We werden allemaal bedrogen, zoveel is zeker!

Frontex -als die Europese organisatie voor de schone schijn niet alleen op papier zou bestaan hebben- kreeg de middelen niet, werd gesaboteerd, beroofd van wapens, infrastructuur en bevoegdheden om uiteindelijk proactief “kalt gestellt” te worden door onze dictatoriale regeringsleiders en de EU-oligarchie van corrupte despoten. Nu wordt Europa georkestreerd overvallen door mensen die hier absoluut niets kunnen komen doen behalve enorme materiële, morele en economische schade aanrichten. Wie wat anders beweert liegt!

Hieronder nog enkele video’s -waaronder een heel lange- en een conclusie.

De Oost-Europese natiestaten hadden gelijk om alleen maar christelijke vluchtelingen te willen opvangen. Want dat waren de enige échte vluchtelingen. Alle andere -vermoedelijk zo’n 97 procent waren gewoon invallers en helemaal geen vluchtelingen zoals overvloedig gebleken is ondanks systematische censuur en hersenspoeling door de Westerse staatsmedia.

Het zijn rovers wiens ingesteldheid het is om te doen alsof zij het voor het zeggen en grijpen hebben, inclusief verkrachtsingsseks met onze vrouwelijke bevolking.

Bovendien eisen deze economische roofdieren van ons, beschaafde Europeanen, eenzijdige verdraagzaamheid en respect is een soort moreel eenrichtingsverkeer dat typisch is voor en alleen eigen aan de islam. Wederkerigheid kennen ze niet, evenmin als respect voor alle anderen die geen moslimman is. De organisatie, uitlokking, facilitering en financiering van deze inval en roofbouw is gewoon misdadig.

De hieraan schuldige Westerse politici en andere collaborerende machthebbers moeten en zullen gestraft worden. Men zegge het voort!