De hoogste tijd om hard terug te slaan.

Terreurdebat in de praatbarak: “Hard terugslaan”

Tijdens het terreurdebat in de Kamer verwoordde Filip Dewinter als enige datgene wat de man in de straat denkt.

Hij legde duidelijk het verband tussen de huidige dreiging en het lakse immigratiebeleid en de islamisering van onze samenleving van de jongste decennia.

Dewinter hekelde hierbij de voortdurende struisvogelpolitiek betreffende de rol van de islam. “U hoort mij niet zeggen dat elke moslim een terrorist is, maar ik stel wel vast dat zowat iedere terrorist een moslim is die zich beroept op de koran om zijn doden te verantwoorden. Zolang we voor deze ongemakkelijke waarheid de kop in het zand blijven steken, komt er geen einde aan het bloedvergieten, de aanslagen en de terreur”, aldus Dewinter.

Sluit de grenzen

Hij hield tot slot van zijn betoog dan ook een pleidooi om de subsidiëring van de islam te stoppen, radicale islamieten de Belgische nationaliteit te ontnemen en radicale moskeeën te sluiten. “We hebben ondertussen genoeg minuten stilte gehouden, stille wakes georganiseerd en bloemenkransen neergelegd. Het wordt tijd om terug te slaan, hard terug te slaan.

Ook het opengrenzenbeleid werd door het Vlaams Belang-kamerlid op de korrel genomen. “Met terreurniveau 4 van kracht gingen de winkels en restaurants dicht, maar de grenzen bleven open. Sinds de aanslag op Charlie Hebdo zijn pakweg 40.000 extra gelukzoekers ons land binnengekomen, incluis de moordenaars van bijna 150 onschuldige mensen in Parijs. Ons asielbeleid is een kaas met gigantische gaten. Sluit de grenzen nu!

Bron.