Turkije steunt of IS het kalifaat.

Nu we weten dat Erdogan en zijn regering er niet voor terugschrikt een Russisch gevechtsvliegtuig te laten neerschieten dat helemaal geen agressieve bedoelingen had tegen Turkije, maar boven Syrië ingezet werd tegen de islamitische staat of IS wordt het duidelijk dat onze westerse leiders hun bevolkingen voorliegen.

Een vliegtuig van het door NATO-lid Turkije neergeschoten type SU 24

Twee jaar lang ondernamen Merkel, Cameron, Hollande en Obama helemaal niets op het terrein tegen de moordenaarsbende van de zelf uitgeroepen islamitische staat in Syrië en Noord-Irak. Omdat de door de islamitische strijders uitgekozen naam ‘islamitische staat’ veel te duidelijk was voor het grote publiek in het westen werd door de politiek correcte beroepspolitiekers de Arabische benaming “Daesh” gebruikt. De moslimbroeder Obama bleef zelfs onophoudelijk spreken over “Isil” ofte “Islamitische Staat in Irak en de Levant” die ook wel Isis wordt genoemd om het voor de gewone burgers zo ingewikkeld en ondoorzichtig mogelijk te maken.

Hele regimenten geïnfiltreerd  islamitisch gespuis uit West Europa grepen hun kans om in Syrië straffeloos kafir of niet-moslims te gaan vermoorden en vrouwen te verkrachten, ongeacht of het nu christenen, sympathisanten van de verkozen president Assad of andere niet soennitische moslims waren.

Wat de bovengenoemde beroepspolitiekers, daarin te volle gesteund door de EU-nomenclatuur van de totaal onbekwame supranationale leiders van de EUSSR allemaal wel deden was het rechtstreeks of onrechtstreeks financieren van IS en het voorzien van moderne wapens, voertuigen en munitie via de soennitisch islamitische theocratieën op het Arabisch schiereiland met Saudi-Arabië, Oman en Qatar op kop. Hun bedoeling was duidelijk de economische belangen van Rusland en diens bondgenoot in de regio Syrië, alsook die van Iran zo veel mogelijk te schaden en tegelijkertijd Turkije een vuile oorlog te laten voeren tegen het Koerdische volk dat schrijlings leeft op Turks, Syrisch en Iraaks grondgebied. U las het meer dan een jaar geleden hier al bij Nageltjes.

Ondertussen organiseerden de westerse leiders met de actieve steun van de regering Erdogan in Turkije een massale invasie van oorlogsmisdadigers en gespuis allerhande naar het Europees grondgebied onder het mom dat het vluchtelingen zouden zijn vluchtend voor het oorlogsgeweld in Syrië. Uit de beelden en getuigenissen blijkt echter dat dit een grove leugen was omdat de meeste immigranten helemaal geen vluchtelingen waren maar voor het leeuwendeel gezonde jonge mannen en dus met andere woorden gelukzoekers of economische migranten.

Deze geplande invasie was een reactie op het daadkrachtig militair ingrijpen van Rusland op het grondgebied van haar bondgenoot en soevereine staat Syrië tegen de buitenlandse invallers uitsluitend bestaande uit fundamentalistische soennitische moslims die mogelijk werden getraind en bijgestaan door Amerikaanse inlichtingendiensten in opdracht van de moslimpresident Obama die in feite Barry Soetoro heet en een soennitische Indonesische moslim is. Zie de filmotheek.

Toen de gelegaliseerde invasie van oorlogscriminelen uit de islamitische staat in Syrië en Irak uitmondde in georganiseerde massamoorden in Parijs op vrijdag 13 november 2015 reageerden bovengenoemde beroepspolitiekers weerom uiterst hypocriet en spraken onverbloemde oorlogstaal. In het Europese binnenland beperkte zich dat to wat rommelen in de marge of gewoon paniek zaaien zoals de Belgische regering afgelopen weekeinde en tot op vandaag nog altijd aan het doen is.

Hollande liet enkele brommen droppen boven Syrië en nu gaat hij samen met de Brit Cameron de logistieke mogelijkheden van de Russische interventietroepen, die daadwerkelijk de terroristen en resterende oorlogsmisdadigers die nog niet gaan lopen zijn uit Syrië, daadwerkelijk saboteren door van uit de lucht zonder kennis van zaken op het terrein willekeurige plaatsen in Syrië te bombarderen teneinde het gigantisch politiek gezichtverlies in het eigen binnenland zoveel mogelijk te beperken.

Zij zijn dus van plan Franse en Britse soldaten oorlogsdaden te laten uitvoeren om hun eigen gigantische binnenlandse flaters te camoufleren en te laten vergeten. In feite zijn dit even erge  oorlogsmisdaden als die begaan door de islamitische staat.

Erdogan die nu al vele jaren lang massaal kritische journalisten en politieke tegenstanders liet opsluiten en alleen door fraude de laatste verkiezingen won dank zij de stemmen van de Turken die niet op het terrein aanwezig waren maar in West Europa, ziet nu zijn kans schoon om een futiel grensincident te misbruiken om de grote kuis die Russische troepen aan het uitvoeren zijn in Syrië zo veel mogelijk te belemmeren. Erdogan gedraagt zich als een sultan en dwong Turkije in de rol van kalifaat. Turkije IS nu het kalifaat. Islam is onderwerping en Erdogan wil dat Europa zich aan hem en het kalifaat onderwerpt.

Als het van onze schuldige en laffe medeplichtige beroepspolitiekers afhangt riskeren we zelfs een derde wereldoorlog terwijl zich in elke grote en middelgrote Europese stad als een Trojaans paard bevindt met islamitische soldaten die niet liever willen dan de autochtone Europese bevolking uit te roeien. En intussen veinst een grote kaste totaal onbekwame beroepspolitiekers dat zij de koran gelezen hebben. Quod non.

En in plaats van de autochtone bevolking te bewapenen tegen de fanatieke en gewelddadige indringers wil de Europese kaste totaal onbekwame beroepspolitiekers de autochtone bevolking zelfs antieke vuurwapens die zouden kunnen gebruikt worden om zichzelf en zijn gezin te verdedigen afpakken. Dit is de situatie. Die is zo ontstellend ernstig dat er nauwelijks nog ruimte is om een ontzettend bloedige burgeroorlog te kunnen vermijden. Tenzij de beroepsmilitairen de huidige kaste beroepspolitiekers afzet en de krijgswet instelt ter bescherming van onze volkeren en onze cultuur.

Maar helaas duurt het nog tot 8 november van volgend jaar (2016) eer de moslimbroeder uit het witte huis vertrekt. Wie weet wat hij tegen dan nog allemaal via de NATO zal hebben kunnen bekokstoven!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Turkije steunt of IS het kalifaat. — 1 reactie

  1. Wie nog enig geloof of vertrouwen heeft in de politieke lafaards in Europa is ofwel oerdom of medeplichtig aan de grootste misdaad tegen de Europese bevolking.
    De bende die 2 weken geleden nog “elke” dag aan ethervervuiling deed, zoals die juncker, merkel, timmerfrans, verafstoot, thijssen en co zijn momenteel nergens te bespeuren, ze passen nu letterlijk en figuurlijk toe waar ze voor staan nl. “zij de lusten en wij de lasten”.
    Willen we Europa redden en dat zullen we gvd ook doen dan moeten we nu starten met heel die islamitische rotzooi te verdrijven uit ons land en vooral die haatzaaibunkers/mosselketen te slopen want daar wordt de haat, het geweld, de perversiteit gekweekt.
    Al die baardapen die daar samenkomen dadelijk oppakken en afvoeren en vandaag nog stoppen met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij te financieren.
    In G.B. hebben de burgers het begrepen en pakken ze elke wandelende zwarte tent of kopvoddenwijf aan door ze van straat te verdrijven, iedereen die nog maar het woord alla durft uitspreken moet een boete van 5.000 euro opgelegd krijgen want dat woord staat voor moorden en verkrachten zelfs kinderen verkrachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *