@Gwendolyn Rutten

Soms is het interessant naar de 0000 (Overbodige Onvlaamse Openbare Omroep) te kijken zoals vanavond op het ‘intellectueel’ gewaande ‘Canvas’, waar de heer (sic) Noël Slangen mits politiek correcte oekaze ‘te gast’ was.

Volgens deze Slangen, ooit de spindokter van aartsleugenaar Verrotstadt, is het helemaal normaal dat allochtoon gespuis zomaar ongelimiteerd urineert, ejaculeert of hun mohammedaanse faeces en maandstonden uitpoepen in het publiek water van onze Vlaamse openbare zwembaden. Zoals in Koksijde.

Om van TBC-bacillen en andere besmettelijke infecties nog maar te zwijgen. Denkt die idioot uit Limburg nu echt dat dit alleen in West-Vlaanderen gebeurt? Ik ben slecht geplaatst om Gwendolyn Rutten goede raad te geven want sinds Verrotstadt de principes van het liberalisme aan zijn aars lapte, heb ik de VLD definitief afgeschreven als zijnde totaal ongeloofwaardig.

Maar, als ik in haar plaats zou zijn, dan leverde ik Nowelleke per direct een paar dozijn ball-kickings op een rij! Naar het schijnt is dàt de tegenwoordige vrijetijdsbesteling van feministes. De officieel gesubsidieerden onder hen althans. Trap Gwendolyn, trap!

Eeuwen hebben we er over gedaan om van de open dichte of oversloten riolen te maken, ter bescherming van de volksgezondheid en het uitbannen van ziekten zoals typhus, difterie, pest, gangreen, tbc, ziekte van Weill, hersenvliesontsteking, kraamvrouwenkoorts, schurft, vlooien, neten, luizen, lupus, pokken enz. effectief te verwezenlijken.

En we zijn nu dank zij de EU (!) terug bij af, want in het kader van de naastenliefde mag overal worden geonaneerd, gepoept, gepist en aangerand worden, terwijl heilige (sic) Koran en de nog veel heiliger islamitische ‘jurisprudentie’ alias ‘fikh‘ pour les arabophones zelf ‘reinheidswetten’ uitvaardigt en gemeenschap met derden en badwater dan aan de bevoegdheid der islam-geleerden toevertrouwt en de ‘getuigenis’ van deskundige vrouwen voor de helft verbiedt.

Maar ach, de antibiotica slaan toch al langer niet aan, dus die ziekten zouden toch wel terugkeren. Doek de wereldgezondheidsorganisatie en meer van die instellingen voor bezigheidstherapie van de elitaire islamofiele elite maar op. Ze zijn achterhaald. We verlangen massaal terug naar het jaar nul in de hoop dat Jezus ook herleeft. Wat helemaal niet mogelijk is nota bene.

Maar soit. Wat moet zijn zal zijn. Hoewel: assez is genoeg en trop is te veel!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

@Gwendolyn Rutten — 2 reacties

  1. Een vraagje: Gaat die onbetrouwbare ratelslang ook zwemmen in dat water waarin die vuiligheid de uitwerpselen heeft achtergelaten?
    Dat dergelijke vuiligheid nog een forum krijgt zegt alles over het niveau van die OOOO.

  2. Volgens Gwendolyn gaan we het schaffen. Na het “incident” met opa Louis Michel in het Europees parlement lijkt hij Gwenneke gelijk te geven. Een bevestiging dat ze bij Open VLD allemaal de trappers behoorlijk kwijt zijn. Van Verhofstadt wisten we dat al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *