De Turken liegen, de Schandaard liegt en de proffen van de KUL liegen ook!

De ‘Shandaard’ liegt, de Turken liegen en de proffen van de KUL liegen ook!

In 7,5 seconden kan je geen 7 waarschuwingen laten horen of zenden die elk gemiddeld minstens 45 seconden tijd vergen.

Wij, Nageltjes, vegen dus bij deze de leugenachtige beweringen van professor Tom Van Doorsselaere, en zijn kwa-kwa collega ‘Giovanni Lapenta’ (als islamofiele nonsens) van de kaart.

Wat een onwetenschappelijke islamofiele onzin! En beweer nu niet dat wij het alleen gemunt hebben op hypocriete ‘tjeven’. De bloedrode ‘Professor’ Rik Coolsaet is al even onzinnig en verraderlijk bij het plegen van hersenspoelende waanzin.

Het neerschieten van de Russische straaljager (oorlogsmisdaad #1) was geen ‘crash van een jet‘, maar een bewust door moslims of mohammedanen gepleegde terreuraanslag op een bemand militair vliegtuig, nadat dezelfde ‘soort’ mohammedaanse criminelen een Russisch vliegtuig vol onschuldige burgers, kinderen en baby’s de dood in schoten boven de Sinaï.

Derhalve een moordpoging op twee piloten die dalend aan hun levensreddende parachute koelbloedig met echte kogels doorzeefd werden door islamitisch godsdienstwaanzinnig gespuis. Oorlogsdmisdaad #2.

De Russen zijn de enigen die niet liegen. De Leuvense proffen verkopen gewoon politiek correcte  lasterpraatjes. Medeplichtigheid aan oorlogsmisdaden. Oorlogsmisdaad # 3!

De ‘schandaard’ publiceert die debiele nonsens. Medeplichtigheid aan oorlogsmisdaden. (#4!)

Sic transit veritas.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De Turken liegen, de Schandaard liegt en de proffen van de KUL liegen ook! — 2 reacties

  1. Natuurlijk liegt Erdogan: Eérst vertelde hij aan héél de wereld dat “het Turkse luchtruim” geschonden was door een vreemd gevechtsvliegtuig, en, kort nadien, verkondigt hij dat dit “betreurend incident” beter NIET gebeurd was. (wél voelend dat hij zijn troefhand flink overspeeld had).
    Conclusie: Vertrouw NIMMER een m****, zèlfs niet als hij/zij naar jou lacht.

  2. Waar is de tijd dat De Schandaard nog het AVV VVK embleem op zijn voorpagina had.Er is een periode geweest dat het personeel van De Standaard gratis ging werken om de krant boven water te houden, en dat is hen gelukt. Ik kende een van hun journalisten die inmiddels jaren overleden is (Joe De Troetsel, ook medewerker van ’t Pallieterke) De man keert zich om in zijn graf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *