De islam begrijpen. (5)

Er zal een voordien zijn en een nadien bij de misdaden in januari en november 2015 gepleegd in Parijs door de islamitische moordenaars die, ironisch genoeg, “islamisten” worden genoemd.

het immigratie taboeWant ondanks grote demonstraties waarbij de voor de gebeurtenissen verantwoordelijke politiekers niet nalieten als haantje de voorste voorop te lopen en de middels een mediahype opgelegde consensus georkestreerd door een  dominante ideologie, die er alleen op uit is de gebeurtenissen draaglijk te maken en het echte probleem te verbergen, is dit nu in letters van bloed geschreven in de hoofden van de Europese volkeren.

De islam voerde oorlog met Frankrijk op Europese bodem. De mensen onthouden eenvoudige dingen. Natuurlijk, de meerderheid van de islamitische immigranten of nakomelingen van immigranten van buiten Europa zijn geen terroristen of criminelen. Alleen de quasi totaliteit van de eersten en de meerderheid van de tweeden zijn dat. Dit zijn sociologische feiten die elk intellectueel en mediatiek exorcisme weerstaan.

We kunnen de vormen en intensiteit ervan niet voorspellen, maar het conflict met de islam zal plaatsvinden in Europa daaraan zullen we niet ontsnappen. Natuurlijk, zoals in elk conflict, zullen er minderheden in het tegengestelde kamp. Een klein aantal moslims zal uiteraard in het kamp van de inheemse weerstand strijden. Maar helaas ook groot aantal autochtonen uit angst en berekening, in het kamp van de agressors. Maar de botsing zal inderdaad plaatsvinden.

Alle voortekenen zijn aanwezig, maar ze worden geëvacueerd door journalisten, politici en intellectuele exorcisten. De horizon laadt zich op met donkere wolken en de storm vormt zich. En zal losbarsten. We sluiten onze ogen, we verkiezen onszelf gerust te stellen, niets te zien, niets te voorzien.
Wij veroordelen onheilsprofeten. Dat ze hun mond houden! Dat ze ons nog enkele ogenblikken laten leven van de wegdeemsterende gelukzaligheid.

We willen blijven dagdromen … We willen de werkelijkheid ontkennen. En dan slaat de storm verwoestend toe. Feiten vegen de ideeën weg en Aristoteles overtreft zijn leraar Plato. Wat voorspelbaar was maar ontkend werd treedt op. Cassandra had gelijk. Attitudes veranderen op volle snelheid, de schellen vallen van de ogen die zich openen.

De geschiedenis herneemt haar loop, in zijn diepste wezen, het is te zeggen de concurrentie tussen de volkeren wordt hervat. De kantiaanse utopie van eeuwige vrede, de universele regering van de humanistische harmonie, van de afschaffing van de grenzen stort zelf in. Ze mondt uit in de algemene oorlog.
Het standpunt van Aristoteles was: iedereen thuis, binnen zijn eigen grenzen. Een gewapende vrede in samenwerking en met gecontroleerde uitwisselingen. De nederlaag vermijden is de islam beletten zich te vestigen en terug te drijven naar zijn herkomst.

De rit terug opleggen en niet accepteren als “als een andere component” van onze samenlevingen. Want het is geen “component als een andere.”

Een wijs man (Alain Peyrefite) maakte op 5 maart 1959 (mutatis mutandis) de volgende opmerkingen:
“Het is geweldig dat er gele Vlamingen zijn, zwarte Vlamingen en bruine Vlamingen. Ze tonen aan dat Vlaanderen open staat voor alle rassen en een universele roeping heeft. Maar op voorwaarde dat ze een kleine minderheid blijven uitmaken. Anders zou Vlaanderen Vlaanderen niet meer zijn. We zijn nog steeds in de eerste plaats een Europees volk van het blanke ras met een Griekse en Latijnse cultuur en een christelijke religie. Dat niemand ons verhaaltjes komt vertellen! Ben je wel eens de moslims gaan bekijken? Zag je ze met hun nikabs en djellaba’s? Je ziet duidelijk dat het geen Vlamingen zijn. Degenen die pleiten voor integratie hebben de hersenen van een kolibrie, zelfs al zijn ze zeer geleerd. Proberen om olie en azijn te vermengen. Schud de fles. Na een tijdje zullen ze weer scheiden. De Arabieren zijn Arabieren, de Vlamingen zijn Vlaming. Gelooft U dat Vlaanderen een miljoen moslims kan absorberen, die morgen met vier miljoen zullen zijn en overmorgen met twaalf miljoen? Als we de integratie zouden realiseren, als alle Arabieren van Marokko en het Midden Oosten zouden beschouwd worden als Vlaming, hoe zou U beletten dat ze zich allemaal zouden komen vestigen in Vlaanderen waar de levensstandaard is zo veel hoger is? Mijn dorp zal worden niet meer Kapelle-op-den-bos, maar Bos der tien moskeeën genoemd worden. ” ….

Het is het woord ‘verzet’ dat in je opkomt, en daarna, het woord ‘herovering’.

Uit het Frans vertaald voor Nageltjes door Lucky9
Bron: “Comprendre l’islam” van Guillaume Faye, Editions Tatamis, ISBN 9782371530270

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De islam begrijpen. (5) — 3 reacties

  1. Ik doe geen enkele moeite om die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij te begrijpen want ik walg van die rotzooi.
    Ik eis dat die heel snel totaal verboden wordt op Europees grondgebied.

    • Graag sluit ik me hier bij aan.Wat niet wegneemt dat ik “Waarover men niet spreekt” zeker ga lezen.

      • Ik doe het hoofdstuk per hoofdstuk hetwelk ik vooraf kies in het overzicht van hapklare brokken vooraan. Dat lukt best!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *