Ons islamofiel regime is haar pedalen kwijt

Wie Brussel een beetje kent weet dat de stoere taal van Jan Jambon over Molenbeek gewoon politiek correcte prut en gewoon flauwekul is om in de media te scoren. Niet meer dan dat. Puur bedrog! Er bestaat in Molenbeek weliswaar een groot probleem met criminele moslims en ander allochtoon en dus voornamelijk islamitisch gespuis, maar hetzelfde probleem -zoniet nog veel groter en erger- bestaat ook en vooral (!) in Schaarbeek, Sint-Joost-ten-Noode en delen van Anderlecht en Elsene.

Molenbeek opkuisen haalt dus helemaal niets uit. Noppes! En zelfs als het toch zou gebeuren, wat in realiteit ondenkbaar en dus pure fantasie is, verplaatst het gekende probleem zich gewoon van Molenbeek naar elders! Jambon doet me heel erg denken aan Don Quichote de la Mancha nBa!

Wat ik verwacht had begint zich stilaan duidelijker af te tekenen. Na een maand stuurloze verdwazing trekken de islamofiele en andere idiote beroepspolitiekers samen met hun volop censurende main stream media aka regimepers en dito televisiezenders voluit de kaart van een bedrieglijk woordje: “Syrië”.

Verkrachtingen? Niet gebeurd! Molesteringen? Niet gebeurd! Aanranding en diefstal of erger? Niet gebeurd! Zwijgen kaffir uit Genoelselderen! Zwijgen ongelovige christenhonden uit Bachten de Kuppe! Zwijgen seculiere blasfemisten uit Mortsel, Stockholm, Köln, Stuttgart en Lier!

Plots zijn –na dertig dagen– alle ”boven ons gestelden” zwanger van volstrekt onbewezen totaal fictieve en uit de duim gezogen  ‘statistieken’ en cijfers van vluchtelingen die niet bestaan. Cameron en zelfs Michel uit het ‘onland.be’ komen op televisie bazelen over een fictief aantal vluchtelingen uit Syrië. Niks “Syrië”!

Het merendeel van deze crimigranten of criminele immigranten zijn allemaal afkomstig uit andere naties van het Midden Oosten, in hoofdzaak Irak, Arabië, Yemen, Egypte, Jordanië en ja, vooral zelfs Turkijë, waar Koerden vermoord worden als vliegen omdat het Koerden zijn! Dit alles onder het waakzaam oog van de Verenigde Nazi’s en haar onderafdeling Unicef! Bescherming van het werelderfgoed? Il faut le faire!!

Simultaan huurt de nBa hollandse gevangenisschepen om ze om te bouwen tot ***** luxe-hotels voor islamitisch gespuis dat, niet gehinderd door enige tralies, vanaf morgen Oost Vlaanderen zal gaan “bevruchten” en bezwangeren. Hoe ‘crimineel’ kan je bezig zijn, Theo Francken?!

Alle islamofiele regimes in Europa zijn hun pedalen kwijt (hebben hun trappers verloren). Wat het nepotistenzoontje Michel junior. nu uitbazelt tart werkelijk alle verbeelding! Ne Spa nBa? En ik die dacht met de paarse sPa alles meegemaakt te hebben!