Opsluiten en uitzetten i.p.v. pappen en nathouden!

Dit soort gespuis werd door onze regeringen naar hier gehaald:

De illegale invallers die zogezegd asiel zoeken zijn geen vluchtelingen maar islamitische soldaten. Mocht bovenstaand filmpje door You Tube gecensureerd worden, laat het dan weten aan de redactie.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Opsluiten en uitzetten i.p.v. pappen en nathouden! — 3 reacties

  1. Hopelijk zal dat uitzetten resp. verdrijven snel aanvangen want het wordt totaal onleefbaar in ONZE samenleving met die barbaarse troep.
    Wij hebben geen enkele vreemdeling nodig en wij zullen ook geen enkele vreemdeling tolereren in onze samenleving en zeker nooit van dat zootje wat een perverse pedofiel nalopen.

  2. Morgen een getuigenis uit Berlijn, de stad van Merkel. Wat daar gebeurt en gebeurd is tart werkelijk elke verbeelding. Ons inziens probeert de Duitse overheid de bevolking dermate schandalig te provoceren dat er vroeg of laat wel een reactie moet komen.

    Deze reactie zal dan worden aangegrepen om een soort staat van beleg uit te roepen om een heksenjacht op politieke opponenten en vrijheidminnenende Duitsers te kunnen ontketenen. Dat is naar onze bescheiden mening althans de bedoeling.

    Een kat in het nauw maakt immers rare sprongen. De even arrogante als corrupte multiculturele elite is volledig de trappers kwijt.

  3. De regerende politici die dit soort islam waanzinnigen hebben binnen gehaald in Vlaanderen, België, Europa en de ganse westerse wereld zijn in de hoogste graad schuldig aan volksverraad. Indien deze volksverraders dergelijke filmpjes zien, hoe zouden ze er op reageren? Het meest “plausibele” antwoord dat ze zullen geven zal zijn. “Dit is een uitzonderlijk geval“, of “dit is in scene gezet“. Ik vraag mij af wat ons, onze kinderen en kleinkinderen nog te wachten staat. Dagelijks lezen we dat er tientallen (en waarschijnlijk nog wel meer) Europese vrouwen verkracht worden door dit soort crapuul. Het is klaar en duidelijk en voor IEDEREEN zichtbaar dit soort islam crapuul heeft 0,000 respect voor vrouwen. Dat de regerende collaborerende politici maar het tegendeel eens bewijzen. Dat kunnen ze niet, nu niet, morgen niet, nooit niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *