Björn Soenens zit op de BRT nog te vergaderen over hoe ze de kijkers gaan vertellen dat de schietpartij in San Bernardino nogmaals een islamitische terreuraanslag was.

De schietpartij in San Bernardino in de Verenigde staten, die het leven kostte aan (nu) 14 mensen, haalde hier ook al het nieuws. De aanval gebeurde in gevechtskledij en met oorlogswapens.
Wat er echter nergens te horen of lezen was is dat de FBI vrij snel niet uitsloot dat het om een terroristische daad ging.
Aanvankelijk kon men aan de hand van de gegevens die binnen sijpelden al met grote zekerheid raden wie de terroristische daad had uitgevoerd, al werd er nog een tijdje met mist gespoten.
Maar wat later op de dag paste het deksel niet meer op de doofpot.
Nadat enkele namen van de daders ( o.a. Syed Farook en diens vermoedelijke broer) bekend geraakten, werd het duidelijk en zeker dat het nogmaals moslimterroristen waren.
Sommigen wisten al meer, want ‘The Council on American-Islamic relationship’ hield al snel een persconferentie en de moslim lobbygroep CAIR veroordeelde vrijwel gelijktijdig de schietpartij.
Dit was wel een rare manier om via die weg bevestigd te krijgen dat het om moslimterroristen ging.
Ook daar is men snel met te beweren dat terrorisme en de gruwel in de wereld niets met de echte islam te doen heeft.
Maar wij weten beter !
 
Obama hoopt op medewerking van alle partijen om meer schietpartijen te voorkomen. Wel, ik kan Obama alvast een advies geven: stop de islamisering, sluit alle moskeeën en verban alle moslimcriminelen inclusief jezelf naar Syrië.
 
The only person that can stop a bad guy with a gun, is a good guy with a gun. Wees gerust, de slechteriken zullen altijd wapens blijven hebben, of men die nu verbiedt of niet.
Geef ons wapens !
Hieronder de verslaggeving van Persbureau Reuters; maar ook op FOX news vindt u genoeg echte info, zodat u niet op Björn Soenens en de BRT moet wachten. Ze zijn nog aan het vergaderen om te zien hoe ze dit allemaal voor de kijkers kunnen duiden en inkleden.
MEDIA ADVISORY

CAIR-LA: California Muslims to Respond to San Bernardino Shooting, Naming of Suspect

(ANAHEIM, CA, 12/2/15) – Later tonight, the Greater Los Angeles Area office of the Council on American-Islamic Relations (CAIR-LA) and the Islamic Shura Council of Southern California will hold a news conference with leaders of the Muslim community to condemn today’s deadly shooting spree in San Bernardino, Calif., to offer condolences to the loved ones of those killed or injured and to respond to the naming of one of the suspects.

A relative of one of the suspects named by the media will take part in the news conference.

WHEN: Wednesday, December 2, 8:30 p.m. (Pacific)
WHERE: CAIR-LA Office, 2180 W. Crescent Avenue, Suite F, Anaheim, CA
CONTACT: CAIR-LA Communications Coordinator Ojaala Ahmad, 714-851-4851, 714-776-1847, oahmad@cair.com

“We condemn this horrific and revolting attack and offer our heartfelt condolences to the families and loved ones of all those killed or injured,” said CAIR-LA Executive Director Hussam Ayloush. “The Muslim community stands shoulder to shoulder with our fellow Americans in repudiating any twisted mindset that would claim to justify such sickening acts of violence.”

CAIR is America’s largest Muslim civil liberties and advocacy organization. Its mission is to enhance the understanding of Islam, encourage dialogue, protect civil liberties, empower American Muslims, and build coalitions that promote justice and mutual understanding.

– END –

CONTACT: CAIR-LA Communications Coordinator Ojaala Ahmad, 714-776-1847, oahmad@cair.com; CAIR National Communications Director Ibrahim Hooper, 202-744-7726, ihooper@cair.com; CAIR Communications Coordinator Nabeelah Naeem, 202-341-4171, nnaeem@cair.com

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Björn Soenens zit op de BRT nog te vergaderen over hoe ze de kijkers gaan vertellen dat de schietpartij in San Bernardino nogmaals een islamitische terreuraanslag was. — 4 reacties

 1. Zolang die barbaarse rotzooi hier vrij mag rondlopen zolang zal dat dagelijkse kost blijven, dagelijkse kost die niet te vreten valt.
  NU heel die islamitische smeerlapperij verwijderen, de haatzaaibunkers/mosselketen sluiten en de EU misdaadorganisatie sluiten want die 2 misdaadorganisatie hebben maar een doel voor ogen nl. “De Europeanen onder de knoet krijgen via Terreur & Dictatuur”.

 2. De Council for American Islamic relations (http://www.cair.com/about-us/cair-who-we-are.html) is een misdadige organisatie die alleen nog maar bestaat omdat Obama hen de hand boven het hoofd houdt. Het lijkt er overigens sterk op dat Barry Soetoro, aka Barack Hussein Obama, zonder de financiële hulp van de CAIR zelfs de eerste keer niet zou verkozen geweest zijn. De CAIR beschikt over gigantische ongelimiteerde financiële middelen (petrodollars) afkomstig uit het soenitische Arabisch schiereiland.

  Ik schreef er nog geen bijdrage over omdat het me een ver van ons bed fenomeen leek en er in Europa geen vergelijkbare evenknie voor bestaat. Tenzij men de “Raad van Europa” ook een misdadige organisatie zou willen noemen. Het waren deze cair-moslims die amper enkele maanden na 11 september 2001 het plan formuleerden om op 247 meter van ground zero de grootste moskee van de VS te bouwen. Gelukkig hield de republikeinse burgemeester Rudy Giuliani deze boot af.

  Er zijn vele auteurs die het misdadig karakter van de CAIR reeds aan de kaak stelden. De meest uitvoerige beschrijving vindt men in “Muslim Maffia” van David Gaubatz en Paul Sperry (ISBN 9781935071105). Deze titel vat de aard van het beestje goed samen. Klokkenluiders die een case wilden maken om dit CAIR gerechtelijk te laten verbieden hadden zeer dikwijls de curieuze neiging een vroegtijdige dood te sterven. In een enkel geval was het rechtsgeding bijna begonnen op basis van een verpletterende hoop onweerlegbaar bewijsmateriaal, maar uiteindelijk werd dit op last van Bush jr. (wiens familie zwaar in soenitische oliebelangen zit) afgelast door een republikeinse Attorny General (een soort unieke procureur-generaal maar dan met de bevoegdheden van een minister van justitie) met een eigenaardige staat van dienst: Alberto Gonzales. https://en.wikipedia.org/wiki/Alberto_Gonzales En van diens opvolgers valt er duidelijk niets anders meer te verwachten: allemaal democraten benoemd door Obama en Hillary Clinton.

  De CAIR was overigens nog nooit te beschaamd om verontschuldigend uit de hoek te komen telkens nadat gebleken was dat moslims misdaden begaan hadden tegen Amerikaanse staatsburgers. Deze tragedie maakt dus geen uitzondering op die perverse gewoonte.

 3. Het enige verweer van de zwarte kater uit het Witte Huis was, dat de wapenwet dringend moet aangepakt worden. Indien men de zwarte kater zijn “voorstel” moest aannemen duurt nog zeker 20 jaar voor aleer men de reeds in omloop zijnde wapens heeft getraceerd en “geneutraliseerd”.

 4. Als het van Obama afhangt moeten Bill en Jhonny weerloos zijn tegen door islamieten afgevouurde kogels. Waar moeit hij zich overigens mee? Hij komt argumentorisch rechtstreeks tussen in een lopend gerechtelijk onderzoek. Hopelijk vallen dezer dagen nog vele schellen van Amerikaanse ogen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *