Op de herdenkingsdag van de aanslag op Charlie Hebdo. Wegens een cartoon 3 dagen geblokkeerd op Facebook

Een volk dat zijn vrouwen laat verkrachten heeft de oorlog verloren !

Graag delen !

Uitgerekend op de dag dat de moorden op de cartoonisten van Charlie Hebdo in Parijs herdacht worden, besliste Facebook om een cartoon die ik plaatste te verwijderen en mij te straffen met een blokkering van 3 dagen.

In Parijs zaten vandaag de echte schuldigen die de terreur in Europa door massa-immigratie, van vooral moslims, hebben voorbereid op een podium in plaats van in de gevangenis. en het volk er rond applaudisseerde. Wat jammer dat een jaar geleden de verkeerden stierven. 

Het ganse linkse staatsapparaat zal er nog voor zorgen dat zij er straks nog als verdedigers van de vrijheid, de Europese waarden en het Franse volk zullen uit komen.

Het is al bekend dat Facebook gecensureerd wordt door de overheid. Speciale diensten van de verschillende landen en de EUSSR screenen voortdurend wat er op geplaatst en geschreven wordt. U begrijpt dat het niet diegenen zijn die foto’s van hun kat plaatsen, die geblokkeerd worden. Noch de verspreiders van de multiculti-ideologie en de welkom-derde-wereld boodschappen, en door wiens toedoen we nu onder de voet gelopen worden. . Ook niet de verspreiders van jihad boodschappen, en de verzen uit koran, soera’s en hadith’s.

Onderstaand cartoon (die al bestond sinds de massa verkrachtingszaken door moslims in Rotherham, en eigenlijk langer was dan hier getoond), plaatste ik na afloop van de massa-aanranding in Keulen.

Om een idee te hebben van de omvang: Inmiddels legden  516 vrouwen klacht neer 

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2580059/2016/01/10/Aantal-klachten-in-Keulen-gestegen-tot-516.dhtml

Zeggen dat alle politici zich Charlie wanen. Ze zijn hun pedalen kwijt, en hopelijk straks ook hun hoofd.

screenshot facebook blokkering wegens cartoon antoine_griffon

Vandaar dat ik mij beraad over  hoe het verder moet. Ik plaats daarom de volgende dagen artikels en commentaren enkel op deze website en op http://agriffon.blogspot.be/ . Zelfs dan vrees ik dat men ons weldra de mond zal willen snoeren, voorkomen dat we ons beter organiseren enz.. .  De EUSSR en Merkels tentakels zijn lang.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Op de herdenkingsdag van de aanslag op Charlie Hebdo. Wegens een cartoon 3 dagen geblokkeerd op Facebook — 11 reacties

  1. Al twee keer 5 dagen geblokkeerd ,,, en weet je waarom ,,, ik had een lange lijst voor eventuele vrienden ,,, reactie facebook ,,, dat is hier om vrienden die je kent ,,, en niet zo maar gelijk wie tot vriend te maken ,,, maak je lijst maar ongedaan ,,, dus ,,, mooi , hé

  2. Betreffende Frankrijk, Duitsland, België, Nederland enz. enz. “De grootste misdadigers staan steeds op de eerste rij”.

  3. Ik plaatste deze bijdrage ook op FB met een waarschuwing aan het adres van de islamofielen. De cartoon is er duidelijk zichtbaar. Anderen deden dat ook al. Ik ben benieuwd.

  4. Ik ben zelf ook eens geblokt vanwege een foto. Ik heb die foto toen op mb eigen site geplaatst en er naartoe gelinkt in FB. Dan kunnen ze weinig doen.

  5. Link op FB geplaatst, zonder de cartoon. Snap het niet die cartoon is al de wereld rond gegaan, er zit meer achter.

    • Misschien om wat ik er boven schreef, en dat in combinatie met Merkelmussweg? De cartoon is gemaakt n.a.v de verkrachting van honderden jonge meisjes door moslims en hun handlangers. Mijn FB pagina is publiek. Als er een paar multiculti’s of politici deze cartoon rapporteren neemt FB aktie. Een actie van ons zou er in kunnen bestaan ook de FB-bijdragen op de pagina’s van onze tegenstanders te rapporteren? Hun bijdragen van ‘open grenzen’, ‘leve de multicul’, en ‘alles is niet zo erg’, zijn immers voor ons bedreigend en gevaarlijk. Ondertussen moet FB zich met honderden meer aangiftes bezig houden, kost het veel meer tijd, moeten ze meer personeel aanwerven, en daalt hun winst …. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *