Verbijstering

Ik ben geen wetenschapper, geen hoog opgeleide en geen filosoof of maatschappij kenner, maar een burger met naar ik hoop een gezond verstand dat nog niet aangetast is door de lawine van desinformatie en leugens die over de samenleving wordt uitgestort.

Vallende bladeren, water, sneeuw, ijzel, wind, bedenk een weeromstandigheid en de overheid komt met waarschuwingen en als ze dat niet doen, dan staat de totaal verbijsterde en ontwrichte burger met zijn handen in het haar, want waar en waarom heeft de alom aanwezige grote broer de overheid hen niet beschermd tegen deze onverwachte calamiteit, dat is dus de mondige burger van deze tijd.

screenshot_232

Voordat onze alom regulerende en controlerende overheid zich met de maat van onze condooms, ons eten of opvoeding ging bemoeien kwamen de mensen in de slechtste weersomstandigheden hooguit wat later thuis of op het werk, werden kinderen opgevoed en geleerd respect voor mijn en dijn te hebben en eerbied voor ouderen en zwakkeren, maar nu worden onze steden geteisterd door vandalen die nauwelijks de korte broek zijn ontgroeid en nog maar kort hun eigen snotneus kunnen snuiten, maar daarvoor zet onze almachtige regenteske bovenlaag het beproefde systeem in werking van nog meer nepbanen en controleurs die geen macht of invloed hebben, maar alleen geld kosten.

Voor ieder probleem of vermeend probleem is wel een stichting, een informatie centrum of een begeleiding te krijgen, op iedere werkende burger loopt er wel ergens een controleur, ambtenaar of regelgever die controleert, verordonneert, reguleert, begeleid of eist en de geconditioneerde kudde laat zich als makke schapen van het kastje naar de beroemde muur sturen en accepteert de waanzin die hen regeert.

Ondernemers bezwijken onder een papierberg en administratieve rompslomp die hen het ondernemen als zelfstandigen bijna onmogelijk maken, zelfs het bordje van winkelopeningstijden is gebonden aan maat, kleur en plaatsing en o wee wie de moed heeft daarvan af te wijken die wordt onmiddellijk het hok ingeschopt, want die overtreed de waanzin regels.

Boeren zijn drukker met hun mesthuishouding en afvalstoffen registratie dan met ploegen of melken, o wee wie te dicht langs de slootkant maait, die weet dan meteen dat er een magistraat wel met één of andere regel zwaait, houtwallen of bomen daar mogen ze ook al niet aankomen en als ze een koe de wei in sturen staan de magistraten door de struiken te gluren of er geen overlast is voor de buren.

Het onderwijs is uitgehold en kwalitatief achteruit gehold, zo laat men de etterende puist van het maatschappelijke en sociale verval lekker verder zweren, maar ja de kudde blaat en laat zich koeioneren, want we laten ons door de boven ons gestelden beleren.

Nieuws en media brengen allang geen informatie meer, maar gekleurde berichten, want ook deze hoernalisten zijn verbonden aan de macht en het is lang geleden dat men nog de ongekuiste en naakte waarheid naar buiten bracht, zo is de conditionering van een natie bijna volbracht, door een perfecte propagandamachine in dienst van de “verkozenen” en hun subsidies.

Want worden we ziek van alle regels en raken we gestrest door vele mitsen en maren en strijkt men ons dagelijks tegen de haren, dan blijken ook al onze medicijnen, dokter of ziekenhuisbezoeken vastgelegd in protocol ‘s en vaste vergoedingen en moeten we lijdzaam toezien onder soms machteloosheid hoe de welvaartsstaat een einde heeft gemaakt aan ons welzijn, zelfs het rijden met een doodgewone trein kan al niet meer op tijd in deze moderne tijd.

We moeten accepteren dat klaplopers en gelukszoekers onze woningen inpalmen, dat onze taal verloedert tot een vreemd en voor ouderen onverstaanbaar soort bargoens, want ook de multicul flauwekul is door hen bedacht en met wagon- en scheepsladingen ons land binnengebracht en zo heeft men de eigen identiteit veracht en verkracht, maar wie had anders van onze “verkozenen” verwacht.

En de kudde, tja, die is geconditioneerd en heeft het protesteren afgeleerd, want de hypotheek en de crèche moeten worden betaald, de subsidie moet worden afgehaald en verder moeten de schulden worden afbetaald en wie ooit durfde beweren dat Fortuyn, De Winter, Le Pen of een ander het leed zou hebben verlicht die wordt van populisme, racisme of fascisme beticht, zo timmert men de geconditioneerde kudde in de stal snel en deskundig de mond dicht en is de natie voor een perfide systeem gezwicht.

Het systeem is in handen van een elitaire bovenlaag met de EU als kers op de taart, die hebben gezorgd dat hun macht is gewaarborgd door een netwerk van afhankelijke banen, zoals de asielzoekers industrie, de tsunami van subsidies aan allerhande aan hen ge- en verbonden clubjes, controleurs, inspecteurs, begeleiders en alsof dat niet genoeg is, een onuitroeibaar leger van ambtenaren, met overal op strategische posities hun vazallen die de kudde vermanen of commanderend toebrallen dat ze het beste met het volk voorhebben.
Salaam

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Verbijstering — 2 reacties

  1. Stradi, en zeggen met het juiste bolletje te kleuren in het stemhokje er snel een einde gemaakt kan worden aan die vernietigingsstrategie die gepleegd wordt door die onbetrouwbare land- en volksverraders!
    Zolang het “parasitisme’ in leven gehouden wordt zolang zullen die misdadigers hun vernietigingsstrategie verder zetten.
    Walter, verwacht aub niets van die EU misdadigers, ze drinken hun glas ze doen hun plas en zorgen ervoor dat alles blijft zoals het was nl. in een rotvaart bergafwaarts met heel Europa.

  2. Inderdaad voor alles en nog wat zijn er regels, en voorschriften tot in het absurde toe. De “cultuurverrijkers” kunnen zich alles permitteren zonder zich ook maar van iets aan te trekken. Deze morgen hoorde ik nog op de radio dat de politie op zoek is naar een drietal dat zich schuldig heeft gemaakt aan handtastelijkheden op een tram.1 Dame had daarvan aangifte gedaan, het drietal was opgepakt, maar aangezien het “maar” om 1 klacht ging weden ze weer vrijgelaten. Toen er nog 2 klachten binnen kwamen is men terug op zoek gegaan naar het drietal. Tot op heden zonder resultaat. Heel slim om dit op het nieuws te melden, zo kunnen de daders zich elders wegstoppen, of elders hun gangen gaan met vrouwen lastig vallen. Met andere woorden 1 klacht is niet voldoende om die gasten aan te houden. Men zou hier beter voorschriften voor maken, hallo EU, waar zitten jullie nu???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *