HomeBinnenlandDe klimaathype & -hoax.

De klimaathype & -hoax.

‘De klimaatconferentie in Parijs is een hoogmis van het groene apocaholisme’

‘Ecologisme is één van de machtigste religies van de wereld geworden’, schrijft Jean-Marie Dedecker die weigert mee te stappen ‘in de welvaartsvernietiging door de aanbidding van het gouden CO2-kalf’.

Zo’n 40.000 pelgrims en predikanten zullen de komende week afzakken naar Parijs voor het concilie van de klimaatkerk, want ecologisme is één van de machtigste religies van de wereld geworden, zelfs gesteund door de Paus. De preken van de klimaattheologen zullen ons de stuipen op het lijf jagen met Bijbelse catastrofes. Elke religie is een afweermechanisme tegen de dood en bevredigt de behoefte aan schuldbesef, zo ook de angst voor de zondvloed van de klimaatreligie. We zijn belast met de erfzonde voor het uitputten van moeder aarde, maar kunnen berouw tonen met een ascetisch leven en de ecologische voetafdruk van onze aartsvaders. We kunnen ook nog wat aflaten kopen met een lucratieve emissiezwendel en met herstelbetalingen aan de slachtoffers van onze doorgeschoten welvaart in de ontwikkelingslanden, in 2014 kregen ze nog 62 miljard euro. Vooral de ngo’s en Afrikaanse dictators werden er beter van.


Wie kritisch en ongelovig is wordt verketterd en opgewarmd op de milieubrandstapel of uit de maatschappelijke kerk gegeseld. In Frankrijk is iedereen Charlie maar niet voor de critici van de heilsleer. Philippe Verdier, TV- weerman van France 2, veegde in zijn boek Climat Investigation de vloer aan met de praktijken van de groene doemdenkindustrie. Hij weigerde in zijn weerpraatje de klimaatchaos te verkondigen als propaganda voor het Parijse COP-concilie, in opdracht van De Franse minister van BZ Laurent Fabius. Hij werd prompt ontslagen.

Het Apocaholisme duldt geen afvalligen.De correlatie tussen CO2 en de opwarming van de aarde in vraag stellen is godslastering in het klimaatevangelie. De agitprop van de groenlinkse kerk doet de apocalyps door de media gieren, onder het motto van Sir John Houston, gewezen baas van het Britse Meteorologisch Instituut “Unless we announce disasters, no one will listen“. Catastrofisme doet de kassa rinkelen. Nochtans zijn er ketters genoeg. De Galileo Movement verklaarde onlangs nog: ” There is no correlation between CO2 and temperature” . Natuurkundige Freeman Dyson en prof. Will Harper van de Princeton University evenals Richard Lindzen van de Massachusetts Institute of Technology durven beweren dat de maatregelen om de CO2-uitstoot te beperken gebaseerd zijn op nonsens.

Ze worden daarin zelfs bijgetreden door Patrick Moore, ecoloog en stichter van Greenpeace, die verklaart dat het pure propaganda is i.p.v. wetenschap, en dat koolstof al 3,5 miljard jaar de basis is van leven op aarde. Niet CO2 maar waterdamp is het belangrijkste broeikasgas en daar houden de klimaatmodellen geen rekening mee. CO2 maakt amper 0.038 % uit van de atmosfeer, een homeopathische druppel in een zwembad. Nobelprijswinnaar fysica Ivar Giaever stelt het zo voor: neem een ruimte van 10 meter op 10 en 6 meter hoog. Dit is de atmosfeer van de aarde op schaal. Laat in die ruimte één lucifer branden en je hebt de CO2- uitstoot van 800 miljoen wagens gedurende drie jaar. Of ga naar Nou Camp, de voetbaltempel van FC Barcelona met 100.000 toeschouwers. Dan vertegenwoordigen 40 supporters de CO2 en die kleine met zijn blauwe hoedje de menselijke CO2- uitstoot. Denk je dat de beperking van 50 % CO2 van het kleine hoedenventje het klimaat gaat beïnvloeden?

Het klimaat is een jojo

Het klimaat is al miljoenen jaren een jojo. Onze planeet was afwisselend een sneeuwbal en een groene oase of beide. Er was geen industrie en er reden geen hoestbuien op vier wielen. 120.000 jaar geleden was het zeeniveau 5 tot 10 meter hoger dan nu; 11.000 jaar geleden stierven de wolharige mammoet en de reuzenluiaard uit door de opwarming van de aarde dixit prof. Alan Cooper van de universiteit van Adelaide. De bomengrens in de Alpen en in Californië heeft al veel hoger gelegen. Dit bewijst dat het in de bergen al veel warmer is geweest dan nu en dat gletsjers smelten en terugkomen, volgens de Engelse klimatoloog HH Lamb in Climate History and the Modern World. 400 miljoen jaar geleden was de gemiddelde globale temperatuur bijvoorbeeld 22° bij een CO2-gehalte van 3.000 ppm (partikels per miljoen). 65 miljoen jaar geleden was het CO2-gehalte amper 900 ppm bij een zelfde temperatuur.

Vandaag is de CO2-concentratie amper 398 ppm, maar ze blijft stijgen niettegenstaande de opwarming in de periode 1997-2014 gestagneerd is volgens het Brits Meteorologisch Instituut. Meer CO2 betekent dat de aarde meer vergroent dankzij meer cultuur-en landbouwgewassen zeggen de Nederlandse professoren Peter Bloemers , Arthur Rörsch en Bas van Geel, die de temperatuurstagnatie samen met vele anderen bevestigen. Daarbij speelt de wet van de verminderde meeropbrengst, waardoor elke gigaton CO2 die er bij komt minder effect heeft dan de vorige, zegt Ken Caldeira van de Stanford University die meewerkte met Al Gore en het IPCC.

De klimaatverandering heeft minder hysterie en meer wetenschap nodig, die de feiten geeft zoals ze zijn en niet zoals de activisten ze willen horen.

Dezelfde geleerden van het IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change) zoals Stephen Schneider, die vandaag de Global Warming prediken, waarschuwden in 1971 voor een Global Cooling wegens een temperatuurdaling na WO II. Die ecodioten pleitten toen voor een verhoging van de CO2-uitstoot om een compenserend broeikaseffect te creëren. Het kan verkeren. De klimaatverandering heeft minder hysterie en meer wetenschap nodig, die de feiten geeft zoals ze zijn en niet zoals de activisten ze willen horen.

Een internationaal team van astronomen o.l.v. De Russische prof. Valentina Zharkova beweert dat we niet afstevenen op een Global Warming, maar op een nieuwe kleine ijstijd die zal ingaan tussen 2020 en 2040. Zullen we dan meer CO2 moeten produceren om de afkoeling te bestrijden? Door het opheffen van twee zonnecycli wordt er een nieuw Maunder Minimum veroorzaakt zoals tussen 1646 en 1745 toen de Theems in Londen bevroor en de Zuiderzee in Nederland. Noord-Europa bleef nagenoeg het jaar door ondergesneeuwd na een warme periode in de middeleeuwen, toen er nog druiven gekweekt werden in Londen en Kopenhagen ! De zon is de motor van ons klimaat.

Als Valentina er toch naast zit vertrouw ik voor de zondvloed op sterrenkundige Gerard Bodifié: “Wanneer de temperatuur op aarde stijgt, verdampt meer water, waardoor het vochtgehalte van de atmosfeer toeneemt. Deze waterdamp slaat aan de polen neer onder de vorm van sneeuw en ijs. Daarom zouden op een warmere, vochtigere aarde de poolkappen paradoxaal genoeg uitbreiden, niet krimpen” Johny de ijsbeer moet nog geen Ambre Solaire bestellen. Het smeltwater van de poolkappen verandert het niveau op geen enkele manier, zegt ook Luc Debontridder, klimaatexpert van het KMI.

Johny de ijsbeer moet nog geen Ambre Solaire bestellen.

De EU speelt ecologische gids met valse premisses. We geven dagelijks één miljard dollar uit voor hernieuwbare energieën, berekende de Zweedse milieuactivist Bjorn Lomborg. Als we tegen het einde van deze eeuw 15.000 miljard euro aan de strijd tegen de opwarming van de aarde zullen verspild hebben zal dat de voorspelde temperatuurstijging verminderd hebben met 0,05 graden ! Stop de hypocrisie: vandaag worden in Indonesië reusachtige wouden afgebrand om plaats te maken voor gigantische palmolie- en houtvezelplantages voor de gesubsidieerde groene energiehonger. Volgens het WRI (World Resource Institute) komen er daardoor meer broeikasgassen in de lucht dan door de volledige Amerikaanse Industrie. In plaats van oversubsidiëring, emissiezwendel met uitstootrechten, en dito Clean development Mechanismen, zou men er alle landen moeten toe brengen om 0.2% van hun bbp ( globaal zo’n 74 miljard euro) te besteden aan Onderzoek & Ontwikkeling naar groene energiebronnen. We kunnen het klimaat niet bestrijden, wel de gevolgen ervan. De neoradicalen van het IPCC, evenals subsidieslurpers van inter- en niet- gouvernementele organisaties handelen alsof ze een progressieve stroming vertegenwoordigen. In wezen voeren ze een kruistocht met een antikapitalistische ondertoon tegen de nationale soevereiniteit, de marktgeoriënteerde democratische vrede en de moderne industriële beschaving. Het gaat om de inperking van de vrijheid om te produceren en te consumeren. Het proletariaat is vervangen door het ecotariaat.

Ik juich elke maatregel toe tegen lucht- land- of watervervuiling, tegen overexploitatie dat het uitsterven van dieren en planten veroorzaakt of onze habitat vernietigt.  Maar ik weiger mee te stappen in de welvaartsvernietiging door de aanbidding van het gouden CO2-kalf, of mee te zingen in het sirenenkoor op het refrein dat de mens de thermostaat van de planeet in zijn handen houdt. “Scepticism is the highest of duties, blind faith the one unpardonable sin.” Wijs man die bioloog Thomas Huxley.

h/t Jean-Marie De Decker.

N.v.d.r.: En intussen schrijft een naast haar schoenen lopend Vlaams weervrouwtje zoals Jill Peeters omwille van de smeer idiote en wetenschappelijk niet te verantwoorden boekjes over wat manifest alleen maar een hoax is.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De klimaathype & -hoax. — 5 reacties

 1. Als die balthazar zich ongebreideld mag uitleven een uur lang met onzin en fake news te verkondigen op bvb canvas dd 7/2/2019 ( op de roodgroene vrt) dan moet er op dezelfde zender een evenlang durende “tegenreaktie” met non-doomdenkers en real-wetenschappers mogelijk zijn ! – jeanmarie, bart… Doe er iets aan ! Eis zendtijd ! De vrt is ook van ons ! Die clima-morons moeten afblijven van onze kinderen !

 2. “Achieving zero global GHG emissions by 2060-2080”, zo staat in het voorakkoord van Parijs.

  Wat de juiste naam voor deze tekst en het initieel akkoord is, waarin het is opgenomen doet voor mij niet ter zake. Ik ben geen lettervreter zoals een linkse ambtenaar. “Zero green house gas emissions”, hoe willen ze dat bereiken, zelfs de mens stoot CO2 en methaan uit, de hele veestapel, voor het grootste deel de natuur, en dan zwijgen we nog maar van die verdomde vliegtuigen met hun NMVOS, waterdamp en CO2 uitstoot (CO2 = GWP 1, H2O = GWP 23).

  Er was sprake van chemtrails, resultaat van bijgemengde chemische produkten bij de kerosine (wat moeilijk kan gezien de kwetsbaarheid van de motoren) maar de echte chemtrails die ze uitstoten zijn de onverbrande koolwaterstoffen tijdens het opstijgen en landen. Op grote hoogte zorgt dit deze onverbrande KWS wel voor een enorme GWP van die uitlaatgassen, maar de chemtrail wordt wel verdund vooraleer hij ons bereikt.

  Zie ook : “Wolken hebben over het algemeen een afkoelend effect. Een belangrijke uitzondering zijn de ijswolken op grote hoogte die gevormd worden door de uitstoot van waterdamp door vliegtuigen. Deze slierten houden de warmte vast, waardoor de atmosfeer opwarmt. De toename van het luchtverkeer zorgt voor een toename van dit type van wolken.” Bron : VMM.

  Ook de temperatuurregistratie in de buurt van steden en vliegvelden is niet wetenschappelijk verantwoord om een temperatuurstijging in het algemeen te verklaren, maar het is net daar dat de meeste meetpunten zijn.

  Het is natuurlijk warmer in steden (accumulatie, etc..) en rond vliegvelden (uitlaatgassen vliegtuigen). Nooit wordt gekeken naar het gigantische effect op CO2concentratie door ontbossing.

  In bijna alle publicaties wordt niet gekeken naar relevante wetenschappelijk verantwoorde gegevens, enkel naar gegevens verschaft door het IPCC… Dat panel is al helemaal niet objectief, de gehele klimaatdiscussie vergaat in een leugen opgebouwd door dit IPCC, corrupte ‘wetenschappers’, banken, grootindustrie en hun politieke vrienden.

  • De permanent variërende maar onophoudelijke uitstoot door natuurlijke geisers en actieve vulkanen levert de kritische massa CO2 die de klimaatlhoax ontmaskert als puur boerenbedrog en een vulgaire poging tot financiële oplichting.
   Hoe durven BV’s zoals weervrouw Peeters ons zo schaamteloos beliegen en bedriegen?!

 3. Het klimaat, wordt ge(mis)bruikt om allerhande wetten en regeltjes aan vast te knopen en dit met enkel en alleen de bedoeling “legaal” in onze zakken te kunnen zitten.

  • Heeft dat irritant ventenzoekend wijf geen modewinkeltje met een familielid ? Alsof mode milieuvriendelijk is … Maar het is net als die kletse kop Nic Balthazar en Lieve Blanckaert, nutteloze subsidievreters, zelf altijd maar reizen naar hot en her met vervuilende vliegtuigen om het woord van de “klimaatverandering” te verkondigen. Maak maar eens wijs aan die miskleunen dat klimaat altijd verandert, in de Bijbel werden periodes van droogte, overstromingen, mislukte oogsten catastrofen genoemd. En toen waren er nog geen auto’s of centrale verwarming…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *