Islam is …

Islam is historisch innig en hecht vervlochten met genocide. Dit was en is een steeds zeg maar een automatisch terugkerend fenomeen. Controleer de feiten!

Beginnend op het Arabisch schiereilend, vervolgens uitdeinend naar het toenmalige Syrië, Perzië en Noord Afrrka waar de oorsponkelijke autochtone bevolkingen doodleuk bijna helemaal werden gegenocideerd,  in amper 160 jaar tijd.

Maar, militair gestopt Frankrijk, en vervolgens succesvol verjaagd uit Spanje en Portugal. Inmiddels succesvol geweerd op Sicilië, Malta, Cyprus, Corsica en Sardinië. Gestopt in Italië en verjaagd uit Kroatië.

Uiteindelijk verdreven op de hele Balkan en uit India.

Overlevend in het Midden Oosten, Bangla Desh en kwekend als konijnen in Indonesië.

Islam is genocidair en pleegt overal volkerenmoord. Zag U dit niet? Imbeciel of zo? Medeplichtig!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Islam is … — 1 reactie

  1. Beste Lucky9
    Velen met mij zien dagelijks op internet de filmpjes voorbij komen waarin mensen worden onthoofd, gestenigd, opgehangen, dood geslagen en geschopt. Het is nooit duidelijk wat de aanleiding voor deze gruweldaden is. Ik “vermoed” dat er zelfs geen aanleiding nodig is. Het probleem is gewoon zoals u het benoemt, islam is genocidair. De volksverraders en collaborerende regerende politici zijn even schuldig als de plegers van deze misdaden. Zij weten immers wat er gebeurt, maar kijken (schuldig) de andere kant op. Zij nemen het niet op voor hun volk, en de vrijheden van hun volk. De vrijheid die alle dagen stukje bij beetje wordt ingeperkt. Daar waar de regerende politici aan de verliezende kant komen te staan, daar gebruiken zij de “toverwoorden” racisme, fascisme, xenofoob, onverdraagzaam. Dit om de steeds groter wordende groep tegenstanders de mond te snoeren. Ik hoop dat de dag van de afrekening niet ver meer af is. Hoe zouden wij ze dan straffen? Op de manier zoals de imbecielen die zij steeds verdedigden? Een eenmalige kennismaking met de cultuur van de barbaren die zij hoger inschatten dan het eigen volk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *