Geen goed nieuws, dat is voor een andere keer

Voor de Nederlandse TV werd er onlangs een actualiteitenprogramma gemaakt waarbij moslimjongeren werden bevraagd o.a. over hun houding en mening jegens joden. Het is verhelderend te horen hoe deze jongeren denken, en de interviewer in kwestie is geschokt. Waar heeft die man gewoond al die tijd? Deze ‘goedmensch’ zegt op het einde van het filmpje deze moslimjongeren nog tot andere gedachten te kunnen brengen, en wel binnen het jaar. De jongeren zelf durven er hun jaargeld van 50€ op verwedden dat dit nooit zal lukken. Wel, ik durf daar wel 1000 € op verwedden. Uitgesloten natuurlijk wanneer de jongeren door de TV- omroep werden omgekocht of ze taqiyya plegen.     Filmpje volgt…

We horen hier ook het faliekante gevolg van de immigratie en de mislukte integratie van allochtonen. Het schabouwelijk Nederlands dat zij spreken, niettegenstaande het gratis algemeen onderwijs, de bakken subsidies, de vele sociale werkers. Allemaal grandioos verspild geld.

Wees gerust, morgen zijn die jongeren niet tevreden meer met de baantjes waarvoor zij hier nog nauwelijks  kwalificeren. Ze zullen opstandig ons daar de schuld van geven, en hun heil zoeken in makkelijker verdiend geld via misdaad. Die kans is groot, dat bewijzen de statistieken nu al.                     Misschien, nadat het gratis geld hier is opgeraakt of de kraan werd dicht gedraaid, zullen sommigen misschien vertrekken naar landen waar er voor mensen met hun niveau nog banen voorhanden zijn. Zo worden ze wellicht terug dadelplukkers zoals hun voorvaderen, en de cirkel is terug rond. Sommigen zullen blijven, een minderheid zal zich neerleggen bij hun lot, enkelen zullen zich aanpassen en zich verbeteren; maar een meerderheid zal ons hier het leven zuur blijven maken en alles vernietigen wat wij na veel eeuwen opbouwden.                                                                        Dat is ook de toekomst die politici ons hebben voorbereid.

Er waren zoveel jaren dat de burgers daar wat aan had kunnen doen, de toestand geweldloos hadden kunnen keren. Maar goedgelovig als ‘goedmenschen’ zijn, ze er niets aan deden en de politici niet stopten noch afstraften, lijkt de schade nu aanzienlijk en onherstelbaar.

We weten al wat Youssouf  De Witte van ons denkt: wij zijn de racisten.                                       Maar wat denkt Youssouf van deze jongeren in het filmpje?? We vragen het hem maar beter niet, want hij zou het eens in zijn hoofd moeten halen dat wij hem, door deze vraag te stellen, legitimeren

Nee, geen goed nieuws. Dat hoop ik een andere keer te kunnen brengen

Antoine Griffon

Antoine Griffon

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *