Jihad nu al in Parijs

We hebben het zien aankomen en hebben het voorspeld. Maar onze leiders, die bleven doof stom en blind.De Franse president François Hollande, geflankeerd door de minister van Binnenlandse Zaken Cazeneuve (links) en premier Valls (rechts), bij het concertgebouw Bataclan. © AFPDe drie islamofiele hoofdverantwoordelijken naast elkaar.

Bekijk hun hypocriete smoelen toen ze de noodtoestand afkondigden en honderden Franse jonge militairen hun leven gaan laten verliezen in een jacht die deze heren zelf gaan saboteren omdat ze vinden dat de islam een religie is.

Frankrijk is vandaag ontwaakt uit een nachtmerrie. Met de dood van acht moslims was vrijdagnacht een einde gekomen aan een vreselijke avond in Parijs. De mohammedanen sloegen tussen 21 en 22 uur toe op zeven verschillende plaatsen in de Franse hoofdstad met schietpartijen en drie explosies. De zware balans: minstens 128 doden en 180 gewonden, van wie 99 in levensgevaar. De grootste gruwel deed zich voor in concertzaal Le Bataclan, waar de daders een zelden gezien bloedbad aanrichtten.(Het nieuwsblad) “De terroristen hadden eerst in de volle zaal het vuur geopend en bleven minutenlang schieten.

Het zouden getrainde strijders moeten geweest zijn. ” Wat dachten de jongens en meisjes van het nieuwsblad anders! Patattenboeren?

Aanhangers van terreurgroep ISIS en andere islamitische groeperingen hebben vanzelfsprekend de terroristische aanslagen op Twitter al bejubeld. Het gaat over een reeks zorgvuldig gecoördineerde aanslagen. Daarover kan niet de minste twijfel bestaan.

Zeven of acht moslimterroristen waarvan drie zich opblazen aan het Stade de France. Drie anderen sterven in de concertzaal waar ze een bloedbad aanrichtten en in zes restaurants werden mensen doodgeschoten. Dus zeven of acht terroristen waren op 10 plaatsen tegelijk. Juist. Er lopen er dus nog een groot  aantal lekker vrij rond en die zitten nu voor de TV, allicht omringd door vrienden en familie, zich allen lekker vrolijk makend om wat er zich heeft voorgedaan.

Toen de ernst van de situatie duidelijk werd, verscheen Hollande, die zich tijdens de aanslagen in het Stade de France bevond, op televisie. Je suis Charlie Hollande is niet verlegen voor zijn onbekwaamheid, zijn vaststaande schuld en bewezen verantwoordelijkheid en dreigt nu met een “mission impossible”: hij gaat een “meedogenloze” strijd voeren tegen het terrorisme! Alsof dat zou kunnen in een land dat bezet is door een kwart moslims en er duizenden islamitische jihadisten per week blijven binnen stromen.

We moeten er nog goed bij beseffen dat Brussel heel dicht bij Parijs ligt. Alvast 2 van de slachtoffers zijn Belgen. Er zijn overigens aanwijzingen voor “une connection Belge“. De auto van (één der) moslimterroristen had een Belgische nummerplaat. Het gespuis zit ook bij ons. Dankzij de EU.

Moslims moorden verder. Wen er maar aan!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Jihad nu al in Parijs — 3 reacties

  1. Wat ik al jaren vraag zelfs eis: STOP die EU misdadigers en sluit ze op voor de rest van hun leven want ze hebben Europa vergiftigd met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij samengevat in een woord ‘islam’ en dus moeten wij dat vergif vernietigen en verwijderen willen we overleven en een toekomst nalaten aan ONZE kinderen en kleinkinderen.
    Waar moslims/islamieten aanwezig zijn is er gegarandeerd ellende en miserie.

  2. En volgens Jambon (letterlijk citaat) “Geen paniek, ogen en oren goed openhouden is de boodschap” (einde citaat) Natuurlijk mr. Jambon als we zien en horen schieten is het te laat hé. De dag dat wij het slachtoffer worden van dergelijke terreurdaden komt. Wanneer weet niemand, maar die komt er sowieso. Wie is Jambon om deze zaken weer arrogant (zoals hij altijd is) af te handelen als een fait divers??? De Daders reden met een wagen met Belgische nummerplaat, gaat er nog geen belletje rinkelen Jan???

  3. De huidige kaste van politici is niet bekwaam de autochtone bevolking de nodige bescherming te bieden die ze verdienen en de bevolking verdient bijgevolg NIET de huidige politici die enkel aan sofisme doen en zich bang verstoppen voor de islam door het vooral niet te laten uitschijnen dat de monsterlijke realiteit van de voorbije jaren de schuld is van deze verwerpelijke cultuur die men een religie noemt! islam!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *