Brekend: Farid ‘Le Fou’ krijgt een cadeau !

Brekend nieuws:

Farid Le Fou krijgt een cadeau van 42.000 euri, op te hoesten door de Belgische belastingbetalers! Iedereen weet overigens dat die zich grotendeels in Vlaanderen bevinden dus in feite worden de Vlamingen een loer gedraaid.

De Euronazistische rechters in Straatsburg vonden het nodig om België te veroordelen omdat de gangster in de Belgische gevangenis onmenselijk zou zijn behandeld. Kan het zotter? De opgegeven reden is echt dement. De onmenselijke behandeling zou er in bestaan hebben geen rekening te houden met de psychische problemen van Farid Le Fou (De Zot)!

Van corrupte rechters gesproken: dit slaat werkelijk alles. Kan België deze rechters niet laten afzetten wegens onbekwaamheid of laten veroordelen wegens manifeste dementie en corruptie?

Dat hof is overigens een onderdeel van de islamofiele Raad van Europa die ook achter de onwettige, dictatoriale en ondemocratische resolutie van Straatburg zat. Blijkbaar is het beter die Raad van Europa zelf af te schaffen voor de corrupte leden ervan zelf door een volkstribunaal veroordeeld worden tot de strop.

De oorspronkelijke bedoeling van die kaste parasitaire profiteurs was Europa te beschermen tegen de rode dictatuur. Die raad heeft enorme kapitalen gekost en niets opgebracht behalve een islamitische invasie en sinds kort ook een uitgelokte voet van oorlog met Rusland. Als dat geen corruptie en verraad mag genoemd worden wat dan wel nog?

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Brekend: Farid ‘Le Fou’ krijgt een cadeau ! — 7 reacties

 1. Waarom houden wij rekening met een instelling gevuld met idioten die leven in een ivoren toren?
  Die idioten hebben in Vlaanderen NIETS te vertellen dus ‘geen 42.000 euro aan een crimineel’.

 2. Oei… achteraf-gezien heb ik het eveneens MIS, want hetgeen ik mijn twee dochters èn twee zoons meegegeven heb…stemmen overeen met hetgeen onze reageervriendin Anita ooit meekreeg van hààr vader.
  Doch:… wij stammen uit een familieclan waarvan een groot deel grootgebracht zijn volgens vrijzinnige gedachten, èn dààr hoort zéker het respect bij voor “het mijn & het dijn”….dju toch: brute pech.

 3. Een paar jaar geleden kreeg deze doorgewinterde gangster ook al 11.000 euro schadevergoeding voor zgz onmenselijke behandeling in de gevangenis. Een pientere crimineel van het zuiverste water, die nog geld weet te verdienen terwijl hij al in de gevangenis zit. Ik vind dat dat minderwaardig geboefte moet zwijgen en stilletjes alle isoleercellen van alle gevangenissen een nieuwe behangbeurt moet geven, en een couchke verf ook. Levenslang!

 4. Net gelezen dat die zot eerder al 11.000 euro heeft gevangen in januari 2014

  ben ik echt wakker of heb ik een te gekke nachtmerie?

 5. Blijkbaar is Farid dan nog zo zot niet.Terecht in de gevangenis zitten, losgelaten worden wegens psychose, en er dan nog 42.000 euro bovenop krijgen. Ge moet het maar gedaan krijgen.

 6. mijn lieve vader had het mis,

  je moet niet hard werken, beleefd zijn, respect tonen, niemand pijn doen, eerlijk zijn niet stelen,zorgen dat je baas en meerdere content is van je, sparen, en niet alles willen wat je graag hebt, nederig en tevreden zijn …………….

  Misschien moet ik het toch eens anders aanpakken om een centje bijeen te kunnen sparen voor men pensioen om te kunnen overleven, in plaats van met onze versleten knoken morgen de dag door te brengen in een fabriek waar het soms moordend warm is en je van de hele dag geen zonlicht ziet kan onze ganse familie beter wat moorden, diefstallen plegen, wat andere duistere activiteiten plannen, gaan we wel voor even de bak in, maar niet voor niks en niet te lang, want we lijden allemaal aan het “syndroom Van Ganser”.

  • Beste Anita,
   Ik ben het helemaal eens met u, en ook met Fikken. Mijn grootvader zei altijd “gij zult uw brood verdienen in het zweet des aanschijns”. En dat je voor anderen respect moest hebben net zoals voor hun bezittingen.Maar blijkbaar liggen de zaken nu enigszins anders, of ik zal het niet begrijpen. Dat kan ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *