Niveau 9/10 op het alarmniveau qua politiek correcte leugenachtigheid

In Syrië worden systematisch ziekenhuizen gebombardeerd. Ook kinderziekenhuizen. Waarschijnlijk door Russische bommenwerpers“. (sic!)

Zo melden onbeschoft alle MSM, VRT én VTM quasi simultaan op 15/2/2016 omstreeks 19:00 GMT.

Kijk en hoor hoe die subtiel bedriegende vervalsers, digitaal hersenspoelende lobotomie durven uit te voeren en ook uit te zenden (te broadcasten) op niets vermoedende en onschuldige burgers als weerloze slachtoffers die zich van geen lasterlijk kwaad of indoctrinerende sublimatie bewust zijn.

Waarschijnlijk dus helemaal niet door Russiche bommenwerpers en, als dat dan al toch met bommenwerpers of straaljagers zou zijn, méér als vermoedelijk wél door islamitische aka Saoedische en/of vooral Turkse F16 bommenwerpers, of gewoon door de Amerikaanse bommenwerpers van Obama de vuile moslimpresident zelf.

Het is overduidelijk dat de publieke opinie bedrogen wordt op een manier die de nazistische geheime staats politie (aka Gestapo of Stasi voor de overlevenden) zelf nooit voor mogelijk hield en vandaag Goebbels, Heidrich en Himmler (of Adolf Hitler himzelf) zou doen watertanden.

Benieuwd of het IGKC (& Disciriminatie van autochtonen) vannacht met gewapende linkse of groene neo-fascisten aan onze voordeur zal staan om ons op te pakken! Het zou hén slecht bekomen! Want wij laten niet met ons sollen!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Niveau 9/10 op het alarmniveau qua politiek correcte leugenachtigheid — 1 reactie

  1. Van straffe kost gesproken;
    Gisteren op het nieuws was een snotaap van ongeveer 8 jaar liggend op een ziekbed in Syrië die heel duidelijk gezien had dat het een Russisch vliegtuig betrof wat gebombardeerd had?????
    Zou hij ook geien hebben dat alla achter de stuurknuppel zat??? ha ha ha ha.
    En dergelijke bullshit komt op de westerse zenders…..
    Van niveau gesproken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *