Reacties

Marine Le Pen zegt wat moet — 2 reacties

 1. Ik ben een gelukkig man want ik zie onze toekomst rooskleurig tegemoet op voorwaarde dat we het overal verderzetten en extra steunen; Frankrijk Marie Le Pen (FN), Nederland Geerd Wilders (PVV), Vlaanderen Tom Van Grieken (VB), Oostenrijk (FPO), Polen, Hongarije, enz. allemaal mensen met gezond verstand én respect voor de eigen bevolking.
  Hetgeen nu als eerste moet plaatsvinden is die EU misdaadorganisatie totaal opruimen want dat gedrocht heeft tot op heden alleen maar ellende gebracht voor de eigen Europese bevolking. De misdadigers uit Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Polen, G.B., enz. totaal uitschakelen en alles afnemen wat ze bij mekaar gestolen hebben.
  Grenzen sluiten en alles maar dan ook alles wat gelinkt is aan islam verbannen & verwijderen, voddenwijven en baardapen in stinkende vodden verbieden op de openbare weg te komen want voor ons zijn dat potentiële moordenaars, er kan van alles verstoken zitten onder die vodden. Mosselketen sluiten en slopen want het zijn haatzaaibunkers.
  Dubbele nationaliteit afschaffen en de bezitters voor de keuze stellen en het stemrecht voor vreemdelingen verbieden, enkel de bezitters van de B nationaliteit mogen stemmen en dan ook nog op enkel Vlamingen dus nooit vreemdelingen op publieke posten.
  Alle vreemdelingen een enkelband omdoen zodat ze 24u op 24u gevolgd kunnen worden waar ze zijn, wij willen daarbij graag helpen want het is in het belang van ONZE veiligheid.
  Het is reeds 15 min over 12 met dat barbaars pervers tuig op ons grondgebied.

  • Beste Jean,
   goede voorstellen, maar, er is altijd een maar. Er is nog niet voldoende personeel om de huidige enkelband dragers te controleren, en zelfs het systeem is niet waterdicht. Hoe lossen we dat op? Ineens op de vlieger en naar huis, korte metten met al wat hier niet thuis hoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *