Mijnheer brengt zijn 4 (vier) vrouwen mee en al hun koters bovendien!

Mijnheer brengt zijn 4 (vier) vrouwen mee en al hun koters bovendien! De immigratieambtenaren van de EUSSR in Duitsland vonden dat heel fijn. De beschaafde regeltjes zijn voor de domme autochtonen. Als die de waarheid zeggen wordt ze direct met bakken laster en kritiek bedolven. Als moslims liegen is dat hun verdomde recht!

Met dank aan het Vlaams Belang hierbij een Gratis bijlage: een humoristisch magazine van topklasse.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Mijnheer brengt zijn 4 (vier) vrouwen mee en al hun koters bovendien! — 4 reacties

  1. Allee, dan is dat “brute pech” voor een hypothetische testeronbom van autochtone afkomst. 🙂
    Doch… troost U, beste Walter F, géén vier vrouwen betekent ook géén vier schoonmoeders (tenzij zij allen gezusters zouden zijn).
    Maar, zelfs dàn nog ware het niet raadzaam om steeds vier vrouwen te hebben die de-oren-van-Uw-hoofd-zouden-afzagen… zelfs ééntje is vaak tèvéél. 😉

    • Beste Fikken raar maar waar, ik zou 4 vrouwen kunnen hebben van de zelfde schoonmoeder, en vader. Mijn vrouw heeft namelijk 3 zussen. Helderziende? of een goede glazen bol? 😉

  2. Hopelijk nog dezelfde dag met heel zijn handel en wandel retour, 2 of meer vrouwen hebben om te fokken is een misdaad in onze samenleving en in strijd met ONZE wetgeving, die woestijncultuur moet hier totaal verboden worden.

  3. Stel: ik moet om een of andere reden een beroep doen op het OCMW in mijn gemeente. Aangezien ik een testosteronbom (hypothetisch) ben heb ik ook een tweede en derde vrouw. Zou ik dan steun ontvangen voor een gezin met 4 personen? Aangezien ik met 1 vrouw getrouwd ben, de tweede is een vriendin, de derde is een collega, en de vierde is mijn schoonzus. Ik vermoed dat ik van een kale reis zal terug komen. Maar dat zal wel weer ranzig zijn van mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *