst diggelen geslagen.
http://m.hln.be/regio/nieuws-uit-diksmuide/syriers-filmen-meisje-15-in-kleedkamer-a2507911/

Syriërs filmen meisje (15) in kleedkamer

8118088.jpeg
Twee Syrische vluchtelingen zijn niet meer welkom in dit zwembad. Een van hen filmde een 15-jarig meisje in een kleedhokje terwijl de ander op uitkijk stond. – Foto Proot

DIKSMUIDESCHEPENCOLLEGE SPREEKT ZWEMBADVERBOD UIT TEGEN TWEE VLUCHTELINGEN

Twee vluchtelingen uit Syrië die in Diksmuide opgevangen worden, mogen zwembad ‘De Kupe’ niet meer binnen. Woensdagavond stond een van hen op uitkijk terwijl de ander een kleedkamerhokje van het zwembad binnendrong. Met zijn gsm filmde hij een 15-jarig meisje dat zich aan het omkleden was.

De mannen pleegden de feiten woensdagavond omstreeks 19.30 in stedelijk zwembad ‘De Kupe’ langs de Laure Fredericqlaan in Diksmuide. Er waren op dat moment lessen bezig van de plaatselijke zwemclub en er zaten veel mensen in het zwembad. Het 15-jarige meisje had de lessen even voor haar vriendinnetjes beëindigd en trok naar het grote gemeenschappelijke kleedkamerhok. Ze had niet gezien dat ze gevolgd werd door een van de twee Syrische mannen. De andere man stond op de uitkijk en had een teken gedaan dat zijn vriend het hokje al filmend kon binnengaan. Het meisje was zich net aan het omkleden. Ze begon erg luid te roepen, waarop het zwembadpersoneel ter plaatse snelde en de twee mannen tegenhield.

“Onze dochter is flink aangedaan door wat er is gebeurd”, zegt haar papa. “Toen ze plots een man met een camera op zijn gsm zag binnenlopen, is ze meteen erg luid beginnen te schreeuwen. Normaal kleedt ze zich samen met de andere meisjes om in dat hokje, maar nu was ze alleen. Het is duidelijk dat die mannen op de uitkijk stonden tot ze hun slag konden slaan. Die ene heeft doorgegeven aan de ander dat onze dochter alleen was. Ze zagen er een makkelijk slachtoffer in.”

Klacht ingediend

“Toen we haar zagen, was ons meisje volledig over haar toeren. We zullen de feiten met haar bespreken, want we willen niet dat ze bang is om te gaan zwemmen of om zich om te kleden. We hopen ook dat de feiten haar niet blijven achtervolgen. Hopelijk beseft ze dat zoiets toch eerder uitzonderlijk is. Desondanks hebben we een klacht ingediend bij de politie en eisen we een volledig onderzoek. We hoorden ook dat het niet de eerste keer is dat die mannen in het zwembad waren”, besluit de papa.

Uit onderzoek bleek inderdaad dat de twee mannen al eerder in het zwembad waren. Het gaat om twee Syrische mannen die pas 14 dagen in België zijn en in het Lokaal Opvang Initiatief (LOI) van Diksmuide verblijven. “Maar ons zwembadpersoneel heeft uitgezocht dat ze eerder nog geen problemen hebben veroorzaakt in het zwembad”, zegt schepen van Sport Marc De Keyrel (CD&V).

Niet meer welkom

“In ieder geval heeft ons personeel goed gehandeld. Ze hebben de twee meteen staande gehouden en de politie gebeld. Wij hebben hen meteen de toegang tot het zwembad ontzegd. Volgende week bespreken we dit voorval op het schepencollege. Volgens de procedure zullen we hen dan ook een zwembadverbod opleggen. Hier zijn ze niet meer welkom. We hebben ook het LOI verwittigd. Zij zelf zullen de twee ondervragen over het voorval. Of ze uit het LOI worden gezet is nu niet aan de orde.”

De twee Syriërs werden niet aangehouden. Na de feiten wisten ze snel de beelden. De politie onderzoekt de zaak nu verder.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Twee asielzoekers filmen 15-jarig meisje in kleedkamer van zwembad, zonder gevolg.. — 3 reacties

  1. Migrerende islamitische übermenschen denken echt dat ze alles mogen. En dat vinden ze bij de NVA niet ranzig. Bij hen is alleen aan de macht blijven belangrijk. Al de rest wordt door Bart De Wever en Co bij het groot vuil gezet.

  2. De perverse smeerlappen eisen wel dat vrouwen in zwarte tenten rondlopen ‘als ze het huis mogen verlaten’ maar gaan wel stiekem naakte meisjes filmen…
    Wanneer starten we nu eens eindelijk met heel die barbaarse troep te verzamelen in “gesloten” instellingen en dagelijks 20 bussen vol af te voeren?

    • Je mag het allemaal zo negatief niet bekijken, die 2 Syrische Artsen?wilden alleen de gezondheid toestand van dat meisje bekijken of ze geen zware ziekten had en ze deden het ook nog gratis, wat bij onze dokters nog een visite ging kosten en nu worden ze nog ontzegd om het zwembad te betreden, stank voor dank noem ik dat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *