Media verzwijgen verkrachtingen door moslims

Media verzwijgen verkrachtingen door moslims. Bericht doorsturen naar uw pastoor, burgemeester, schooldirectie, sportclub en politieke partij a.u.b.

Lees hier hoe Europa er uit gaat zien, als we niet vandaag ingrijpen en via politiek en geestelijk leiders wetgeving aanpassen en handhaven.
Ja, dit heeft alles met islamisering te maken en met laffe politici en geestelijk leiders die weigeren als waarschuwende wachters op te treden, uit angst voor hun positie, aanhang en eigen belang.
Het bloed van de slachtoffers van de islam kleeft aan uw handen, lees dit bericht en durf dan nog eens in zwijgen te volharden!

In december 2011 werd een Zweedse moeder-van-twee slachtoffer van een brutale groepsverkrachting door 12 Afghaanse immigranten in een vluchtelingenkamp in Mariannelund. Rapporten verklaarden: “De verkrachting was soms oraal, anaal en vaginaal met drie verkrachters in haar op hetzelfde moment terwijl iedereen juichte en klapte.

De gruwelijke verkrachtingsmarathon duurde 7 uur.  Er kunnen 11 verdachten  betrokken zijn geweest bij het beurtelings verkrachten, terwijl men ondertussen alcohol dronk en drugs gebruikte. De asielzoekers  juichten en  klapten tijdens de verkrachting marathon en scholden het slachtoffer uit voor “hoer” en “slet”. ”

Volgens Vimmerby Tidning “raakte de vrouw  in shock terwijl de verkrachtingen nog aan de gang waren, en is sindsdien in een zwaar getraumatiseerde toestand.
Ze heeft nu last van nachtmerries en paniekaanvallen, en woont in een psychiatrische kliniek. Ze afhankelijk van een rolstoel als gevolg van schade aan haar buik, en lijdt aan fecale incontinentie. ”

De belangrijkste dader Rafi Bahaduri, 25, had al vier andere verkrachtingen gepleegd in Zweden. De zaak is niet uniek. Er is een groeiende trend van de bende-verkrachtingen begaan tegen blanke vrouwen door islamitische verkrachters.

Lees de verdere Nederlandse vertaling onder dit Engelstalig artikel.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Media verzwijgen verkrachtingen door moslims — 2 reacties

  1. Die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam moet bestreden worden “met alle middelen” tot die vuiligheid totaal uitgeroeid is uit onze westerse seculiere samenleving, wij respecteren onze vrouwen & kinderen, wij walgen van pedofielen en geweldplegers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *