Vlaanderen recht zijn rug!

Met veel plezier voegden wij een nieuwe site bij op onze vrienden-pagina: NSV, ofte Nationalistische studentenvereniging!

Wij bij nageltjes werden al dikwijls beschreven als versleten half dementerende bompa’s die alleen in staat waren trillend van reuma, racistische en fascistische stukjes te schrijven zonder ons ooit af te vragen of onze ‘ranzige’ praat met een totaal verkeerde islamofobe ‘toon’ ook wel raakvlakken zou kunnen hebben met de echte realiteit. Objectieve waarnemers weten natuurlijk veel beter! Ooit waren ook wij student.

Dopen, t-dansants, cantussen, betogingen, acties, pamfletten: we hebben het allemaal gemaakt en meegemaakt. Wij geraakten zelfs verwikkeld in een open gevecht met het toenmalig schurftig francofoon episcopaat dat het een (onvergeefbare) “zonde tegen de heilige geest” vond om Leuven terug 100% Vlaams te maken. Wij wonnen, zij verloren!

Zo moet het nu ook terug aan toe gaan Wij, de autochtone Vlamingen, winnen. De allochtonen en hun imams en ayatollahs verliezen!

Kotsmisselijk werden wij onlangs bij het gedwongen bekijken van TV-spotjes op de staatstelevisie  waar oudere Vlamingen zonder kinderen aangeraden werd contact op te nemen met een Belgische notaris om hun vermogen te legateren aan een onderafdeling van de verenigde nazies of een andere groep officiële zakkenrollers en oplichters voor het zogenaamde goede doel van een bende linkse goedmensen en zogenaamd niet gouvernementele organisaties!

Wij, bij Nageltjes hebben een véél beter idee. Heb je geen kinderen of kleinkinderen? Legateer dan uw algemeen legaat aan de NSV! Dan ben je tenminste zeker dat het goed gebruikt wordt voor een onvervalst goed doel. Moesten wij geen kinderen hebben, we deden het. Zeker weten!

Lang leve de NSV!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Vlaanderen recht zijn rug! — 3 reacties

 1. Van mij gaat er geen eurocent meer naar eender welk folkloristisch clubje want via via komt het steeds daar terecht waar ik geen eurocent aan wil verknoeien en dat zijn samengevat “de vreemdelingen”.
  Ik zie liefst turken in Turkije, marocs in Marokko, afrikanen in Afrika, Vlamingen in Vlaanderen en Walen in Wallonia, dat geeft de minste problemen voor de mensheid.
  Volkeren mengen geeft rotzooi, ellende en miserie.

 2. Beste Fikken,
  Dan heb ik nog liever dat het door de kelen van de NSV studenten verdwijnt, dan dat het aan allochtonen wordt besteed. En bij de weg, ik heb ook 2 kindjes en een vrouw( reeds 38 jaar) die in dit geval op de eerste plaats komen. Om het in bekende taal te zeggen, “Eigen volk eerst”.

 3. WIE durft, op zijn eer, bevestigen dat de opbrengst van die legaten NIET via de keel van die studentengroep zal verdwijnen ?
  Anderzijds, hoeven zij NIET op Fikken te rekenen hoor, hij heeft 4 legale nazaten èn, natuurlijk, dan ook nog mijn echtgenote die eveneens héél haar loopbaantijd besteed heeft met… dagelijks- werken-voor-de-kost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *