Treed op – of treed af !

nieuwjaarsbrief MichelGeachte premier,

De illegale immigratie naar Europa neemt de proporties aan van een volksverhuizing. De gevolgen hiervan zien we ook in eigen land. Deze massale instroom zal gevolgen hebben op zowat alle terreinen van ons maatschappelijk leven.

Doortastende maatregelen bleven tot op heden uit. Stoere verklaringen voor de televisiecamera’s dienen enkel om het gebrek aan daadkracht van uw regering te camoufleren. Het gevolg is een lakse immigratiepolitiek die resoluut ingaat tegen onze wil. Elke peiling toont aan dat de grote meerderheid van de bevolking wil dat er – letterlijk en figuurlijk – grenzen worden gesteld.

De instroom moet verkleinen en de uitstroom vergroten. Maak daarom eindelijk én dringend werk van maatregelen die andere landen reeds namen:

 1. Voer geloofwaardige grenscontroles in
 2. Verstrak de regels voor gezinshereniging
 3. Breid de lijst van veilige landen uit
 4. Verdubbel de capaciteit in de gesloten centra voor gedwongen terugkeer
 5. Stop de ontwikkelingshulp aan landen die weigeren afgewezen onderdanen terug te nemen

Stel u op Europees niveau bovendien niet langer op als meeloper. Wees daarentegen koploper en pleitbezorger van een kordate asiel- en immigratiepolitiek.

Het is de hoogste tijd om eindelijk tot actie over te gaan.

Premier Michel: treed op – of treed af.

Met beleefde groet,

N.v.d.r.: De nalatigheden van deze regering grenzen inderdaad aan het misdadige. We vinden het  lijstje van actiepunten bovendien veel te beperkt maar beseffen dat er aan alles een begin moet zijn.

Onderteken daarom de nieuwjaarsbrief aan eerste minister Michel op http://nieuwjaarsbriefmichel.be/

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Treed op – of treed af ! — 2 reacties

 1. Heb dat dadelijk ingevuld en hoop dat het nog duizenden doen, ook doorgestuurd naar 62 oud medewerkers, vrienden en familie.
  Kijk maar weer eens naar Keulen waar tientallen vrouwen zijn lastig gevallen resp. verkracht door dat zandbaktuig.
  Eruit met dat tuig “zonder onderscheid” is onze gouden leuze, daar kiezen we voor en daar stemmen we voor. Ik kan de rotkoppen niet meer voor mijn ogen zien want zodra ik een rotkop zie zie ik pervers geweld, barbarij, achterlijkheid en waanzin.

 2. Die van mijn echtgenote en die van mij is reeds sinds gisterenmiddag gemaild. Er is geen excuus om dit niet te doen, je hoeft er zelfs niet voor naar de postbus. Doen, doen, doen zo ik zeggen, en overtuig een familielid, een kennis of een vriend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *