Roepen helpt niets

Ze roepen allemaal wel 1000 keer per uur allah uh akhbar, maar naar wat wij in alle objectiviteit kunnen vaststellen is dat hun god de moslims wel erg in de steek heeft gelaten. Hun achterstand, hun armoede, hun primitieve wetgeving, hun houding ten overstaan van de vrouw en medemensen en al wat leeft op deze aarde (en er buiten), de vele zelfvernietigende oorlogen en hun kennis en cultuur die ( in raadsels en vol leugens) in één enkel leugenboek staan, zeggen ons dat allah eigenlijk niet bestaat.

Het zegt ons dat allah (als hij zou bestaan (hahaha)), geen ene moer geeft om zijn aanbidders en dat hij ze laat verder creperen in een woestijn door de natuur of door moslims zelf gecreëerd in zijn naam. Ze hebben hier op aarde zich zo erg het leven onmogelijk en zuur gemaakt, dat we er begrip voor opbrengen dat ze zo snel mogelijk naar de hemel willen gaan.
Maar zouden ze nooit twijfelen aan hun boek, aan allah, aan het paradijs. Zouden ze bij twijfel dan niet gewoon gek worden. Zouden ze zich dan niet afvragen of ze dat dan al niet zijn?

Hier dan ter overpeinzing enkele filmpjes die hen aan het denken zou moeten zetten. Tenminste als ze dat kunnen, of als hun geloofsgenoten dat zouden toelaten.

Men zou al haast geloven dat wanneer allah zou bestaan, hij tegen moslims is. Duizend keer allah uh akhbar roepen en dan meteen martelaar worden? Meer van dat zou ik willen bidden, als het zou helpen.

Bidden, allah aanroepen of loven helpt blijkbaar niet, mag nog eens uit het tweede filmpje blijken. Zouden ze niet twijfelen aan zijn bestaan? Ze moeten wel echt heel dom zijn om te denken dat die man nu uitgekozen werd door allah en naar het paradijs gaat als een martelaar, om daar tientallen maagden te mogen verkrachten. Wat een miserabel geloof.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Roepen helpt niets — 4 reacties

 1. Hui, jui ! Volgens Tiene Tange van het VRT-nieuws van 19 uur, ZOUDEN er reeds TWAALF zogenaamd “Vlaamse jongeren” GESNEUVELD ZIJN in Syrië.
  Welnu, Fikken is héél tevreden dat die gastjes hun doel bereikt hebben in zulke korte tijd: martelaar worden in de Jihad, èn aldus de beloofde 72 maagden mogen claimen.
  Zij zijn véél beter af dan wij, want er wachten voor ons geen 72 maagden, ènkel de vrouw die wij ooit gehuwd hebben en regelmatig ons hoorndul maakt bij het bezigen van haar timmermansmateriaal

  • Telkens wanneer er ene sneuvelt roep ik: “allah uh akhbar”. Het helpt wel niet, ik weet het, maar het geeft mij veel voldoening.Dat mag wel eens met zoveel onheilsnieuws in klotenland.

 2. Allah wilt niet dat moslims eigenwaarde en zelfrespect hebben.
  Allah wilt niet dat moslims lachen, plezier hebben, muziek draaien en een borreltje drinken.
  Allah wilt niet dat moslims seksueel genot beleven, vrij zijn en gelukkig.
  Allah wilt dat moslims altijd beledigt en boos zijn.
  Allah wilt niet dat moslims gemoedsrust krijgen, zij moeten voor eeuwig het gevecht aangaan met de ongelovigen.
  Allah houdt moslims gevangen in de islamitische hel, hun cipier is, de koran.
  Conclusie: ALLAH HAAT MOSLIMS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *