Vrijheid is niet gratis !

Vrijheid is niet gratis, ook de onze niet.

het immigratie taboe0002

Lees en verspreid het Manifest voor de verdediging van onze vrijheid. Tegenover de heersende macht die steeds meer in gebreke blijft en de Europese en dus ook Vlaamse bevolking steeds op kosten van de (vrijwillig) machtelozen bedriegt en beliegt, is er maar één gezonde en legitieme reflex mogelijk.

Onze Vlaamse bevolking kent sinds mensenheugenis de strijd tegen vreemde overheersing en uitbuiting. Vlaanderen kan zich historisch terzake zelfs specialist noemen en fier vaststellen dat er nooit invallers in slaagden het Vlaamse volk te genocideren. Tot nu toe, want actueel staat, dankzij de islamofiele EU-elite, het theocratische islam-fascisme paraat op de taalgrens en is bedrijvig op het grondgebied van Vlaanderen en binnen de muren van Vlaamse steden zoals overal elders in Europa.

Helaas is de modus operandi van weerstand en verzet bijna helemaal verloren gegaan nu de generatie die de bezetting door de Duitse nationaalsocialisten meemaakte zo goed als helemaal is verdwenen. Het zal dus nog even duren vooralleer door aanpassing en heruitvinding de weerstand weer ruggengraat wordt gegeven en het verzet georganiseerd wordt op een efficiënte en zo veilig mogelijke manier.

Maar dat de weerstand moet worden georganiseerd en het verzet onvoorwaardelijk gesteund moet worden om onze eigen identiteit te behouden, om ons eigen territorium en huizen in bezit te blijven houden en om onze vrijheid niet te verliezen is een vaststaand feit.

Vervoeg de weerstand, steun het verzet! U, uw vrouw, uw man, uw kinderen, kleinkinderen en nageslacht zijn het méér dan waard!

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Vrijheid is niet gratis ! — 5 reacties

  • Beste Roger, met de PC is heel veel te bereiken en dat op zeer korte tijd, weet dat de huichelaars en lafaards van de EU méér schrik hebben van de PC dan van straatprotesten, o wat zouden ze graag de PC in hun macht willen hebben om dergelijke blogs aan banden te leggen want ze hebben angst van deze blogs. Ga eens kijken voor de aardigheid naar het aantal dagelijkse bezoekers op dit blog: https://ejbron.wordpress.com/ om er maar een te noemen en zo zijn er gelukkig nog tientallen/honderdtallen en ik weet zeker dat het politiek zootje ook komt lezen af te leiden aan diverse voorstellen in de grote slaapzaal in Brusselallabath.

   • Beste Roger,
    De Witte Mars bracht 300.000 mensen op de been. Wat is er sindsdien veranderd??? Juist, niets.

 1. Geachte redactie,
  Aan jullie, jullie lezers en reageerders, en ook aan mijn echtgenote en mij zal het zeker niet gelegen hebben om het behoud van onze vrijheid te verzekeren. De grote schuldigen in deze zijn de regerende politici in Europa en de westerse wereld. Kijk naar de huidige moslim president in de USA, het ex DDR monster Merkel, zuipschuit Juncker, dolle hond Verhofstadt, en al het linkse, rode en groene gespuis.

 2. Onze vrijheid en veiligheid is ons heilig en daar zullen wij voor strijden, nooit zullen wij die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam tolereren in ONZE samenleving, NOOIT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *