Verband tussen Islam en intelligentie.

De bronnen met betrekking tot dit verband staan op het eerste kaartje. Er blijkt een dat er een verband is tussen lage intelligentie en islam.
Merk ook op hoe de intelligentie ahw klimatologisch bepaald is: hoe zuidelijker hoe dommer.
Zou teveel zonneschijn slecht zijn voor de ontwikkeling van de hersens?
Zou dit ook gelden voor de rabiate zonnekloppers die het zuiden opzoeken, er nu wonen, en voor diegenen die onder de zonnebank gaan. Ik denk dat ze beter zeer voorzichtig kunnen zijn.
Ik aan de andere kant ga bij te veel zon de schaduw opzoeken, ga niet in de zomer naar het zuiden; en dat blijkt een goede reflex.

Een klein, met het vergrootglas waarneembaar, groen vlekje in het Midden Oosten: Israël.
Maar die hebben zich al haast een paar millennia ontwikkeld in Europa voor ze terugkeerden naar het Midden Oosten.

Wat gaan we met al die immigranten aanvangen, want ze hebben grote verwachtingen, gecreëerd door misdadige politici en het heilige boek dat ze steeds bij de hand hebben.

Zal intelligentie genoeg zijn om domheid te verslaan? Ik vrees van niet

musulmans2002race-and-iq

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Verband tussen Islam en intelligentie. — 3 reacties

  1. De Israëli’s slaagden er wel in hun plekje in luttele decennia bijna helemaal vruchtbaar te maken. Dat de Sahara en de Arabische woestijn geschapen werden middels overbegrazing door de veestapel van islamitische nomaden die de lokale boerenbevolking uitmoordden is een goed bewaakte wetenschappelijke evidentie “woüber man nicht spricht”.

  2. Persoonlijk tracht ik hevige zon (vooral op het hoofd) zo veel mogelijk te vermeiden. Zelfs in de zomer (bij zonneschijn) kom ik niet buiten zonder pet. Hoewel dat geen garantie is denk ik. Hoeveel van die getikte zandbakmannen lopen er niet rond? en die hebben ook meestal iets op hun hoofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *