Zwijgen slet! Een baardaap spreekt.

Begin vorig jaar heette iedereen plotseling Charlie, om te protesteren tegen terreur. Niét tegen de islam, want de massa geloofde nog altijd in een islam zonder terreur.
Sinds de Charlie-history – een momentgebeuren in het teken van verdraagzaamheid en solidariteit – viel alles weer in z’n oude plooi. Gedreven door angst voor nog meer terrorisme stelden we ons tolerant op tegenover de pathologische islam en zijn knotsgekke aanhangers. En zo gaven we de moslims nieuwe ademruimte voor nog meer terreurdaden.

De officieel gesoepsidieerde feministes sluiten nu beter -effe- hun oogjes!

Ze krijgen het bij de EU telkens weer klaar om onze weerstand tegenover de islam neer te sabelen, om ons willoos over te leveren aan een samenleving met moslims. In het nieuws 10 minuten over de terreurdreiging, niet één maal is het woord islam of moslim gevallen. Als dat in opdracht is van de politiek dan moeten we vooral schrik hebben van zij die zeggen ons te beschermen.

Liefde, hoop, bloemen, progressivisme, diversiteit, pluralisme,… Dat zijn de dingen die blijkbaar het terrorisme gaan stoppen. Ik voorspel u: men gaat van een kale reis thuiskomen. Binnen dit en x-aantal tijd komen er weer een paar ‘enkelingen’, u weet wel die zogezegde ‘lone wolves’, die uw utopische droom in diggelen gaan slaan. Dit is immers een clash tussen twee totaal verschillende werelden, culturen, beschavingen,… Label het maar zoals u het zelf wilt en graag heeft. We leven echter al een hele poos in een mietjesmaatschappij waar menig man niet de moed heeft om met daden terug te slaan.

Dit nieuwe Europa is een monster aan het worden en als we onze kinderen hierin laten opgroeien dan hebben we werkelijk gefaald. Tijd voor actie.

h/t Stradi

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Zwijgen slet! Een baardaap spreekt. — 5 reacties

  1. Stradi, reeds jaren schrijf en spreek ik er over nl. de kweekstal van alle kwaad en verderf staat in Brussel en is gevuld met lafaards en verraders van onze beschaving en cultuur.
    Het zijn uitgerangeerde lafaards die in die kweekstal decadent hun bankrekening spekken; om dat te realiseren verraden ze desnoods hun eigen kinderen.
    Ik heb nooit haat gekend maar die lafaards en verraders in die EU zwijnenstal hebben mij geleerd te haten.
    Ik hoop uit het diepst van mijn ziel dat ze zelf of hun kinderen als slachtoffer zullen vallen van die perverse gewelddadige barbaren.

  2. En dan heb ik juist gelezen op twitter. ” 13 Limburgse moskeeën vragen erkenning en subsidies”. Werk aan de winkel voor mevrouw Homans om heel de boel ineens te sluiten en subsidies in te trekken. Mijn gedacht hé.

  3. En dan heb ik juist gelezen op twitter. ” 13 Limburgse moskeeën vragen erkenning en subsidies”. Werk aan de winkel voor mevrouw Homans om heel de boel ineens te sluiten en subsidies in te trekken.mijn gedacht hé.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *