Morgen ook in Brussel en A’pen heren Jambon & De Wever?

Een getuigenis uit Berlijn, de stad van Merkel. Wat daar gebeurt en 8 dagen geleden gebeurd is, tart werkelijk elke verbeelding. De Berlijnse politie weigerde de ruim 30 uur durende, door een arts bevestigde, groepsverkrachting van een 13 jarig Duits-Russisch meisje te onderzoeken, omdat de daders ‘Arabisch sprekende migranten’ zijn. De politie stelde zelfs dat ‘het geen verkrachting was, omdat het meisje het zelf heeft gewild’. (!)

N.v.d.r.. haar haren waren waarschijnlijk onbedekt!!!

Lisa verdween op 11 januari toen ze op weg was naar school. Vermoedelijk werd ze rond 7 uur ’s ochtends op het metrostation Mahlsdorf door een groep ‘Arabische mannen’ ontvoerd, die haar vervolgens 30 uur lang vasthielden, mishandelden en verkrachtten. Ze trokken zelfs haar vingernagels eruit, een extreem pijnlijke marteling.

Ons inziens probeert de Duitse overheid de bevolking dermate schandalig te provoceren dat er vroeg of laat wel een reactie van uit het volk moet komen. Deze reactie zal dan worden aangegrepen om een soort staat van beleg uit te roepen teneinde een heksenjacht op politieke opponenten en vrijheidminnenende Duitsers te kunnen ontketenen en het verzet aldus proactief uit te schakelen. Dat is naar onze bescheiden mening althans de bedoeling.

Een kat in het nauw maakt immers rare sprongen. De even arrogante als corrupte multiculturele Duitse elite is volledig de trappers kwijt. Integere topbankiers als Thilo Sarrazin ontslagen was maar klein bier in vergelijking met wat de Duitse EU-islamofascisten nu van plan zijn.

En Theo Francken, Jan Jambon en hun Belgische kompanen staan er bij, kijken er naar en verkopen loze praatjes. Tja, wie kan van een soepkieken een prijsduif maken?

Lees verder om te weten waarover het gaat >>>

Duitstalige Bron

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *