Wanneer wordt de eerste moslim veroordeeld voor laster?

Een ooggetuige met gezond verstand brengt objectief verslag uit

Wanneer wordt de eerste moslim veroordeeld voor laster?

Afgaand op de kerstboodschap van De Kesel (of is het Ezel) en zijn dementerende dictatoriale superieur Franciscus 1° moeten we ons geen illusies maken. Eigen ras laatst! (Hun slogan.)

Wanneer worden zulke dol-islamofiele honden genadevol afgemaakt?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Wanneer wordt de eerste moslim veroordeeld voor laster? — 3 reacties

  1. Deze ooggetuige zegt meer dan 1 keer dat het geen propaganda of leugens zijn van de rechterzijde. Hij haalt ook meteen het voorbeeld van de Britse politie aan. Dit filmpje moet massaal verspreid worden, want op VRT, VTM, VIER, en VIJF gaan we dit zeker niet zien. ik zet het in elk geval op twitter.

  2. Hoe je het ook draait of keert, het soort kerk(v)(w)orsten dat nu de lakens uitdeelt zorgen er voor dat de kerken nog verder leeglopen. Mijn ouders hebben mij laten dopen, mijn beide communies laten doen, wij zijn voor de kerk getrouwd. Met mijn echtgenote hebben wij onderling al de afspraak gemaakt, als wij het tijdelijke voor het eeuwige verwisselen, geen kerk meer.Hoe denken de kerk(v)(w)orsten voor onze zieltjes te zorgen als ze bij leven nog niet voor onze normen waarden en cultuur kunnen opkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *